Şimdi Ara

Duvarım icin hangi boya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Optoma GT1080HDR cihazı satın almayı planlıyorum. Odamın duvarını boyamak istiyorum. Ancak Mat grimi yoksa mat beyaz mı secmeliyim. cok kararsız kaldım.

Odamı kısaca anlatmam gerekirse ;

Pencere Full Karartma güneş geçirmeyen Gri tonlu perde ile kapalı olacak. Projeksiyon kısa atımlı olduğu için 1.5 metre'den boyamak istediğim duvara yansıtılacak. 3,45cm Diagonal ekran elde edebiliyorum. Ekran ile izleme mesafem 4 metre olacak. Duvarımın karşısında 4 metre mesafede lambader koymayı planlıyorum. Loş bir ışık olması acısından. Ağırlıklı olarak Futbol oyunu araba yarısı ve netflix kullanmayı planlıyorum. Bu şartlar altında Ekranı Alligator Projector boyasu ile boyayım Odayı Diğer Duvarlarını gri boyamak istiyorum doğru bir hamle mi ? yoksa komple gri mi boyasama ekran olarak kullanacağım duvar dahil. Acıkcası Aşırı parlak güzel olmaz. Projektoru Eco modda kullanacağım Lamba Omru icin Birde gri yaparsam cok mu karanlık olur. Gerci 1.5 Metreden yansıtıcam 3800 lumen cıkısı var. Bu konuda değerli yonlendirmelirinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Duvarım icin hangi boya ?

• -duvarı boyamadan bir dene. belki tatmin edilecek bir görüntü alabilirsin. o zaman duvarı boyamaya gerek kalmaz.
    duvarınızdaki boya çok da kötü değil gibi. resimlere bakınca. projektörlerde (ayarlarda) duvar rengi seçeneği var. bu ayarları yapınca projektör rengi sizin duvara uygun hale getiriyor.
    öncelikle duvar böyleyken bir dene...
    -eğer yine de boyamak istersen beyaz rengi seçmeni tavsiye ederim. tv de akran kalitesini arttıran özelliklerden biri de beyazı iyi vermesidir. sizin duvar beyaz olursa görüntü kaliteli olur. bir de beyaz duvarda projektörü en alt ışıklarda kullanabilirsin.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 5 Kasım 2019; 22:57:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.