Şimdi Ara

DUYURU -- benq siemens servis noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 30.04.07 mesai bitimi itibariyle BenQ , Siemens ve BenQ - Siemens marka cep telefonlarının servis noktaları değişmiştir.

bildiğiniz gibi 15.11.06 dan itibaren Teleservis şirketiyle servis anlaşması bitmişti. bugün itibariyle de KVK ve GENPA servisleriyle anlaşma bitmiştir.

1 mayıs 2007 den itibaren artık Siemens,Benq,Benq-siemens markalı cihazların onarımı ve servis sonrası hizmetleri sadece Başarı'da gerçekleşecektir. yani bundan sonra cihazı götürebileceğiniz servisler sadece Başarı servisleri olacaktır. şu anda kvk ve genpada onarılan cihazların işlemleri tamamlanacaktır. fakat yarından itibaren yeni cihaz girişi yapılmayacaktır.

Başarı'nın İstanbul'da sadece iki şubesi vardır. biri bostancı da diğeri de bakırköy dedir.

hepimize geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve -- 30 Nisan 2007; 16:33:51 >

• içlerinde en kaliteli servis olan Başarı Servis in desteğe devam etmesi yine de sevindirici ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert
    içlerinde en kaliteli servis olan Başarı Servis in desteğe devam etmesi yine de sevindirici ...

Başarı bizi bırakmaz. merak etme. Başarı'yı Başarı yapan Siemens tir çünkü.
  • En azından 1 tane servis kaldı sevindirici haber
  • Peki Başarı'da servisi bırakırsa bu durumda , arızalanan telefonların direk Benq-Siemens Türkiye (yeri neredeyse artık) oraya mı götürülmesi gerekecek?Yada ne olacak?
  • bostancı bana yakın evim kayışdağında 1 minübüs 10 dakka sonra ordayım ama koskoca istanbulda 2 servis çok çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: müntekim

Peki Başarı'da servisi bırakırsa bu durumda , arızalanan telefonların direk Benq-Siemens Türkiye (yeri neredeyse artık) oraya mı götürülmesi gerekecek?Yada ne olacak?

arkadaşlar varsayımları bir kenara bırakalım, Başarı Servis desteğe devam ediyor işte
    Başarı Servis ve Benq Siemens arasındaki ilişki @caneryolal ın da yazdığı gibi oldukça sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 2 Mayıs 2007; 21:44:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vala benim bundan haberim yoktu tamda 1mayis gunu teefonu bakirkoyde kvk ya goturdum ordan basariya yolladilar bakalm artik hayirlisi olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

içlerinde en kaliteli servis olan Başarı Servis in desteğe devam etmesi yine de sevindirici ...

Ankara başarıda 20 gün duran telefonum yapıldı diye bana teslim edildi ama hiç dokunulmammış, götürdüm attım kafalarına ,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

Ankara başarıda 20 gün duran telefonum yapıldı diye bana teslim edildi ama hiç dokunulmammış, götürdüm attım kafalarına ,,

o kadar kusur kadı kızında da olur
    diğerlerine göre hizmet yine de süper
  • Bu süreç geçici bence. Siemens firması Benq dan isim hakkını geri istiyor. Kotülenen imajını yeniden düzeltmesi gerekir. Kapandı battı diye etrafta laf dolaşması siemens firmasını yıprattı. Bunu tekrar siemens adı altında eskisi gibi telefon üreterek giderebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessizsilah
    Bu süreç geçici bence. Siemens firması Benq dan isim hakkını geri istiyor. Kotülenen imajını yeniden düzeltmesi gerekir. Kapandı battı diye etrafta laf dolaşması siemens firmasını yıprattı. Bunu tekrar siemens adı altında eskisi gibi telefon üreterek giderebilir.

evet aslında süreç biraz geçici olabilir. sonuçta yakın tarihte yapılmış bir birleşme söz konusu.
    benq gibi elektronik alanında başarılı fakat cep telefonu alanında kendini duyuramamış bir firma için bu birleşme aşamaları biraz sıkıntılı geçebilir. ama şunu söyleyeyim şu anda kullanılan benq,benqsiemens ve siemens marka 1.3 milyon adet ürün var. ürün sayısında biraz azalma olduğundan ve ürün dağılımının 800 bin tanesi siemens logolu olduğundan servis sayılarında azalmalara gidilmesi konusu gerekli olabilirdi.

tek servise inmesi 2008 in başında olsaydı daha uygun olurdu. ama bazı nedenlerden dolayı öne alınmış bir uygulama olarak iletebilirim.

• telefon bozulduğunda kendimiz çözüm buluruz heralde zaten kaç tane servis noktası varki
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-side
    telefon bozulduğunda kendimiz çözüm buluruz heralde zaten kaç tane servis noktası varki

telefonun garantisi devam ediyorsa eğer ankara veya adana başarı servislerine kargoyla ücretsiz (alıcı öder şekliyle) gönderebilirsiniz.

başarının türkiyede 11 ilde servisi vardır.
  • izmir başarının pek iyi olduğu söylenemez!!Hiç bişey yapmadan geri vermişlerdi telefonu ki bayaa kişi de şikayetçi!!
  • ya ben bişey sorucam şimdi benq sıemens s81 telefon aldım ..tuşları hiç basmıyo alt taraftakiler , üsteki tuşlarda canı isterse basıyo..alalı 1 ay olmuştu ..Bende içini merak ettim niye oldu diye hemde geç bi saatte bozulunca birden bire aldım tornavidayı açtım vidaları ..tabi tuş takımına ulaşamadım..Neyse nasılsa açtım diye bi-iki tamirciye götürdüm onlarda yapamıyoruz dedi.. :(

1)bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı? neden olmuştur

2)açtım diye servis ücretlimi müdahale eder

3) yapmazsa acaba maliyeti ne çıkar bilgisi olan var mı?
    yani 200 ytl ye aldımda astarı yüzünü geçerse pekde yaptırma taraftarı değilim
  • Hasarın neden oluştuğunu bilemem ama her ürün garanti kapsamındayken servis dışında kullanıcı tarafından içi açılırsa garanti dışı kalır. Maliyetinin 200ü geçiceğini sanmıyorum ama 50-60 olabilir.
  • Arkadaşlar sadece bilgi olsun diye yazıyorum sanıyorum düzeltilmemiş BenqSiemens servislerine artık yine TELESERVİS bakıyor 4-5 ay nce BAŞARI ile anlaşmaları bitmiş haberiniz olsun
  • Arkadaşlar birçok cep telefonu satan yer bu servis problemi yüzünden Benq-Siemens satmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.