Merhaba, yaşım 15;5 Mayısta 15 oldum.Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum, yada 1 aydır.Yapıyorum işte. Her sabah aç karına 100 mekik 100 şınav, her akşam 6 farklı karın hareketi 100'er kez, 200 mekik 200 şınav yapıyorum.Tabii bazen 100 de kalıyorum. Bunun yanında toplam 5 dk plank yapıyorum, 100 kez esneyerek zıplama ve 100 squat yapıyorum.Dambıl falan çalışmam yasak.Çünkü Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuyorum, kolumun esnek olması gerekiyor çizim için. Erken yatıp erken kalkıyorum, ama bazen ödevleri yetiştirmekten uyuyamıyorum bile. 2 Sorum var benim 1-Düzgün beslenemiyorum, sabah 3 yumurta haşlayıp yiyorum, yanında süt içiyorum.Okulda çok acıkıyorum, çünkü her teneffüs basket oynuyoruz.Yani crax-form-browni tarzı abur cuburları tüketmek zorunda kalıyorum, tosttan iyidir diye.Bu çok mu etkiler? 2-Karın bölümünün çıkmasını çok istiyorum, ama hala görünürde bir şey yok.Kaç ay sonra elde ederim bu kasları? Önceden 102 kiloydum, şimdi 69 kiloyum.Ama karın kasım hala çıkmadı. Yardım eder misiniz lütfen?
1- Crax gibi diyet olmayan ürünler tüketmemelisin ara öğün için. Ya Eti form yada mavi yeşilden damak tadına uygun istediğin ürünüden 1 paket tüketirsin açlığın gitmiş olur istersen yanında sütte içebilirsin. Tost konusuna gelince tam tahıllı ekmeğe yapılan yağsız lor peynirli tost kötü bir ara öğün değildir istersen evde hazırlayıp götürebilirsin yanında.
Yani crax her zaman yemiyorum, genelde form yiyorum ama işte insanlık hali. Klasik beslenme programım şöyle zaten Sabah 2 haşlanmış yumurta, yada 3.Süt ile tüketiyorum. Öğlen okul yüzünden Eti Form ürünleri dışında bir şey yemiyorum, sadece bazen çok canım çekiyor ve tantuni yiyorum ama 2-3 haftada 1. Akşam eve geldiğimde tavuk yapıyorum, süt içiyorum. Günde 2.5 lt su içiyorum. Zaten amacım öyle pro bir bodybuilder olmak değil, sağlıklı, dengeli ve görünüş olarak güzel bir vücuda sahip olmak. Yağ oranına vs. nereden baktırabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Kverth
Yani crax her zaman yemiyorum, genelde form yiyorum ama işte insanlık hali. Klasik beslenme programım şöyle zaten Sabah 2 haşlanmış yumurta, yada 3.Süt ile tüketiyorum. Öğlen okul yüzünden Eti Form ürünleri dışında bir şey yemiyorum, sadece bazen çok canım çekiyor ve tantuni yiyorum ama 2-3 haftada 1. Akşam eve geldiğimde tavuk yapıyorum, süt içiyorum. Günde 2.5 lt su içiyorum. Zaten amacım öyle pro bir bodybuilder olmak değil, sağlıklı, dengeli ve görünüş olarak güzel bir vücuda sahip olmak. Yağ oranına vs. nereden baktırabilirim?
Genelde diyestisyende oluyor ama o aletlerin mantığını tam çözemedim çıplak ayakla çıkıyosun tartıla eline iki tane tutmalık alet veriyor yağ oranın belli oluyor sonra çıkan fişte. Eczanelerde yada diyestiyenlerde olur böyle tartılar.