Şimdi Ara

DVB-T cok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bilgisayarda DVB-T var ve resimi cektim. resim cektigim halde halen tv izliyor resim. NASIL OLUR?

lütfen bu resime bakin tv izliyebiliyor musunuz?

http://img248.imageshack.us/my.php?image=unbenanntpr8.png

• quote:

Orjinalden alıntı: TrabzonReady

benim bilgisayarda DVB-T var ve resimi cektim. resim cektigim halde halen tv izliyor resim. NASIL OLUR?

birşey anladıysam arap olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilvarch

quote:

benim bilgisayarda DVB-T var ve resimi cektim. resim cektigim halde halen tv izliyor resim. NASIL OLUR?

birşey anladıysam arap olayım
    bak, bilgisayarimda dvb-t var ve tv izlerim hep.
    bu ekrani kopya ettim ve imageshack sitein e yolladim fotografi ama imageshack sitesinde halen tv izleniyor bu nasil olur? yoksa ayni bilgisayar diyemi fotograf yerine halen tv izliyorum? sen bu siteye gir ve ne cikiyor karsina?

• quote:

Orijinalden alıntı: TrabzonReady

bak, bilgisayarimda dvb-t var ve tv izlerim hep.
    bu ekrani kopya ettim ve imageshack sitein e yolladim fotografi ama imageshack sitesinde halen tv izleniyor bu nasil olur? yoksa ayni bilgisayar diyemi fotograf yerine halen tv izliyorum? sen bu siteye gir ve ne cikiyor karsina?

Alıntıları Göster
    sadece bu görünüyor linke tıklayınca,

• quote:

Orijinalden alıntı: bilvarch

sadece bu görünüyor linke tıklayınca,

Alıntıları Göster
    demekki sadece ben izlebiliyorum sanirim ayni ip-adresi diye, normalde ben girersem o siteye, tv izliyorum.

TerraTec home cinema yazan sey dvb-t programim.

• quote:

demekki sadece ben izlebiliyorum sanirim ayni ip-adresi diye, normalde ben girersem o siteye, tv izliyorum.

TerraTec home cinema yazan sey dvb-t programim.

Alıntıları Göster
    Bu sadece program çakışması gibi birşey. IP vs. ile ilgisi yok. Tv izlediğin programı kapatırsan görüntü alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtuk

Bu sadece program çakışması gibi birşey. IP vs. ile ilgisi yok. Tv izlediğin programı kapatırsan görüntü alamazsın.

Alıntıları Göster
    Kendimi bu topicte yazilanlari okumamis sayiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanibal34

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hanibal34

• quote:

Orijinalden alıntı: murtuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: murtuk

ben dvb-t izliyorum bilgisayarimda ve ekrani kopyalayip windowsun paint proggramina yapistirip, imageshack sitesine ekledim. imageshack sitesinde bildiginiz gibi fotografi görecegime, normal benim tv nin canli yayini izlemeyi görüyorum. eger tv yi kapatirsam, imageshack sitesine ekledigim ekranda kayip oluyor.

benimde bilmek istedigim, imageshack sitesinde benim yollamis oldugum yani benim gibi tv izleyebiliyor musunuz?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: murtuk

ben dvb-t izliyorum bilgisayarimda ve ekrani kopyalayip windowsun paint proggramina yapistirip, imageshack sitesine ekledim. imageshack sitesinde bildiginiz gibi fotografi görecegime, normal benim tv nin canli yayini izlemeyi görüyorum. eger tv yi kapatirsam, imageshack sitesine ekledigim ekranda kayip oluyor.

benimde bilmek istedigim, imageshack sitesinde benim yollamis oldugum yani benim gibi tv izleyebiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

O sırada kırmızı noktalı bir kanal izliyorsan sansüre takılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

anlamadim nasil?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

anlamadim nasil?

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Alıntıları Göster
    Ben anladım galiba. Bilgisayardaki TV görüntüsünün screenshot'ını aldım, ama görünmüyor demek istiyor.

Overlay image'ı screenshot alamıyor. Sen ekranın dijital makineyle fotoğrafını çek onu gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: massey1

Ben anladım galiba. Bilgisayardaki TV görüntüsünün screenshot'ını aldım, ama görünmüyor demek istiyor.

Overlay image'ı screenshot alamıyor. Sen ekranın dijital makineyle fotoğrafını çek onu gönder.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: massey1

evet senin dedigni yyaptim ama benim is tam komik.

screenshtunu alip imageshacke sitesine yolladim. ve imageshack sitesinde halen canli olarak tv gösterdi o sceenshot.

suan bilgisayarimda ki tv acarsam ve üsteki imageshack sidesine girersem, yani yollamis oldugum screenshot canli tv olarak gösteriyor. cok tuaf. bende demek istedim ki siz bu siteye girin bi bakin ayni benim gibi tv izliyormusunuz?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: massey1

evet senin dedigni yyaptim ama benim is tam komik.

screenshtunu alip imageshacke sitesine yolladim. ve imageshack sitesinde halen canli olarak tv gösterdi o sceenshot.

suan bilgisayarimda ki tv acarsam ve üsteki imageshack sidesine girersem, yani yollamis oldugum screenshot canli tv olarak gösteriyor. cok tuaf. bende demek istedim ki siz bu siteye girin bi bakin ayni benim gibi tv izliyormusunuz?

Alıntıları Göster
    Çok acaip.
    Hiçbirşey anlamadım. Zorladım ama olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xo

Çok acaip.
    Hiçbirşey anlamadım. Zorladım ama olmadı.

Alıntıları Göster
    gereksiz.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesferatu

gereksiz.........

Alıntıları Göster
    17:07 itibariyle göremiyorum. normal ss var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

17:07 itibariyle göremiyorum. normal ss var.

Alıntıları Göster
    abicim olayı anlatayım sana: şimdi sen printscreen yapıp ekran görüntüsünü paintte kaydettdin galiba. ilk problem şurda bazı ekran görüntülerinde film ve tv yayını görüntü ayarlarından dolayı (zannedersem yuv rgb farkından) aslında siyah bir bölüm olarak karşına çıkacaktır. ancak sen hala masaüstünde pencere halinde tv seyrettiğinden, kaydettiğin ekran görüntüsünde sen bilgisyarında o an çalışan tv nin görüntüsü ortaya çıkacaktır. ne yaparsan yap kaydedilen ekran görüntüsündeki boşlukta senin tv görüntün oynamaya devam eder. ben de çok yaşadım zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

abicim olayı anlatayım sana: şimdi sen printscreen yapıp ekran görüntüsünü paintte kaydettdin galiba. ilk problem şurda bazı ekran görüntülerinde film ve tv yayını görüntü ayarlarından dolayı (zannedersem yuv rgb farkından) aslında siyah bir bölüm olarak karşına çıkacaktır. ancak sen hala masaüstünde pencere halinde tv seyrettiğinden, kaydettiğin ekran görüntüsünde sen bilgisyarında o an çalışan tv nin görüntüsü ortaya çıkacaktır. ne yaparsan yap kaydedilen ekran görüntüsündeki boşlukta senin tv görüntün oynamaya devam eder. ben de çok yaşadım zamanında.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mortallight

hele sükür beni anlayan cikti tebrikler
    benimde bu bölümü acma sebebim?´yollamis oldugum imageshack de, sizde benim gördügümü görüyormusunuz? merak ettim. demekki sadece yollayan görebiliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mortallight

hele sükür beni anlayan cikti tebrikler
    benimde bu bölümü acma sebebim?´yollamis oldugum imageshack de, sizde benim gördügümü görüyormusunuz? merak ettim. demekki sadece yollayan görebiliyor.

Alıntıları Göster
    ya kızma ama birader...harbi nickinle yaşa diyeceğim sana :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.