Şimdi Ara

DVD aktarım hızı berbat lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün yazıları okudum neredeyse ama sorunum halolmuyor bende öyle bir sorun var ki şimdi bilgisayarımın özellikleri gayet iyi yani normalde jet gibi çıkarması gerekirken dvdden dosya çıkarmak da çok zorlanıyor windows 7 kullanıyorum şuanda ama bu sorun xp ve vistada da vardı şuanda 7'de de var.Dvd okuyucum değişti bilgisayarada aklınıza gelebilecek her parça her kablo değiştirildi ama sorun devam etmekte çok yavaş çıkarıo özellikle rardan çıkarmaya kalktığında format fln işlemiyor ne yapmalıym lütfen yardım edin yazdığınız gibi Aygıt yöneticisinde birincil ikincil ide kanallaraına bakayım dedim ancak 7'da öyle bir durum söz konusu değil lütfen çözelim şu sorunumu...=/

• IRQ sorunsalı olduğu kesin ama win7'den hiç anlamam maalesef. Canım XP! Ama bir tavsiyem var elbette. Büyük ihtimalle işe yarar. Aygıt yöneticisinden IDE aygıtlar bölümüne gir ve DVD sürücüyü seçip aygıtı kaldırmayı seç. Restart attıktan sonra sorunun düzelmesi lazım. Ben IRQ sorunlarını genelde böyle çözerim, muhtemelen win7'de de işe yarar.
  • arkadaşm hangi dvd sürücü anlaşılmıyor ki bir de ide bölümü derken IDE/ATA denetleyicilerden mi bahsediyorsun yoksa oradaki DVD/CD-ROM sürücünden mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.