Şimdi Ara

DVD boyutunu yanlış gösteriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boş DVD sipariş ettim netten ama bir sorunum var, masaüstü PC'imde bir problem yok ama laptopumda DVD'nin boyutu 1.31GB gözüküyor, dosya yazdıramıyorum yeterli alan yok diyor 3.7gb'lık bir iso dosyası masaüstünde sıkıntı yok ama sorun nedir acaba?

• ImgBurn programını yükleyip onunla yazdırmayı dene. Sonucu bizimle paylaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

ImgBurn programını yükleyip onunla yazdırmayı dene. Sonucu bizimle paylaş...

Hiç duymadığınız yakma programları kullanmışımdır o derece çeşit indirdim ama yok etki etmiyor çünkü benim bilgisayar bu DVD'yi 1.31GB olarak görüyor. Masaüstü PC'imde normal hiç bir sıkıntı yok yaza biliyorum hatta yazddırdım DVD'yi masaüstü PC'imde format atacaktım laptopa taktım DVD'ye hatalı diyor halbuki masaüstüne aynı DVD ile formatı attım.. Sıkıntı DVD okuyucusundamı acaba 1.31GB görmesi ondan kaynaklanıyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmmdZdmr -- 15 Mart 2014; 19:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmmdZdmr

quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

ImgBurn programını yükleyip onunla yazdırmayı dene. Sonucu bizimle paylaş...

Hiç duymadığınız yakma programları kullanmışımdır o derece çeşit indirdim ama yok etki etmiyor çünkü benim bilgisayar bu DVD'yi 1.31GB olarak görüyor. Masaüstü PC'imde normal hiç bir sıkıntı yok yaza biliyorum hatta yazddırdım DVD'yi masaüstü PC'imde format atacaktım laptopa taktım DVD'ye hatalı diyor halbuki masaüstüne aynı DVD ile formatı attım.. Sıkıntı DVD okuyucusundamı acaba 1.31GB görmesi ondan kaynaklanıyor olabilirmi?

Senin laptobun sorunu Dvdni mini DVD-R (8 cm, 1.5GB) olarak görmesi. Çözüm için aygıt yöneticisinden Dvd sürücülerini seçip ayrıntılardan driverını görüntüle ve driverını kaldır. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat. Ya da dvd writer için firmware güncellemesi yap eğer varsa...

• Evet DVD'ler Slim DVD çok inceler.. dediğiniz yöntemi bir araştırayım sonucu iletirim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.