ARKADAŞLAR 2004 MODEL 307 ENVY SAHİBİYİM.ARACIN ORJİNAL CD ÇALLARI,ENGEBELİ YOLLARDA CDYİ OKUMADIGINDAN TEYP ALMAYA KARAR VERDİM..BİRAZ ARAŞTIRDIM BAKTIM Kİ 48X4W VE 50X4W LIK TEYPLERİN (SONY V.B.) FİYATI 250-300 YTL ARASI DEGİŞİYOR.BENDE DVD ALIYIM DEDİM.YALNIZ ŞU KAFAMA TAKILDI ; PEJOLARDA TEYP AÇIKKEN BELLİ BİR SÜRE SONRA ""EKONOMİK MOD"" DEVREYE GİRİYO. BU ALICAGIM ÜRÜNÜNDE SINIRLI ZAMANDA İZLENMESİ Mİ DEMEK YOKSA BU SORUN KOLAYCA AŞILABİLİR Mİ????
(((DVD ÖNERİLERİNİZİDE FİYAT MUKAYESESİ İÇERİSİNDE BEKLİYORUM..YADA TEYP....))) ÖNEMLİ OLAN TEMİZ SES DUYMAK
bu durum ilgili teybin kendi özelliğinden kaynaklanıyor..başka bir teyp takarsanız aynı sorun oluşmaz..
YALNIZ BU TEYP DAHA ÖNCEDENDE BELİRTTİGİM GİBİ ARACIN ORJİNAL TEYBİ.BU SORUNU YAPMASI( ORJİNAL OLSA DAHİ ) NORMAL Mİ?
Ayrı dvd takılırsa direksiyondan kumanda iptal olmak zorunda mı? Benim opel Meriva da da engebeli alanda bozuk çalma sorunu var. Orjinal teyp off mu oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: kraterxx
YALNIZ BU TEYP DAHA ÖNCEDENDE BELİRTTİGİM GİBİ ARACIN ORJİNAL TEYBİ.BU SORUNU YAPMASI( ORJİNAL OLSA DAHİ ) NORMAL Mİ?
eğer bahsettiğin eco mod uyarısı ise, o uyarı normal. ben 206 da aynı uyarıyı alıyorum...
evet "economic mod" devreye giriyo elektrikle ilgili butun çalışanlar duruyor. sizce 307 lere alınacak kaliteli bi cd,mp3 v.b. çalarlar takıldıgında, kolan takılmaksızın temiz bir ses alabilir miyim??(temiz ses,yükses ses degil!!!)
arkadaşım, bana kalırsa servise götürmedikten sonra, yani servise taktırmadıktan sonra iptal olabilir.çünkü esnafın ne yaptıgı belli olmuyo. en iyisi arabayı arabandan anlayana teslim etmek,gerekli baglantı şekillerini hiç olmazsa iyi bilirler.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme