Şimdi Ara

DVD Player da harici bellekten film seyredememe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde Goldmaster marka dvd player ım var, 2-3 senedir kullanmaktayım ve bu cihazın usb girişide mevcut. Şimdi benim sorunum şöyle; 8 gb lik kingston marka usb bellekten hiç sorun yaşamadan film seyredebilirken yeni almış olduğum 1 tb lik buffalo marka harici bellekten film seyredemiyorum. Dvd player a bağladığım zaman harici belleğin içindeki dosyaları görmüyor ve dolayısıylada film seyredemiyorum. Sizden ricam bu konuda bilgisi, çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

• tam modelini yazarsanız daha çok yardımcı olunur, muhtemelen yüksek kapasiteli smartdisk tarzı cihazları tanımıyordur,
    yada FAT/NTFS formatından kaynaklı olabilir,model numarasından , sitesinde çıkmış bir firmware varsa ona bir bakabilirsiniz
    (firmware güncelleme destekliyorsa tabii),bir de aklıma gelen dışarıdan güç destekli smartdisk deneyin (adaptörlü olanlardan)
  • Dvd playerlerin büyük bölümü FAT16/32 dosya sistemini destekliyor.Sizin dvd playerde fat16/32 dosya sistemini destekliyor büyük olasılıkla.8 GB usb bellek FAT16 veya 32 formatlıdır.Yeni aldığınız 1TB NTFS formatındadır.Bu nedenle dvd player HDD'yi görmemiştir.
  • Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim.

Dvd Player ın markası Goldmaster, versiyonu ise D 708 olarak geçiyor. Sizlerinde söylediği gibi desteklemiyor sanırım. Goldmaster'ın sitesinden şansımı deneyeceğim artık.

Tekrardan teşekkür ederim.
  • Hem HDD/Flash Belleğin Fat32 formatlı olması lazım hem de HDD Fat32 formatlı olmasına rağmen içindeki dosyaları görmüyorsa fazla dolu olmaması lazım HDD çok dolu olursa DVD Playerlar kalsörleri boşş gösterebiliyor,, HDD'den Dosya izlenecekse yeni nesil medya playerlar çok uygun DVD Playerlar daha çok Flash Bellek için uygun..
  • usb farkindan kaynaklanabilir veya arkadaslarinda dedigi gibi dosya sistemi farkindan kaynaklanma ihtimali daha yuksek die dusunuyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.