Şimdi Ara

Blu-ray (BDMV) PC'de Nasıl İzlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten 45GB lik bir blu-ray film indirdim, içinden BDMV ve CERTIFICATE dosya çıkıyo bunu nasıl seyredebilirim, çok yol denedim çok araştırdım ama izleyemedim içindeki dosyayı herhangi bir player oynatabiliyor ama benim istediğim bu değil DVD dosylarının içinde nasıl VIDEO_TS dosyları var bunu powerdvd'ye attığımız zaman bize menü geliyor, menüdeki seçenekleri kullanarak filmi başlatıyoruz bende bööyle riplenmemiş full bir blu-ray film indirdim Powerdvd'de açılmıyor kesinlikle , dosyayı(BDMV) IMGburn ile iso dosyası haline getirdim, Powerdvd'de blu-ray oynuyor yarattığım sanal diskle sanki bir blu-ray filmi takmış gibi oldum ama yine nafile powerDvd otomatik açılıyor ama Diskin içi boş diyor yani anlıyacağınız ne yaptıysam olmadı, bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim,,

• evet arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba? Bende wall e indirdim 30gb.
    Rar'ları açınca aynı arkadaşın ki gibi sorunla karşılaştım.
    yardımlarınızı bekliyoruz...
  • bende aynen :)
  • merhabalar, sanırım ben sorununuzu çözebilirim. Öncelikle indirdiğiniz 30-40gblık filmleri iso halindeyken çıkartmayın, yapacağınız şey öncelikle "daemon tools'un en son versionunu (HD-DVD & bluray desteklemesi gerekli) yüklemektir. ardından AnyDVD HD 6.9.4.1 versionunu indirip yükleyiniz. Son olarak PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3703 ile yükledikten sonra öncelikle Daemon tools ile bluray veya hd-dvd filmlerinizi seçin , anyDVD HD programını aktif ederek
    bluray filmlerinizin koruma anahtarını kırdıktan sonra PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3730 ile filmlerinizi rahatça izleyebilirsiniz... Sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin lütfen ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sithcem

merhabalar, sanırım ben sorununuzu çözebilirim. Öncelikle indirdiğiniz 30-40gblık filmleri iso halindeyken çıkartmayın, yapacağınız şey öncelikle "daemon tools'un en son versionunu (HD-DVD & bluray desteklemesi gerekli) yüklemektir. ardından AnyDVD HD 6.9.4.1 versionunu indirip yükleyiniz. Son olarak PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3703 ile yükledikten sonra öncelikle Daemon tools ile bluray veya hd-dvd filmlerinizi seçin , anyDVD HD programını aktif ederek
    bluray filmlerinizin koruma anahtarını kırdıktan sonra PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3730 ile filmlerinizi rahatça izleyebilirsiniz... Sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin lütfen ;)

cevabiniz icin tesekkurler, sanirim riplerle devam edecegiz!
  • bir deneyim
  • İso göstemek için daemon tools lite kurun ve hareketli menülü ve en yüksek görüntü kalitisinde izlemek için" arcsoft TotalMedia Theatre 3" kurun şayet filminizin bd java desteği varsa hareketli menülü izleyebilirsiniz.Filim tek dosya içide bdmv,CERTIFICATE,SLY! tarzı klasörlerden oluşuyor ise ilk ana klasörü "open disk folder" seçeneğinden gösterdiğinizde yine filimin bd java desteği varsa hareketli menüsünü izleyebilirsiniz.Hareketli menüden çok bonus videoları-filim tanıtımlarını kaçırmamak için arcsoft TotalMedia Theatre 3 tavsiye ederim.Unutmayın ki filmde bd java desteği yoksa hareketsiz düz bir menü karşınıza çıkar bende oldu 53 gb inception filminde hareketli menü yoktu ne yapalım.
    Şayet sisteminizin udf( Universal Disk Format)2.50-2.60 desteği yoksa (misal xp kullanıyorsanız) veya bir sıkıntı varsa filimin isosunu sanal sürücüye yüklediğiniden sonra sağ tıklayıp içine bakamazsınız ve filimin isolu hali ile izleyemezsiniz paniklemeden sisteminize udf driver yükleyin,pc yi yeniden başlatın artık isonun içini görebilir ve sıkıntısız filimi izleyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.