PIONEER DV-400V-S DVD/DiVX OYNATICI PIONEER DV-400V-K DVD/DiVX OYNATICI ikisi arasında kaldım ne farkı var arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum acil
quote:Orjinalden alıntı: poyraz15 PIONEER DV-400V-S DVD/DiVX OYNATICI PIONEER DV-400V-K DVD/DiVX OYNATICI ikisi arasında kaldım ne farkı var arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum acil Hiç bir farkı yok. ikisinde de civata sayısı aynı. İkisinde de düğme sayısı aynı. Biri gümüş renk. Diğeri siyah renk. İşte fark bu.
quote:Orjinalden alıntı: topaz42 quote:Orjinalden alıntı: poyraz15 PIONEER DV-400V-S DVD/DiVX OYNATICI PIONEER DV-400V-K DVD/DiVX OYNATICI ikisi arasında kaldım ne farkı var arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum acil Hiç bir farkı yok. ikisinde de civata sayısı aynı. İkisinde de düğme sayısı aynı. Biri gümüş renk. Diğeri siyah renk. İşte fark bu.
quote:Orjinalden alıntı: topaz42 quote:Orjinalden alıntı: poyraz15 PIONEER DV-400V-S DVD/DiVX OYNATICI PIONEER DV-400V-K DVD/DiVX OYNATICI ikisi arasında kaldım ne farkı var arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum acil Hiç bir farkı yok. ikisinde de civata sayısı aynı. İkisinde de düğme sayısı aynı. Biri gümüş renk. Diğeri siyah renk. İşte fark bu.