Şimdi Ara

DVD-Rom çok yavaş yazıyo!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim dvd sürücüm neroyla bir cd yazmak istediğimde 20 dk da anca yazıyo ayrıca daha erken yazmaya kalktığında cd yi yakıyo....Enteresan olan ise her bir cd yazmaya kalktığım da mutlaka ilkini yakıyo... bu sorun neden olabilir acaba nero dan kaynaklanamaz herhalde?

cvp bekliyorum arkadaşlar!!

• Anlayamadım. DVD-RW ile CD mi yazarken problem yaşıyorsun yoksa DVD mi? CD yazarken problem yaşıyorsan farklı boş medya kullanmanı öneririm. Ayrıca kullandığın boş medyalar CD-ROM yerine CD-RW olabilir bana bir kere olmuştu dalgınlıkla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Anlayamadım. DVD-RW ile CD mi yazarken problem yaşıyorsun yoksa DVD mi? CD yazarken problem yaşıyorsan farklı boş medya kullanmanı öneririm. Ayrıca kullandığın boş medyalar CD-ROM yerine CD-RW olabilir bana bir kere olmuştu dalgınlıkla.

yok DVD-RW deil CD-RW ama DVD-ROM
    dvd yi okuyo yazmıyo
    cd yazarken öle oluyo.. %5 oluyo sonra bi 15 dk bekliyo ve 20 dk yazımı tamamlıyo ve yazım tamamlanana kadar bilgisayar donuyo veya takılıyo
  • Bu konuyu bi oku istersen bakalım aynı hikaye mi.

Bu konuya göre, dikkat etmen gereken nokta dvd yazıcın ide kablosunda Master ise, Ide kablosunun Orta pinlerine, eğer slave ise uçtaki pimlerine bağlı olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 16 Ağustos 2006; 10:28:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

Bu konuyu bi oku istersen bakalım aynı hikaye mi.

Bu konuya göre, dikkat etmen gereken nokta dvd yazıcın ide kablosunda Master ise, Ide kablosunun Orta pinlerine, eğer slave ise uçtaki pimlerine bağlı olması gerekir.

aynı sorun ama okuduktan sonra halledıcektır arkadas
  • kardes normaldir bu bi dvd 4 gb boyutunda tabi olcak 20 dk 700mb lik bi cd zaten 5dk sürüyo hemde cd okuma hızı 52x dvd okuma hızı ise 16x32x gibi bişey normaldir bu yada çok geliyosa bu durum bi dvd rom daha al birine boş cd yi diğerinede kopyalıyacağın cd yi tak kopyalama hızı yarıya düşer bende öyle ve çok zaman tasarrufu sağlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

Bu konuyu bi oku istersen bakalım aynı hikaye mi.

Bunun yanısıra bilgilerin yer aldığı HDDin bağlantı ayarlarını da kontrol etmek faydalı olabilir, eğer HDD ile DVD writer aynı hatta ise bilgi akışında yavaşlamalar olabiliyor ve DVDlerin bilgi akış hızları CDlerden çok daha fazla olduğu için tabir uygun düşerse daha açık bir bilgi otobanı gerekiyor , bir ihtimal de yazmaya çalıştığın DVD medyaların kalitesiz veya DVD yazıcınla uyumsuz olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.