Şimdi Ara

DVD-ROM kendini dışarı atıo????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1-2 aydır Samsung DVD-ROM um kendi kendini çokartıo nedeni ne olabilir?

• virus veya trojen yemiş olabilrsin, format attıktan sonra yapıcağını sanmıyorum... kolay gelsin...
  • hocam kapagını açıyo diyosun herhalde dikkat et pc yi tarat sorun virüs olabilir büyük ihtimalle veya duymuşsundur msn virüsü vardı genelde şaka amaçlı kullanılır ve pc açılırken veri işlemleri yaparken kendiliğinden açılır kapanır ona da dikkat öyle bir sorunun yoksa trojen veya spyware ile taratmayı dene olmadı format at kurtul
  • Dışarı atıyor derken kapağı mı açılıyor sürekli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

hocam kapagını açıyo diyosun herhalde dikkat et pc yi tarat sorun virüs olabilir büyük ihtimalle veya duymuşsundur msn virüsü vardı genelde şaka amaçlı kullanılır ve pc açılırken veri işlemleri yaparken kendiliğinden açılır kapanır ona da dikkat öyle bir sorunun yoksa trojen veya spyware ile taratmayı dene olmadı format at kurtul

Kusura bakmayın ilk mesajımı sizinkini görmeden atmışım.O dediğiniz şaka programını biliyorum.Fakat o programı bir kişinin yiyebilmesi için virüs programı kullanmaması gerek.Çünkü o programı yiyen bir virüs programı yok.Bu devirde de virüs programsız bir bilgisayar olduğunu sanmıyorum.

• pc açılır açılmazmı atıyor yoksa bilgisayarı açar açmazda atıyormu.
    1. si ise virüs taraması yap
    2. si ise garantiye gönder.
  • cevaplarınız için sağolun virüs taramasında hiç birşey yok ama az önce çileden çıkardı beni tutum kapağını çektim ittim salladım şimdi taş gibi maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kendi kendine reset atıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

hocam kapagını açıyo diyosun herhalde dikkat et pc yi tarat sorun virüs olabilir büyük ihtimalle veya duymuşsundur msn virüsü vardı genelde şaka amaçlı kullanılır ve pc açılırken veri işlemleri yaparken kendiliğinden açılır kapanır ona da dikkat öyle bir sorunun yoksa trojen veya spyware ile taratmayı dene olmadı format at kurtul

Kusura bakmayın ilk mesajımı sizinkini görmeden atmışım.O dediğiniz şaka programını biliyorum.Fakat o programı bir kişinin yiyebilmesi için virüs programı kullanmaması gerek.Çünkü o programı yiyen bir virüs programı yok.Bu devirde de virüs programsız bir bilgisayar olduğunu sanmıyorum.

hocam yanılıyorsun herhalde virüs yok bu şaka da şuan pc de bulunuyor zaten senin dediğin de doğru ama iki türlü var o şaka programından

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

hocam yanılıyorsun herhalde virüs yok bu şaka da şuan pc de bulunuyor zaten senin dediğin de doğru ama iki türlü var o şaka programından

Valla benim bildiğimi bütün virüs programları yakalıyor.(Msn Funmaker)

• Sürücü kızağının dışarı atmasının sebebi kızağın takılmasından olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Sürücü kızağının dışarı atmasının sebebi kızağın takılmasından olur.

KESİNLİKLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.