Son 1-2 aydır Samsung DVD-ROM um kendi kendini çokartıo nedeni ne olabilir?
virus veya trojen yemiş olabilrsin, format attıktan sonra yapıcağını sanmıyorum... kolay gelsin...
hocam kapagını açıyo diyosun herhalde dikkat et pc yi tarat sorun virüs olabilir büyük ihtimalle veya duymuşsundur msn virüsü vardı genelde şaka amaçlı kullanılır ve pc açılırken veri işlemleri yaparken kendiliğinden açılır kapanır ona da dikkat öyle bir sorunun yoksa trojen veya spyware ile taratmayı dene olmadı format at kurtul
Dışarı atıyor derken kapağı mı açılıyor sürekli?
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
hocam kapagını açıyo diyosun herhalde dikkat et pc yi tarat sorun virüs olabilir büyük ihtimalle veya duymuşsundur msn virüsü vardı genelde şaka amaçlı kullanılır ve pc açılırken veri işlemleri yaparken kendiliğinden açılır kapanır ona da dikkat öyle bir sorunun yoksa trojen veya spyware ile taratmayı dene olmadı format at kurtul
Kusura bakmayın ilk mesajımı sizinkini görmeden atmışım.O dediğiniz şaka programını biliyorum.Fakat o programı bir kişinin yiyebilmesi için virüs programı kullanmaması gerek.Çünkü o programı yiyen bir virüs programı yok.Bu devirde de virüs programsız bir bilgisayar olduğunu sanmıyorum.
pc açılır açılmazmı atıyor yoksa bilgisayarı açar açmazda atıyormu. 1. si ise virüs taraması yap 2. si ise garantiye gönder.
cevaplarınız için sağolun virüs taramasında hiç birşey yok ama az önce çileden çıkardı beni tutum kapağını çektim ittim salladım şimdi taş gibi maşallah
Kusura bakmayın ilk mesajımı sizinkini görmeden atmışım.O dediğiniz şaka programını biliyorum.Fakat o programı bir kişinin yiyebilmesi için virüs programı kullanmaması gerek.Çünkü o programı yiyen bir virüs programı yok.Bu devirde de virüs programsız bir bilgisayar olduğunu sanmıyorum.
hocam yanılıyorsun herhalde virüs yok bu şaka da şuan pc de bulunuyor zaten senin dediğin de doğru ama iki türlü var o şaka programından
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
quote:
hocam yanılıyorsun herhalde virüs yok bu şaka da şuan pc de bulunuyor zaten senin dediğin de doğru ama iki türlü var o şaka programından
Valla benim bildiğimi bütün virüs programları yakalıyor.(Msn Funmaker)
Sürücü kızağının dışarı atmasının sebebi kızağın takılmasından olur.
quote:
Orjinalden alıntı: computeron
Sürücü kızağının dışarı atmasının sebebi kızağın takılmasından olur.
KESİNLİKLE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme