Şimdi Ara

dvd-rw cd okuyor dvd okumuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvd rw ye dvd takınca okumuyor ve de bilgisayarım üstünde logsunun ismi cd rom sürücüsü olarak değişiyor . ancak cd takınca okuyor problem nedir saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkasim_87 -- 22 Kasım 2008; 19:26:58 >

• arkadaşım eğer garantisi varsa garantiye yolla yada firmware güncellemesi yap düzelebilir.saygılar
  • garantisi bitti e güncelleme de işe yaramıyor ama bence optik te de de problem yok acaba nerede problem olabilir?
  • üst üste mesaj ban sebebi ama lütfen arkadaşlarrrrrrrrrr

• yokmu yardım biliyorum hayrına bu işe cevap veriyorsunuz ancak neden benim mesajlarım hiç ceap bulmuyor. lütfen acele işler var bir sürü dosya var dvd lerimde hepsini bilgisayara aktarmam lazım yardıımm...
  • ne kadar zaman dır DVDRW ı kullanıyorsun?
  • daha yeni arkadaştan aldım ilk aldığımda bir kere açtı dvd yi 2 hafta fean oldu heralde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    HDD VE SATA - PATA DVD RW | İST.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahada bulduuum arkadaş bu dvd rw herhangi bir dvd yi okuyor ama içinde tamamen ses ile ilgili dosya olan veya film olan dvd leri okumuyor şimdi daha güzel olarak yanıt bulabiiliriz.
  • ??????????????????????
    lütfen yardım ya bir özellik daha keşfettim phılıps marka okumuyor ancak dms okuyorr
  • garip bir durum

onu yapiyorda bunu niye yapamiyor lensi bir temizle bakalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.