Şimdi Ara

DVD SÜRÜCÜM BOŞ DVD Yİ OKUMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum asus m51va laptoptaki dvd sürücüye boş dvd yi koyup film yazmaya çalışıyorum ama dvd rom sürekli dvd yi açıyormuş gibi yapıyor sonra duruyor. power 2go ile yazdırmaya çalışıyorum filmi ama program açıldıktan bir süre sonra donuyor. laptopa format attıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. film dvd si ya da içi dolu olan başka bir dvd sorunsuz çalışıyor. ama boş dvd yi takınca arıza vermeye başlıyor.

• dvd +,- farkına dikkat edip diğer türdeki dvd ile deneyin.
  • sorun dvd de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziplik -- 23 Ocak 2011; 22:29:56 >
  • bu soruna cevap verecek kimse yok mu? lütfen bilen biri varsa çözümü yazsın.
  • kaç gündür bekliyorum bu sorunuma biri cevap versin diye. kimsede olmuyor mu bu sıkıntı sadece benim başımamı geliyor. lütfen yardım edin
  • nero deneyin
  • szorun nero ya da başka yazılım programında değil. cd yi takar takmaz laptoptaki dvd rom çok hızlı çalışmaya başlıyor ama açamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziplik -- 23 Ocak 2011; 22:32:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvd yi taktiginizda bilgisayarinizda dvd simgesi ne durumda gorunuyor... dvd+r seklinde mi?
  • dvd+rw olarak görünüyor exeter kardeş.
  • Bos medya olarak tekrar yazilabilir medya takmamissaniz +rw gormez. ya icinde medya yoktur sadece dvd-rw yi gosterir yada cd yi takarsaniz icindeki medyanin türünü gösterir.
     DVD SÜRÜCÜM BOŞ DVD Yİ OKUMUYOR

Burdaki gibi dolu olan dvd seklinde gorunuyor digeri ise bombos
  • aynı cd ye 2 hafta önce yazdım sonra sildim tekrar yazdırmaya çalışınca şu anda gösterdiği arızayı göstermeye başladı. şimdi ne yapmam gerekiyor?
  • Nero programindan rw silme kismini bulun ve tam silme yapin. yaklasik 20 dk surecektir. sonra yazmayi tekrar deneyin olmazsa yeni medya denemenizi tavsiye ederim.
  • deneyelim bakalım umarım işe yarar. teşekkür ederim cevap verdiğin için.
  • Arkadaşım dvd sürücüsünde bi sıkıntı olabilir yada windows kurulurken hatalı kurulmuş olabilir yada windows cd hasarlı ise eksik kurulumda yapmış olabilir windowsu tekrar kurun sorun devam ederse bi teknik servisle görüşün
  • dvd romda sorun olsa diğer laptoptada aynı hatayı vermez. ya dediğin gibi kurulumda bir eksiklik var ya dabaşka birşey. ama windowsu hard diskte yedeklenmiş olanı kurdum dvd den değil yani.
  • son durum şöyle. tekrar yazdırılabilen dvd lerden bir tanesini taktım laptopa ve film yüklenmiş bir dvd bu. çok güzel bir şekilde çalışmaya başladı dvd rom. sonra power 2 go program ile full temizlik yaptım dvd ye yarım saat kadar sürdü bu silme işlemi. silmeye başladıktan sonra power 2 go programı yanıt vermiyor konumuna geldi. dvd yi çıkartıp tekrar taktım yine açılıyormuş gibi yapıp ama açılmıyor sonrada zaten duruyor. power 2 go ile yazdırmaya çalışmaya çalışıncada program çok yavaş açılıyor ve donup kalıyor program.
  • dvd roma firmware mi yapılması gerek. eğer öyle ise bu nasıl yapılır?
  • Formattan sonra , firmware güncellemesi gerekiyor , benim de başıma gelmişti firmware yükleyip format attım tekrar okumuyordu firmware gerekiyormuş ... ; Firmware yapmak için DVD-Romun kodu var , Aygıt Yönetici'sinde yaza ya da herhangi bir CD-Burn programında yazar mesela LG-T3444 veya Samsung S-W162C gibi bununla google ' a kodu ve firmware yi birlikte arattır sonuçlar çıkar 1mb lık bir program indiriyorsun onu kurup restart atıyorsun firmware(güncelleme) olmuş oluyor. Eğer tam yapamazsan google firmware nasıl yapılır yaz :)
  • Elindeki CD-DVD leri başka PC`de çalışıyor mu dene.Eğer sorunsuz çalışıyorsa denediğin PCde,yeni DVD Writer alman gerekecek.30-40 YTL`ye alabilirsin.
  • senin sorunun bu galiba nero ya da ashampoo kur sonra dvdye yaz ama yazma tercihlerinden yazma hızını düşük yapıp bir daha dene olucak mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.