Şimdi Ara

Dvd writer hata veriyor.Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce aldığım LG marka DVD writerla cd yazmak istedim hata verdi cd uzun süre yazdıktan sonra kapanış kaydı yapılamadı uyarısı geldi.Cd kullanılamaz hale geldi.Sonra ben neroyu tekrar yükledim.Arkasından bir cdye kayıt yaptım.Bugün yeni bir belge yazdıracağımda aşağıdaki ekkranla karşılaşmıştım.İlkinde de aynıydı.Neroyu tekrar yükleyince sorun kalmadı sanmıştım.Ama yanılmışım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Resim İçin http://img38.yukle.tc/images/4958Resim1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbad1969 -- 18 Ağustos 2007; 16:45:34 >

• lisans süren dolmuş olabilir lisans yenile olmazsa neroda bir veri diski yarat de cd yakarken burn 'a basınca bir pencere çıkıyor.ordan multisession pasifse aktif yap
  • Lisans süresi dolsa bir uyarı vermesi lazım değilmi?
  • Ashampoo Burning Studio deneyin..En azından sorunun nerodan mı rw den mi kaynaklandığını anlamak açısından..Eğer sorun dvdramde ise bence firmware update yapın..Aygıtın modeli:GSA-H44N buna uygun firmware bulup yükleyebilirsiniz..
  • İlginize tşk ederim.Ashampoo Burning Studio Cd yazdırma proğramı sanırım.Ulaşabileceğim bir yer var mı.Ücretsiz bir yazılım mı?Firmware ne demek?Bu ara bir kez daha denedim.Bu sefer yazdı.Fakat bir yazıyor bir yazmıyor.Bu gidişle 50 cdye 25 kayıt yapacam.Şimdiden tşkler.
  • Eğer yazdırabildiyseniz o zaman firmware güncellemeye gerek yok..Firmware kullandığınız aygıtın kendine ait yazılımıdır..Ashampoo içinse özel mesajlarınıza bir göz atın belki biri bi link yollamıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

Eğer yazdırabildiyseniz o zaman firmware güncellemeye gerek yok..Firmware kullandığınız aygıtın kendine ait yazılımıdır..Ashampoo içinse özel mesajlarınıza bir göz atın belki biri bi link yollamıştır

Evet bir iyilik perisinden özel mesaj almışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.