Şimdi Ara

DVD yazıcı bilgisayarı gümletti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün LG GSA-H42N DVD Yazıcı aldım. Cd yazıcının kablolarını çıkarıp DVD yazıcıya takıp bilgisayarı çalıştırmak istediğimde bilgisayar çalıştı fakat monitöre görüntü gelmedi. Sanki bilgisayar çalışmıyormuş gibi ekranın ışığı yanıp sönüyor.

Acaba bağlantılarda sorunmu yaptım diye kontrol ettim tüm bağlantıları hatta kabloları tekrar Cd yazıcıya takıp denedim ama düzelme olmadı. Sizce bu duruma ne sebep olmuş olabilir? ve çözüm için ne önerirsiniz? Herkese hayırlı güzel günler...

• sadece board daki ışık yanıyor veya bazen oda yanmaz fanlar fln hiçbir şey çalışmıyor mu?
    eğer öyle ise geçmiş olsun yeni bir power la işi kurtarabilirsin şanslıysan tabii...

yukaridaki gibi değilse jumperlara bir bak aklıma başka birşey gelmedi

kolay gelsin
  • jumperlara bak

bi de ide nin board üzerini kontrol et
  • zahmet edip cevap veren arkadaşlar sağolsun varolsun.

sorun anakartın gümlemesi imiş. muhtemelen dvd yazıcıyı takarken içeride yabancı madde bıraktım oda soruna sebep oldu
  • tamamen takamamış olabilirsin oda şasi yapip gümletmiştir muhtemelen
  • monitörünün ışığı yanı sönüyorsa sorun var demektir. hele kırmızı renkteyse.

monitörün kılavuzuna bi bak ne anlama geliyor bu.

bios resetlemeyi dene. bunun için bios pilini çıkar. sen şağına soluna bakarken o resetlenir. tekrar geri tak.

ramin yerini değiştirdiysen de görüntü gelmeyebilir.

bide hiçbir optik sürücü takmadan aç bilgisayarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kepkep

zahmet edip cevap veren arkadaşlar sağolsun varolsun.

sorun anakartın gümlemesi imiş. muhtemelen dvd yazıcıyı takarken içeride yabancı madde bıraktım oda soruna sebep oldu

arkadas cevap vermıs zaten sorun anakartmıs yormayın kendınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende anakartı kasaya monte ederken altta bir tane vida şase yapmıştı ama anakart değil ekran kartı yanmıştı. Dumanlar çıkarmıştı hemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.