Şimdi Ara

dvd yazma problemi ÇOK İLGİNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gun arkadasa dizi çeksin diye dvd verdim sağolsun çekti sonra dvdyı pcye taktım calısmıyo yanı dvd bos gozukuyo ama dolu yaklasık 1o dvd cektı hepsınde aynı problem dvdler açılmıyo??? yardım lutfen ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lufer -- 15 Temmuz 2008; 23:25:51 >

• Büyük ihtimalle yazım hızından kaynaklanıyor. Daha düşük hızlarda yazdırmayı deneyin. Mesela 8x 4x gibi.
  • Oda bişeymi, bende Asus DVD rom var birde Philips DVD-rw. DVD-rw kendi yazdıgı DVDleri okuyamıyor içini boş gösteriyor ama Asus DVD-rom a koyunca canavar gibi okuyor. Yahu insan kendi yazısını okuyamazmı.
  • İki ihtimal var ,

Ya Medyadan (Boş DVD) ,
    Ya da Yazma kalitesinden kaynaklanıyor.
    Bence Kaliteli marka boş DVD alıp birdene (Verbatim , TDK , Philips gibi)
  • Hangi yazım programını kullanıyor ki arkadaşın?

Eğer Nero ile yazıyorsa; DVD yazıcılar Nero 6.0'da ve öncesinde problem çıkarabiliyorlar.

DVD yazıcı da bozulmuş olabilir.

Değişik boş DVD'ler de deneyebilir.

Yazım hızını ayarlayabiliyorsa yazım hızını da düşürebilir.

Saygılar...!
  • yazım hızını sormak aklıma gelmedı hiç dvdlerım kalıtelı ya verbatım :d ama dvd okuyucu pilips onceden kapak acma kapama problemı vardı sorun ya dvd hızı yada benım pilips dvd gıbı gozukuyo :d en son kararı dvdlerı baska okuyucuda deneyıp bıde hızını ogrendıkten sonra vermek lazım
  • dvd dusuk hızda yazılmıs ayrıca neroda cekılmıs bıde versıon 6 dan kucuk degılmıs:D
  • Dvd okuyucular arada yapar böyle.Okuyana kadar dvd yi çıkar tak çıkar tak.
  • o anki sinirle beya tak cıkar oldu yinede calısmadı bide dvd okuyuca dvdyı sevip oksayıp mı koysam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.