Şimdi Ara

DVI veya HDMI ile TV Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bilgisayarımın özelliklerinden başlamak isterim
    Anakart: Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H
    İşlemci: TripleCore AMD Phenom 8650, 2300 MHz (11.5 x 200)
    RAM: 2048
    Ekran Kartı: Ati 780g Onboard ayrıca ATI Radeon HD 3200 Graphics PcıEx
    vs vs ... şimdi
    şimdi sistem hakkında birkaç ayrıntı daha vereyim anakart üzerindeki 780g çipsetile birlikte gelen onboard ekran kartının HDMI çıkışı var harici ekran kartımın ise DVI ve TV-OUT çıkışı mevcut.. sorun şu evdeki eski tip (56 Ekran Scart bağlantılı) TV me nasıl görüntü aktarabilirim. öncelikle TV-OUT kablosu ile denedim renk menk attı.. acaba diyorum HDMI çıkışımı kullanarak onu SCART a çevirmek koşulu ile görüntü alabilrimiyim yadad DVI çıkışımı Scaarta çevirip görünüt alabilrimiyim... bu sistem için ne gerekiyor kablo dönüştürücülere bakıyorum da öyle pek de umut verici bir sonuç çıkmadı .. ne tavsiye edersiniz.. ilginize şimdiden teşekkür ederim....

• bende tv out tan bi philips tv ye 3 uclu scart kablonun sarı ucuna baglantı yaparak görüntü almaya calıstım siyah beyaz geldi.renkli geldi gitti defalarca en son suna karar verdim tv ekran kartından gelen sinyali tam algılayamıyor.bu yüzden isin biraz zor ama sende bir dene istersen.tv out tan tek kablo ile de bagladım sonuc aynı.
  • full hd bir tv yok ise sonuç vahim olacaktır. dvı yada hdmı bağlantı yaparsan tv destekler ise mükemmel bir görüntü alabilrisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.