Şimdi Ara

Dvi vga sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bende Nvidia GTX 660 ekran kartı var. Ekran kartında Dvi-i dual link ve Dvi-d dual link slotlar var. Monitörümde ise VGA ve Dvi-d slotlar var. Monitörümde ayrıca VGA ve DVI kaynak ayarı yapılabiliyor. Şimdi sorun ben bu ekran kartını yeni aldım haliyle bu monitöre bağlayacağım. İki tarafı male olan VGA kablosu vardı bende. Bugün de dvi-vga dönüştürücü aldım ama görüntü gelmedi. Dönüştürücü male dvi-d ve female vga. Haliyle ekran kartımını dvi slotlarına dönüştürücüyü taktım(her ikisi de farketmiyor) dönüştürücünün diğer ucuna da vga kablosunu takıp, vga yı da monitöre bağladım ama görüntü gelmedi. Monitör kaynak ayarını değiştirdim farketmedi. Eski ekran kartında denedim gene farketmedi. Sanıyorum dönüştürücü yanlış. Şimdi sorularım

1) Yanlış dönüştürücü mü aldım. Sanıyorum Dvi-d sadece dijital, dvi-i ise entegre yani analog da veriyor. Bir ucu DVI-I male olan bir dönüştürücü mü almam gerekirdi? Galiba da dvi-i de o 4 tane delik analog sinyalin geçmesini sağlıyor. Dediğim gibi bir ucu dvi-i male diğer ucu normal vga female dönüştürücü alırsam düzelir mi?

2) Son çare olarak iki ucu dvi olan kablo alacağım. Peki böyle bir kablo alırsam ekran kartına girişi dvi-d mi yoksa dvi-i mi olsun. Monitörde sadece dvi-d girişi vardı ama monitörde vga-dvi seçimi yapabiliyosun menüden. Yoksa zaten dvi-dvi kablolar standart mıdır?

Biraz uzun oldu gibi ama yardımcı olursanız sevinirim. Çok sinir bozucu bi durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opus -- 5 Kasım 2014; 22:31:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.