Şimdi Ara

DX12 ile performans ne kadar artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler son zamanlarda DX12 nin R9 290X in performansını %400 artıracağını söylüyorlar hatta TITAN serisiyle bile kapışabilirmiş bu nekadar doğrudur acaba bilen varmı?

• Yayınlanmamış bir yapı hakkında kimse bir şey söyleyemez. Bekleyiniz yahu. Her gün böyle konular açılıyor. Konuyu kirletiyorsunuz.
    Yayınlandığında zaten fazlaca haberler ve inceleme konuları çıkacaktır.
    İyi Günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharmrock

Arkadaşlar iyi günler son zamanlarda DX12 nin R9 290X in performansını %400 artıracağını söylüyorlar hatta TITAN serisiyle bile kapışabilirmiş bu nekadar doğrudur acaba bilen varmı?

Arkadaşım millet sallıyorda sallıyor %50 artarsa öpte başına koy yabancı forumlarda en fazla %30 deniyor adamlar o kadar elinde olsa bile arttırmaz yoksa ekran kartı satamazlar ayrıca amd nvidia göre üstünlük kurmuycak

amd 13 nvidia 900 serisi 12 unite kullanacak kalan 1 unitede konsollarda amd ekran kartı var diye o yüzden hepsi o amd kullanıcıları ölçüsüz atıyor keşke dediğiniz gibi olsada nvidia mecbur fiyat kırar bizde ucuza kaliteli

firmanın ekran kartını kullanırız amd nin beşpara etmez yazılımlarından kurtuluruz.
  • amd dx-12'de pratt & whitney ile çalışacakmış,kendileri en büyük jet motor üreticisidir...
    amd'nin %300-400 artışları ancak bu şekilde karşılayacağı söyleniyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

amd dx-12'de pratt & whitney ile çalışacakmış,kendileri en büyük jet motor üreticisidir...
    amd'nin %300-400 artışları ancak bu şekilde karşılayacağı söyleniyor :)

hahaha ne güldüm akşam akşam yaa Allah'ta sizi güldürsün hocam.

• Bir miktar artış olabilir ama bahsedilen oran oldukça fazla böyle bir artış olacağını düşünmüyorum.
  • %15 ten yukarısını beklemiyorum şehsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmasapan başlık açıp kendini tatmin eden şahsiyetler acaba bu tip başlıkları görünce mutlu oluyorlar mı?

• Oyun peformansi degil %300-400 yazan, daha okumayi bilmeden atip tutuyorlar (Forumdaki amd yanliari bir ara doldurdu heryere bu sacma mesaji) . Oyunlarda %30'dan yukarisini beklemek hayalcilik olur. Tahminim %15-20 seviyelerinde olacaktir. %15-20 az gibi gozukse de %15-20 performans arttirmak icin verdigimiz paralar epey yuksek. gtx 970 ile gtx 980 arasindaki fiyat gibi yaklasik 600-700tl vermek gerekiyor high end kartlar goz onune alindiginda. Durum boyle olunca %10 bile olsa sukretmek lazim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 27 Mayıs 2015; 11:17:56 >
  • R9 290 kullanıcısiyim Omega driver ile başarılı bir perfonmans artısı oldu maksimum yüzde 20 ye yakın Artış olur ancak kısaca sunu söyleyebilirim bu yıl nvidianin yılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd aynı bizim siyasi partiler gibi. Hep şöyle olcak böyle olcak vs ama hiç birşey olduğu da yok. Yıllardır oyunlar çok çekirdek kullanacak fx serisi inteli geçecek dendi ama i3'ü bile geçemedi. Şimdi de dx12 ile umutlanıyor herkes. dx12 performans artışı getirecekse hepsine getirir amd'ye torpil geçmezler.
  • kardeş dx12 testleri yayımlandı zaten, r290 ile %300 civarı artış oluyor, kulislerde ise r3xx serisi ile daha fazla olduğunu söyleniyor.

Hemde titanx filan eski teknoloji kartları arkadaşım, nvidia'da günümüz teknolojisine ayak uydurabilen kartlar yok. bakın 780ti nasılda afallıyor nexgen oyunlarda, durumu berbat halde. dx12 çıktığında da aynısı maxwell teknolojilerine ve titan'lara olacak benim şüphem yok

Ek olarak nvidia kartları zaten dx12'ye tam destek veremiyor, dx12 desteğini yarım yamalak veriyolar amd ise TAM destek veriyor
  • çok fazla performans artışı olamaz çünkü başka türlü firmalar nasıl kart satacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

kardeş dx12 testleri yayımlandı zaten, r290 ile %300 civarı artış oluyor, kulislerde ise r3xx serisi ile daha fazla olduğunu söyleniyor.

Hemde titanx filan eski teknoloji kartları arkadaşım, nvidia'da günümüz teknolojisine ayak uydurabilen kartlar yok. bakın 780ti nasılda afallıyor nexgen oyunlarda, durumu berbat halde. dx12 çıktığında da aynısı maxwell teknolojilerine ve titan'lara olacak benim şüphem yok

Ek olarak nvidia kartları zaten dx12'ye tam destek veremiyor, dx12 desteğini yarım yamalak veriyolar amd ise TAM destek veriyor

Bu şekilde yorum yaptığın için gerçekten yaşını merak ettim birincisi r 290 ile %300 artış olan 1 tane oyun testi göster onuda geçtim %30 göster gösteremessin çünkü yok bunlar sadece plavra nvidia dx12 desteklemiyor diye

bir şey yok bilip bilmeden boş boş yorum yapmayın 13 uniten 12 tanesini destekliyor nvidia amd nin 1 unite fazla desteklemesinin tek sebebi konsollarda amd kartlarının olması hepsi o aralarında fark olmuycak önce araştırın

sonra yorum yapın boş boş sallamayın.Amd kullanıcılarında eziklik psikolojisimi var anlamadım sürekli bu kadar kendilerini yüksek görmeye çalışıyorlar şu bir gerçek oyunlardaki çoğu teknoloji nvidia ait amd önce yazılım yapmayı öğrensin güncel oyunların tamamı neredeyse nvidia destekli amd kartlar sürünüyor amd kullanıcı forumlarınada bakıyorum sizde bakın millet nasıl isyan ediyor.

• Kimsenin ne dediğine bakmayın. Ne Amd ye ne Nvidia ya ne de Microsoft'a inanmayın. Geçmişte çok gördük bu tip vaadleri. Dx12 bir çıksın, dx12 destekleyen oyunlar çıksın. Ancak kullanıcı benchmarklarına bakarak yorum yapılır. Aynı şey sadece dx12 için değil Amd'nin hbm si içinde geçerli.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    http://www.anandtech.com/show/8962/the-directx-12-performance-preview-amd-nvidia-star-swarm/3
    http://wccftech.com/amd-r9-290x-fast-titan-dx12-enabled-3dmark-33-faster-gtx-980/
    https://community.amd.com/community/gaming/blog/2015/05/12/amd-enables-incredible-directx-12-performance-in-new-3dmark-api-overhead-feature-test

kaynaklar çoğaltılabilir kardeş

13 üniteden 12'si ni desteklememesi zaten olayı bitiriyor, bir karta 12bintl vereceksin ama oyunlarda desteklemediği, açamadığı şeyler var fam bir facia 3 senelik amd kartlar açarken hemde %300'e varan performans artışları ile birlikte

• quote:

http://www.anandtech.com/show/8962/the-directx-12-performance-preview-amd-nvidia-star-swarm/3
    http://wccftech.com/amd-r9-290x-fast-titan-dx12-enabled-3dmark-33-faster-gtx-980/
    https://community.amd.com/community/gaming/blog/2015/05/12/amd-enables-incredible-directx-12-performance-in-new-3dmark-api-overhead-feature-test

13 üniteden 12'si ni desteklememesi zaten olayı bitiriyor, bir karta 12bintl vereceksin ama oyunlarda desteklemediği, açamadığı şeyler var fam bir facia 3 senelik amd kartlar açarken hemde %300'e varan performans artışları ile birlikte

kesin bilgi mi yayalım mı

• quote:

Okuduğunu anlayabiliyormusun? ya da okuma biliyormusun? bu linklerin hiçbiri kanıt değil sadece farazi ben size oyun testi dedim bu neyedü belirsin testlerin hepsi plavra dediğim gibi amd önce driver çıkarmayı öğrensin kartlar sürünüyor.Ayrıca cahil cahil yorum yapmayın ben hersene nvidia son kartı alırım neden fazla para veriyorum çünkü bütün teklnolojiler nvidia da yazılım desteği nvidia da o yüzden pazar payının %80 nvidia da %20 amd de %80 millet nvidia almasının sebebi kalite yoksa gider herkes amd alırdı o yüzden de oyunların tamamı neredeyse nvidia destekli çıkıyor amd kartlar sürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 27 Mayıs 2015; 16:32:37 >

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Yapılan testlere de palavra dedin ya artık gözümde düştün dostum cevap vermeyeceğim

nvidia anca kartları sabote etmek için para yedirsin oyun firmalarına, amd yine de dürüstlüğün, onurun ve kapital sömürücü şirketlerin karşısında olacak
  • quote:

Yapılan testlere de palavra dedin ya artık gözümde düştün dostum cevap vermeyeceğim

nvidia anca kartları sabote etmek için para yedirsin oyun firmalarına, amd yine de dürüstlüğün, onurun ve kapital sömürücü şirketlerin karşısında olacak

Cevap veremessin çünkü verecek cevabın yok al birde burdan bak oyun firması bile %30 için umt ediyor pc üzerinde siz birde %300 diyorsunuz rüyanızda görürsünüz şuan zaten amd kartları oyunda sürünüyor vede %30 genel oalrak amd kartlara özelde değil.Amd gibi sorumsuz firma varmı adamlar mail atıyor amd 6 ayda geri dönüş yapıyorlar oyun çıkıyor amd yazılım güncellemiyor cf desteğini bile aylar sonra veriyor yada hiç vermiyor o yüzden pazarın %80 nvidia amd pişmanlık demek.

http://www.merlininkazani.com/DirectX_12_ile_Project_CARSta_30_performans_artisi_yasanacak-oyun_haber-81912p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 27 Mayıs 2015; 17:23:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.