Şimdi Ara

DxOMark: Kamera incelemeleri için para teklifleri aldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemde akıllı telefon üreticileri cihazlarını pazarlarken DxOMark puanlarını öne çıkarmaya başladı. Huawei ve Xiaomi'yi ilk akla gelen iki üretici olarak sıralayabiliriz. Ancak birçok kişi, DxOMark puanlarının tüketicileri etki altında bırakacak şekilde manipüle edildiğini ve objektif olmadığını düşünüyor. Fransız şirketin konuyla ilgili açıklamaları, bu düşünceyi benimseyen kişilerin fikrini değiştirebilir.

Ayrıca Bkz.Tesla'da işten çıkarmalar başladı, Elon Musk 3.600 çalışanın işine son veriyor
    AndroidHeadlines ile yapılan bir röportajda konuşan DxOMark Labs pazarlama sorumlusu Nicolas Touchard, hem telefon hem de kamera üreticilerinden para teklifleri aldıklarını açıkladı. Kendilerine para teklif edenlerin daha önce hiç çalışmadıkları ve iş modellerini bilmeyen şirketler olduklarını belirten Touchard bu talepleri reddettiklerini belirtti.

OnePlus danışmanlık hizmeti aldı

Sonuç olarak kamera incelemeleri için hiçbir zaman para kabul etmediğini söyleyen DxOMark, muhtemelen gelecekte de bunu asla yapmayacak. Yine de üreticiler, tıpkı OnePlus'ın OnePlus 5 için yaptığı gibi şirketten danışmanlık ve seminer hizmeti alabilirler. Ayrıca, cihazlarında kullandıkları kameraların görüntü kalitesini kendileri ölçmek için DxO Analyzer adlı modüler laboratuvar yapılandırma aracını satın almalarının mümkün olduğunu da belirtelim.

• Bizim ülkede kimse birşeye inanmıyor ki tek inandıkları dolar kuru olsa gerek oda döviz bürosuna gidinceye kadar oluyor.

Kırılmasın diye patates cipslerini şişkin paketliyorlar insanlar az koymak için içine hava basmışlar diyor herkes hırsız herkes namussuz bariz bir şekilde güven eksikliği yaşıyoruz.
    Gidin teknosada p20pro ile fotoğraf çekilin o puanı hakettiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Ben bizzat denedim profesyonel makinalardan geri kalır yanı yoktu. inanmayan gitsin denesin. Normalde mağaza ortamında telefon kameraları çok iyi performans sergileyemez ama fotoğrafı okadar beğendimki bluetoothla kendi telefonuma gönderip sakladım. Dxomark a da inanmasak bu derecelendirmeyi yapan başka site yok, adamlar tekel.
  • Yaw he he.

• Danışmanlık hizmeti = para

• Bu testlere puanlara inanmayın , kim parayı bastırsa ona yapıştırıyorlar puanı . Zamanında Devasa sensorlu lumia 1020 ye 42 puan vermiş şirket bu.
  • Malûmun ilanı. Nokia para vermediği için Lumia 1020 gibi cihazı yerin dibine soktuklar. Hatta Lumia 950'yi incelemediler bile. Şu an bile çoğu cihaza nal toplatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Nokia 8de de aynisini yapti. Samsung ve apple parayi bastigi icin kameralari odul aliyor. Adamlar da bunu kabul etmis zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve kabul ettik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla pek reddetmişiniz gibi durmuyorr ama hayırlısı

• "Parayı veren düdüğü çalar" sözünü ortaya bırakıyoruz. Başka da sözümüz yok.

• Nokia 8 konusu gerçekten şaibeli. Gözümüzün gördüğüyle skorlar birbirini tutmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi Note 5 Pro sahibiyim. P20 pro ile kıyaslamaları vesaire mevcut %5-10 fark var 109 vermişler bu cihazda ortalama 90 - 95 arası alması gerekirken oralara J7 falan koymuşlar şaka gibi ya :D

• e nasıl geçiniyorsunuz o zaman sorarlar bu adama nereden geliyor bu değirmenin suyu

• Gidin teknosada p20pro ile fotoğraf çekilin o puanı hakettiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Ben bizzat denedim profesyonel makinalardan geri kalır yanı yoktu. inanmayan gitsin denesin. Normalde mağaza ortamında telefon kameraları çok iyi performans sergileyemez ama fotoğrafı okadar beğendimki bluetoothla kendi telefonuma gönderip sakladım. Dxomark a da inanmasak bu derecelendirmeyi yapan başka site yok, adamlar tekel.

• KESİN PARA ALMAMIŞINIZDIR :D

• GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkede kimse birşeye inanmıyor ki tek inandıkları dolar kuru olsa gerek oda döviz bürosuna gidinceye kadar oluyor.

Kırılmasın diye patates cipslerini şişkin paketliyorlar insanlar az koymak için içine hava basmışlar diyor herkes hırsız herkes namussuz bariz bir şekilde güven eksikliği yaşıyoruz.

• mehmetgirgin M kullanıcısına yanıt
    Her start-up gibi marka değerini yükseltip sermaye çekerek tahminen.

• GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Mükemmel denilen Mate 10 Pro kamerasıyla Lumia 950 kamerasını bir arkadaş kıyasladı. Tek başına iken çektikleri harika görünen M10P karşısında ciddi bir rakip olduğunda aslında ne kadar da ortalama bir kalitede çektiği anlaşılıyor. maxi-cep yazan yerdeki çizgiyi kaldır link öyle açılıyor.

https://www.maxi-cep.com/forum/konu/lumia-950-ve-huawei-mate-10-pro-kamera-karsilastirma.991938/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Haziran 2018; 13:36:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ya bir kişi gitmiş eliyle fotoğraf çekmiş, karşılaştırma diye koymuş. Açtım siteyi bakacaktım iki fotoğrafa da açılmadı resimler. Büyük ihtimal çeken kişi bir sabit tripod bile kullanmamıştır, dolayısıyla aynı açıdan bile çekememiştir. Bir fotoğrafın kalitesini belirleyen onlarca kriter varken (açı, nesnelerin eşitliği, kameraya mesafesi, bu parametreler tutturulamadığı için ışık koşullarının eşitliği vs. vs.) bunların her birisini hiçe sayıp nasıl bir kamera karşılaştırması yapacaksın? Dxomark profesyonel bir ekip. Ne olur şu profesyonellik artık bu kadar küçümsenmesin! He şu da var Dxomark kameraya kötü demiştir, sen gidip kendin tecrübe etmişindir ve kamera hoşuna gitmiştir. O zaman boşver sen dxomark'ın ne dediğini, sen ne seviyosan git onu al. Telefon alacaklar alacakları telefonu sadece dxomark testlerine dayalı alıyorlarsa (tıpkı sadece benchmark testlerine bakıp telefon alanlar gibi) bu kişinin kendi problemi, almasın o arkadaş telefon falan. Bu demek değildir ki Dxomark'ın yaptığı testler güvenilmez... Ben DxOMark'ın yaptığı testlere güveniyorum, ama telefon alacak olduğum zaman da o kadar değer vermiyorum, önce kendim tecrübe etmek isterim tabii ki.

• Para alıp almadıklarını bilemem ama anlamadığım şey hangi akla hizmet P20 Pronun video performansına 98 puan vermişler. Rakipleri video kısmında ciddi şekilde tokatlıyor.
    Bu fotoğraf konusunda bir tek Nokia, PureView ile fark yaratıyordu. Gerisi bence hala hikaye. Bir de tek kamera ile Google Pixel ailesi gerçektende iyi iş çıkarıyor o kadar.
    Açıkcası DxOMark bana da çok güven vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 13 Haziran 2018; 14:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Bu testlere puanlara inanmayın , kim parayı bastırsa ona yapıştırıyorlar puanı . Zamanında Devasa sensorlu lumia 1020 ye 42 puan vermiş şirket bu.

Devasa sensör 41mp çözünürlük sunduğu ve bu yüzden tüm avantajını kaybettiği için olabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.