|
Bildirim
Bizim ülkede kimse birşeye inanmıyor ki tek inandıkları dolar kuru olsa gerek oda döviz bürosuna gidinceye kadar oluyor.
Kırılmasın diye patates cipslerini şişkin paketliyorlar insanlar az koymak için içine hava basmışlar diyor herkes hırsız herkes namussuz bariz bir şekilde güven eksikliği yaşıyoruz. |
Nokia 8 konusu gerçekten şaibeli. Gözümüzün gördüğüyle skorlar birbirini tutmuyor.
|
Gidin teknosada p20pro ile fotoğraf çekilin o puanı hakettiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Ben bizzat denedim profesyonel makinalardan geri kalır yanı yoktu. inanmayan gitsin denesin. Normalde mağaza ortamında telefon kameraları çok iyi performans sergileyemez ama fotoğrafı okadar beğendimki bluetoothla kendi telefonuma gönderip sakladım. Dxomark a da inanmasak bu derecelendirmeyi yapan başka site yok, adamlar tekel.
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Haziran 2018; 13:36:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 13 Haziran 2018; 14:11:30 > |
|