Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
62.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oo iyiymiş hocam o zaman 1000 tane bug'u 300 mb güncellemeyle çözdüyseler helal olsun ben 5-10 GB bişey bekliyordum 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Flicker sorununu Rt modunda yaşıyorum performans modunu denemedim, çünkü denersem biliyorum 30 fps geri dönüş sancılı olacak DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

• Bakalım yapımcı ne açıklama yapacak bıu rezalete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

2 saat kadar oynadım erken kalkıp, 30 fps rt modunda evet 30 fps çokta sağlıklı değil ama alışınca görmezden geliyorsun. Görsel olarak güzel gerçekten oyun baya şüpheli yaklaşıyordum ama beklentimin üstünde çıktı birde rt 60 fps olsaydı 1080p modunda süper olacaktı. Ben baya beğendim oyunu patch geldi mi gelmedi mi anlayamadım. Aşırı bir bug la karşılaşmadım oyunda akıyor şuan. Dövüş ve parkur mekaniği cidden güzel hard ta başladım oyuna dövüşler insanı geriyor.

Pc çok temiz çalışıyormuş gibi bir izlenim veriyor bazı arkadaşlarda her platformda genel olarak sıkıntılı oyun. 10bin 15bin liraya aldığım ekran kartıyla bir zahmet iyi performans versin.

Bu fps olaylarina takilmasak aslında gayet keyifle oynanıyor hocam benim fps takıntım yok çoğu oyunu yüksek çözünürlüklük de oynuyorum görüntü berrak ve temiz olsun diye. 30fps modu sadece başta problem yaratıyor 5 dakika sonra alışıyorsun hemen sonra akıcı gelmeye başlıyor denemek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Platin çok zor benim için ama tüm yan görevleri her oyunda tamamlarım, zorluğu seviyorum souls zorluğu hariç, zorda aşlamamın en büyük sebebide eminim tüm yan görevleri etkinlikleri yapınca ileride oyun çok kolay gelicek, açık dünya oyunlarındaki genel sorun bende baştan zorda başladım. Oyun baya zevkli daha çok başındayım oyunun ileride de üzmez umarım.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Performans modunda yaşıyorum ben de. Demek ki mod pek fark etmiyor :) Redditte de yazmışlar zaten bu bug'ı pek çok kez. Gerçekten firmada kimse mi fark etmemiş bu bugı ya da çıkmadan önce çözülmesi için hiçbir adım atılmamış mı? Baya baya bu bug'ı görerek oyunu çıkartmış adamlar :)

Şu sıkıntılar ile gelmese oyun ne güzel dertsiz oynayacaktık, çözülür bir sonraki yama ile fakat ne zaman gelir bilinmez, büyük yama dışında hot fix yamaları gelir umarım. Horizon çıkana kadar yavaş yavaş oynayacam horizon dan sonra iyicene yamalanınca tekrar döneriz oyuna :D

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Horizon ve elden ring sonrası oynarım olmadı bunu. Şu flicker sorununu çözseler bana yeter aslında şimdilik. Çok sinir bozucu :)

• Arkadaşlar ilk oyunda olan be a zombie modu şu an yok herhalde? Çok güzel bir mode du. Acaba 2. Oyuna ilerleyen zamanlar da eklerlermi? Bu konuda resmi açıklama felan varmı?

• Ben update beklemeye karar verdim şu flicker problemi için. Oyunda hdr da yok bu arada. Teknik açıdan çok uğraşılmamış oyuna belli ki. Şu flicker sorununu hotfixle çözsünler horizon ve elden ring sonrası girişeceğim ben de

• Ray tracing açık iken güneşin gerçekçi gölgelendirmesi seçeneğinde çok ciddi cpu ve gpu kulanılıyor. Bu pek çok kapalı alan üzerine kurulan oyunlarda ve açık dünya oyununda örneğin cyberpunk ta da böyleydi.
    Açık dünya oyunlarda çok daha kaynak istiyor.
    PC de dlss bile açmadan oyun 2k da ultra ray tracing modunda 90 fps alıyorum. 4k da belki dlss açılabilir ,zaten 1080p yada 2k monitör kullananlar nvidia nın yeni dldsr ile müthiş sonuçlar alınıyor 2k ve 4k da. Demek ki pc de optimizasyon üst düzey sistemlerde iyi
    Türkçe olması müthiş görsel olarak da çok tatmin edici. Oyunu içeriksek olarak detaylı inceleme fırsatım olmadı.
    Anlaşılan konsol optimizasyonu kötü. Konsolları pc donanımlarına benzettiklerinde ortak platform oyunlarda bu sıkıntılar çoğaldı. Oyun firmaları da optimizasyon konusunda tembelleşti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterimizin nasıl o kadar uzun atlayışlar yaptığı hikaye'de belli oluyor.

• Evet hocam sinir bozucu bir sorun baya

• Oyunu ps5'te deneyim eden arkadaşlar hangi görüntü modu en stabil ve oynanabilir ona göre seçim yapayım en azından hatalar giderilene kadar tat kaçmamış olur

• The Eintabian kullanıcısına yanıt
    Performans modu harici hiç oynanılacak gibi değil hocam.

• Karakter normal yürüyüşünde bile koşuyor baya atlamalı hoplamalı bir oyun olacak belli :D

• Dün gece itibari ile 4 saat kadar oyunu deneyim edebildim. PS5 üzerinden 1080p monitörümde performans modunda oyuna başladım. Grafikler harika, oynanış akıyor, hikaye oldukça ilgi çekici, karakterler arası diyaloglar güzel yazılmış, 4 senelik yaptığım hype'a kesinlikle değen bir yapım olmuş, çok beğendim.

Kendi görüşüm ama kör koklayarak oynasa 85-90 puan verirdi şu oyuna. 4K/60 FPS niye yok olayları bir tarafa oyunun bence FPS optimizesi iyi yapılmış 60 FPS'nin altına düştüğümü hiç hissetmedim. Oyunun ilk ara sahnesinde ki yırtılmaları saymazsak kritik bir hata ile de karşılaşmadım. Bug vb de hiç görmedim. Çoğu kişi göz kırpma bugundan bahsetmiş ama 1 saliselik bir olay ve sadece ara sahnelerde oda max 2 kere olan bişey aynı anda bizde göz kırpıyoruz sonuçta o yüzden bu olaya pek takılmadım. Bunun dışında da bence oyunun herhangi bir sıkıntısı yok. Update yapmadan oynadık belki de yeni sürüm ile olan sıkıntıların hepsi düzelmiştir ona bişey diyemem.

Son olarak Cyberpunk vakası diyenleri görüyorum, alakası yok. Oyun çalışır ve gayette iyi oynanabilir durumda eski nesilde nasıldır bilemiyorum ama 30 FPS ile oynanan bir oyunu "Çoğunluk" beğenmez zaten özellikle hızlı bir oyun için.

• PS5 day 1 patch gelecek diyorlardı indiren oldumu hala birşey gözükmüyor bende oyun boyutu 25 gb doğrumudur

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Hocam göz kırpma bugı sadece cutscenelerde olmuyor DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022  Hızlı oluyor fakat sinir bozucu. Ben biraz takılırım böyle küçük şeylere belki de o yüzden dikkatimi daha çok çekti

Bende sadece ara sahnelerde hissettim ama oda çok çok kısa süreli bişeydi. Haklı olabilirsiniz tik durumu olabilir

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.