Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
62.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani hocam aynı görevleri arkadaşlarımızla yapsak bile host olana mı yapılmış sayıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Tetik tuşlarını kullanıyor ama titreşim standart

• NatDrake kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şuan series X ve ps5 arasında, dualsense dışında, grafikte, performans ya da kalite olarak fark yok sanırım hocam..

• Diğer konsollar ve pc'de durum ne bilmiyorum ama şuan Ps5'te oynuyorum ve adamlar gerçekten ellerindeki imkan ile yapacakları en iyi oyunu yapmışlar. Diğer herşey bir yana, özellikle vuruş hissi harika olmuş. Yeni çıkacaklar patchler ile olan hatalarda düzelecektir umarım.

Herkese iyi oyunlar ve kemirilmeler. 👍 🧟‍♂️ 🔫 🚑

• Coop oynayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Oyun şu an da en iyi PC üzerinde. Konsollar eski nesil grafik gibi duruyor ama oynamayacak halde değil aksine rahatsız etmiyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Estağfirullah hocam ben o kadar yükselemeyeceğim herhalde.. Oyun inceleme alanına girmek istedim, olmadı :) Ben de bazen, bazı oyunlar hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşıyorum. Sizlerle sohbet ediyorum, bazen oyunları enine boyuna tartışıyoruz. Ne güzel oluyor  

DL2 için bazı performans sorunları ve buglar hariç çoğu kişi benim gibi keyif alıyormuşçasına yorumlar yapıyorlar. Umarım BUG sorunu için de en kısa süresinde bir güncelleme yayınlarlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 4 Şubat 2022; 17:37:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakındım şöyle ve genel olarak çok tepkiler var reddit vs. de umarım biran önce çözerler şu sorunları güzelim hikâye ağız tadıyla oynanır.

Series x te çözünürlük modunda daha yüksek çözünürlükte çalışıyor bir tek, kalan herşey aynı. Digitalfoundry in incelemesi vardı ordan izleyebilirsin .

Her iki konsoldada rtx modu 1080p 30 fps çalışıyor, performansta 4k ama oda 30 fps. tamamen optimizasyonla alakalı bir durum bence bu, uğraşamamışlar herhalde, yoksa konsolların güçleri ile alakalı bir durum olamaz, farcry 6 4k 60 fps taş gibi çalışıyor ve kötü gözüken bir oyunda değil hani, benzer birsürü örnek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahsen85 -- 4 Şubat 2022; 19:15:34 >
  • Biraz sabır herşeyin farkındalar güncelleme alacaktır yakın zaman da bu firma oyuncular ile arkadaş gibi bu yanlarını çok seviyorum

• Oyunun kutulu versiyonu acaba neden satılmıyor türkiyede

• 2.5 saattir oynuyorum PS5’te oyunu ve hiçbir bug ile karşılaşmadım şu ana kadar. Tek problem oyunun grafiklerinin, kaplamalarının yeni nesile yakışmıyor olması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş canlısı firma konsollardaki fps çözünürlük değerleri için oyun çıkmadan farklı şeyler söylemişti oyun çıkınca doğru olmadığını gördük, onunla ilgili bir gelişme olacak mı?

• Ps5 de yeni başladım. İlk demoda ekran yırtıkları oluştu ciddi miktarda. Televizyon Lg oled g1

• PS4'te güzel iş çıkarmışlar. Bunu ilk kez görüyorum.

-----

Dying Light 2 Stay Human Old Gen Console Gameplay

Dying Lightyoutube
    Dying Light 2 Stay Human on your old gen consoles? We’ve got a comparison video for you. Check it out! Pre-order Dying Light 2: http://bit.ly/PreorderDL2YT About the game: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget—stay human. Follow us: Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight VK: https://vk.com/dyinglightgame #DyingLight2 #DL2when #DyingLight #Techland #gaming #newgameplay #StayHuman #dying2know
    https://www.youtube.com/watch?v=y4fY19aSDg8
  • ottomanson kullanıcısına yanıt

Evet maalesef öyle

• abdullahsen85 kullanıcısına yanıt
    Performans modu 60FPS

• Oyunda müthiş bir potansiyel var fakat bu potansiyelin karizmasını amatörce bir özensizlikle çizmişler. Konsollarda grafik ve çözünürlük sorunlarının yanı sıra menü kullanımı da berbat. Örneğin bulduğunuz kasetleri ve notları menüye girmeden direkt okuyamıyorsunuz, dinlediğiniz kasetlerde altyazı çıkması için menüden çıkıp oyuna dönmeniz lazım. Menüde altyazı devreye girmiyor. Beceri ekranı da çok amatör; yeteneklerin ön izleme ekranını özel olarak hazırlamamışlar, oyunun bazı anlarından ekran klibi olarak almışlar. Çözünürlük düşük, bazı videolarda müzik var bazılarında yok, müzik pat diye kesiliyor vs… Loot sistemi ve arayüzü çok çiğ, afetzade görüşünü açmadan loot çok zorlaşıyor. Hem loot animasyonu kasmamışlar hem de animasyon çok iyiymiş gibi illa doğru açıya gelip tuşa basmak gerekiyor. Yarım adım mesafe ya da görüş açısı yüzünden bazen loot etme tuşu çıkmıyor falan…

Oyun bunun gibi ufak ama göze batan özensizliklerle dolu, sanki bitmemiş ya da aceleye gelmiş hissiyatı veriyor. Erken erişimde bir oyun oynuyor gibiyim, Cyberpunk bile PS5’te bu hissiyatı bu kadar vermiyordu. Bu oyun güncellemelerle çok iyi bir hâle geleceği aşikar ama o zaman da iş işten geçmiş olacak. Oyun bu eksilere rağmen sarıyor, kendini oynattırıyor çünkü öyle güzel artıları var ki oyunun yapabildiklerini görünce yapamadıklarına üzülüyorsunuz. Bu yapılamayan unsurlar da “yapılmamıştan” ziyade “uğraşılmamış” gibi duruyor.

Artık Polonyalılar bir oyun 2022’de çıkacak diyorsa o oyunu 2023’te çıkacak gibi düşünüp öyle almak gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 4 Şubat 2022; 19:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Bu arkadaş canlısı firma konsollardaki fps çözünürlük değerleri için oyun çıkmadan farklı şeyler söylemişti oyun çıkınca doğru olmadığını gördük, onunla ilgili bir gelişme olacak mı?
    Forumlar da ona da değinmişler hocam bekleyin diyorlar ben yapacaklarını düşünüyorum ilk oyuna bile hala destek veriyorlar 5 yıl geçmesine rağmen

• evet hocam yanlış yazmışım, düzelttim

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.