Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
61.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben update bekliyodum meğer oynadığım hali versiyon 1.04 müş ulan bende bişeye etki edecek sandım.
    Oynanış zevkli ama görsel olarak bildiğin ps 4 oyunu bu hele zombiler filan nedir arkadaş ya hiç mi özenmediniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende hdr aktif olmuyo oyunda ps 5 te Xbox tarafında da öyle mi acaba ?

• Oyunu ps4 veya pro’da deneyimleyip memnun olan var mı?

Bir de 1.0.4 sürümü yüklü gözüküyor ancak oyunun ana ekranında sağ alt köşede 1.0.2 yazıyor bende.

• musAKka kullanıcısına yanıt
    PS5'te de öyle hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu bir hevesle bekledim. ama çözünürlük 4k da çok kötü. performans modda aşırı bulanık. diğer modlar zaten 30 fps oynanacak gibi değil.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oyuna update şart. Horizona kadar bunu bitiririm sonra da horizon ve elden ring'i sırayla oynarım diyordum ancak bu oyun belli ki Mayıs'a falan kalacak. Mart ayı elden ringle geçer nisanda askerdeyim zaten O zamana kadar da bu oyun adam edilir. Oyunların bu halde çıkması favori firmanız olsa bile savunulacak şey değil. Laf edilecek ve eleştirilecek ki bu şekilde çıkmasın oyunlar. Cd project red'i çok severdim ve cyberpunkı da gerçekten çok beğendim ancak çıktığı zaman asla savunmadım tam tersi oyunu çok beğenmeme rağmen sonuna kadar eleştirdim firmayı. Bitmemiş oyunların piyasaya sürülmesi moda oldu ve işin garip olanı oyunun veya firmanın fanlarının bu durumu savunması. Asıl en çok laf etmesi gereken kişilerin oyunu büyük bir hype'la bekleyenlerin olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 4 Şubat 2022; 21:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• musAKka kullanıcısına yanıt
    Ps4 bende de öyle..

• Oyunun kendine has eğlenceli kısmı duruyor, bu konuda bir eksikiği yok. Ancak aradan geçen 7 yıllık farkın hissedildiği bir oyun değil maalesef. İlk oyunu yakın zamanda bitirenler varsa bence sıkılma ihtimalleri yüksek, çünkü çok aynı duruyor. Oynanış mekaniği karakterin hareketlerine kadar birebir aynı, akıcı bir oynanış sunuyor ama animasyon anlamında yine de biraz gelişme göstermiş olmasını umuyordum çünkü karakterin bizden bağımsız sürekli eli ayağı oynuyor, koltuğa, tabureye, masaya olup olmadık her yere çıkmaya çalışıyor oluşu beni rahatsız ediyordu ilk oyunda, fakat bu konuda hiç gelişme olmamış.

İlk 10 saat itibari ile harita pek dolu değil, gündüz ve gece döngüsüne göre lootlanabilir mekanların dışında, ufak tefek birkaç yan göreve denk geldim. İlerledikçe yeni içeriklerin de açılacağını umuyorum. Haritada gezmek ilk oyundaki kadar keyifli olmuş, bu konuda geriye gitmemiş. Fakat gece gezmek ilk oyundaki kadar zorlayıcı ve korkutucu değil oynadığım kısma kadar.

Hikaye yok gibi bir şey, çok yavan bir şekilde önümüze atıldı. Hatta daha kötüsü zayıf olan hikayeyi anlatma konusunda da bir hayfli amatör kalınmış. Mesela rüya görüyor ama o rüyanın en ufak bir etkisini görmeden uyanıp yoluna devam ediyor, duygu anlamında çok eksik kalınmış. Karakter çok ruhsuz hissettirilmiş oynayan kişiye, empati kurulamıyor, çok düz bir karakter. Keşke tek bir karakter değil de, birkaç farklı karakterin hikayelerini oynasaydık, ortam buna çok müsaitmiş.

Rol yapma anlamında zaten incelemeler bir beklenti yaratılmasın diyordu, oldukça doğru. Diyaloglar yeni bir konuşma seçeneği çıkarmıyor, bize ne sundularsa soruyoruz ve geçiyor. Bir soru başka bir soruya kapı açmıyor ya da ekstra bilgiler öğrenmiyoruz, herhangi bir amaca hizmet etmiyor gibi gözüküyor en azından 10 saat içerisinde aksini görmedim. Müzikleri çok sevdim, oyunun temposuna iyi ayak uyduruyor. Grafikler bence kötü, hatta epey eski hissettiriyor, PC'de oynuyorum bu arada en üst ayarlarda, ray tracing açık, ona rağmen kötü olduğunu düşünüyorum.

• Birdaha anladım PS5 exc leri hariç horizon GT 7 vs. Day 1 almam bunu tekrar anlamış olduk okadar para veriyoruz PS5 4k tv ama vcd kalitesinde oyun oynuyoruz yapacak bir şey yok 18 şubat da adam gibi oyun çıkacak

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Oyun yapımcıları yoldan çıkmaya başladı iyice. Battlefield da bir sürü hatayla çıkmamış olsa Polonyalı'larda var bir sıkıntı diyeceğim ama yeni yeni başka örnekleri de gördükçe yapımcılara güven azalıyor.

• Ben haritada gözüken ganimet kaynağı yazan yerlerden topluyorum ganimeti hala haritadan gitmiyor yeni oyun açıp denedim hala bu sorum gitmedi bunu düzeltme yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewysi -- 4 Şubat 2022; 22:3:14 >
  • Bence oyuna ara vermeden devam edin grafikler pek iyi değil ama göz ardı edilebilir. Oyun devam ettikçe açılıyor ben severek oynuyorum bence güzel bir oyun olmuş.

• Unchartedx kullanıcısına yanıt

Flicker sorununu can sıkıcı hocam. 40 saat böyle oynamak sinir bozar

• İyiki son anda almamışım. 1080 de oyun mu oynanır ya. Yıl olmuş 2022. Update gelene kdr alınmaz

• Varşova'dan :)

• Oyunda Rdr 2 deki görsel saçmalığın aynısı var.
    Hareket halinde etraf acayip bulanıyor ama sabit olduğunda nispeten daha iyi gözüküyor oyun. Aksiyonun bu denli fazla olduğu bir oyunda bu kadar puslu bir görüntü hoş değil. Ayarlara film grain açma kapama ayarı koymayı akıl etmişler ama bi motion blur ayarı koymayı akıl edememişler. Kaplamalar nesil gerisinde lakin firmanın kapasitesi belli. Blur olayı yüzünden ilk dakikalarda kapatasın geldi oyunu.

• gamer-x kullanıcısına yanıt

"PS5 4k tv ama vcd kalitesinde oyun oynuyoruz"

çok doğru bir açıklama olmuş hocam özellikle tanıtımlardaki gameplaylere bakarsak çıkan oyun arasında dağlar kadar fark var resmen nitelikli dolandırıcık

• Acayip sık flicker yapıyor oyun abi bu kadar bariz bir şey nasıl fark edilmez yahu pes.

• Bende de farkettim bu sorunu. Ganimeti tamamen topladığım halde hâlâ orada gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.