Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
61.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef mevcut😞 ya çok oynayasım var gıdım gıdım ilerliyorum patch çıkana kadar. Sony oyunları dışında ilk günden rahat rahat oynadığım oyun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

Bu sorun sanırım haftaya çözülecekmiş patchle. Discord'da yapımcılar onaylamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda yazan olmamış sanırım da ben yazayım. Şimdi oyunda şöyle bir saçmalık var.

Co-op oynamanın açıldığı yere gelmeden hemen evvel bir elemanla tanışacağız. İşte oraya kadar ps5 performans modunda görüntü çamur gibiydi. İşte elemanla tanıştıktan sonraki evrede apayrı bir grafik geliyor ve oyun next gen seviyesine yaklaşıyor.

Muhtemelen eleştiriler oyunun bu kısmına gelmeyenler tarafından yapılıyor. Son derecede haklılar. Niye oyunun başında böyle kötü grafikler var o tartışılması gereken konu. Oyunda co-op da oynadık buglar mevcut. Ama dediğim yere geldikten sonra bir grafik sorunu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loot bölgeleri haritada tamamlanmamış gözüküyor dikkat eden olmuştur, başta bug sanmıştım ama değilmiş. Tüm loot olanakları belli aralıklarla reset yiyor, tam olarak süreyi bilmiyorum, üç gün ileri atladım ama olmadı gerçek zamana dair bir süresi var sanırım. Yalnız zombi spawn ve loot reset süresi aynı değil, mesela oyuna girip çıktığınızda loot bölgesindeki zombiler spawn oluyor ama loot'lar olmuyor, anladığım kadarıyla kendi süreleri var. DSÖ konteyner'leri ve inhibitör sandıkları reset olmuyor, bunlar dışında tüm loot tekrar tekrar geliyor, belli bir sınırlama da yok gibi gözüküyor çünkü aynı yeri üç kez lootladığım bile oldu. O yüzden bir yeri temizledim deyip es geçmeyin, ara ara bakın.

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt

cok garip..bunca yildir oyun oynarim ilk defa boyle birseye sahit oluyorum DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

neyse, en azindan bir yerden sonra dogru duzgun grafiklerle oyniycagiz..

iyice sacma hale gelmeye basladi yalniz bu durumlarda...

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 

Hocam kaçıncı saatten sonra düzeliyor bu olay bende hala aynı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu 5 saat kadar oynadım bu gün.

oyunun başlarında bir görev var. kilise gibi bir yere gidiyoruz ve burada "pazar halkıyla tanış" diyor görev icabı. pazardaki herkes ile konuştum. konuşacak kimse kalmadı ama ekranda hala pazar halkıyla konuş yazıyordu. yarım saat dolandım bölgede, çözemeyince youtube'dan baktım. benim gibi bakan tonlarca insan varmış. oradaki herkesle konuşmana rağmen görevi kapatmıyor oyun. senin manuel olarak yan görevi seçip tamamlaman gerekiyormuş o noktada. dedim yapacağınız işi sevsinler. basit bir görev geçişini bile ayarlayamıyor musunuz?

oyunda fizik yer yer sapıtıyor. bazen düşmanla kapışırken, dövüş esnasında zıplarken beni biraz öteye fırlatıyor. bazen de düşman vuruşumdan abartılı bir şekilde uzağa falan fırlıyor.

özellikle şu boss fight'da düşmanı öldürdükten sonra zıplama tuşuna bastım ne olduğunu anlamadan bir yere çarptım (sanırım) ve öldüm.

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022Dying Light 2_ Stay Human_20220205164721streamable
    Dying Light 2_ Stay Human_20220205164721
    https://streamable.com/rbogag

çoğu PS oyununda zıplama tuşu X olunca başta R1 ile zıplamak, tutunmak baya zor geldi. ama çabuk alıştım diyebilirim. lakin ben parkur öğelerinin o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum yani ben çatılardan çatılara yağ gibi akamıyorum. gariplik bende olabilir. özellikle zelda vari tutunma enerjisi parkur kısmına baya ket vuruyor. mirror's edge ve assasin's creed'i enerjiye bağlı bir parkur mekaniği ile oynamak gibi olmuş. bence çok yerinde bir seçim olmamış.

bunun dışında çok ufak görsel hata ile karşılaştım. binanın içine girmiş npc, havada duran objeler gibi. ama dediğim gibi sayısı 3'ü geçmez.

hikaye... klişenin dibi. 7 saattir oynuyorum içine çekti diyemem. büyük bir kırılma olur mu ilerde oynayıp göreceğiz.

oyunu kime öneririm derseniz son AC oyunlarını Far Cry oyunları seven biriyseniz bu oyunu gözü kapalı alın. aynı açık dünya klişeleri bu oyunda da var. bu saydığım oyunlardan Dying Light'ı ayıran şey gece/gündüz zorlayıcılığı desem yanlış olmaz heralde.

son olarak merak ettiğim oyunda ilerlememizi görebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Şubat 2022; 17:14:55 >

Hakon'dan bahsetmiyorsun di mi? Hangi yer acaba orası?

• ps5 kutulu cd ciktimi acaba nerden alabilirim

• Selam dostlar

Performans modunda nadiren bir anlık goruntu goz kırpması gibi siyah olup duzeliyor, başına gelen var mı? Benim monitorden mi kaynaklı acaba emin olamadım

• Vip3r kullanıcısına yanıt

genel bir sorun var.

• bu oyunu bir türlü istediğim ekran kartında açamadım. 3060ti yi seçsem de gidip 1070ti de açıyor.

• BigMuffin kullanıcısına yanıt

Hocam Buyur kendi sistemim ile test videosu aldım!

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022Aslan YüKseLyoutube
    This is the best fps and settings you can get in the game with this system. Vsync on (as in video) 60fps. VSync turned off, the fps average ​​are between 70-80! ======================================================================== The game is installed on ssd! (Yüksek) is the High setting! (Orta) is the Medium setting! (Düşük) is the Low setting! And FSR is set to Quality. ======================================================================== Follow the steps : 1 - Nvdia Control Panel settings. https://www.linkpicture.com/q/nvdia-ayar.jpg 2 - Also set windows power plan to "high performance" 3 - Go to windows game mode settings and select graphics settings. Click Browse and add the exe of the game. Select High performance as the graphics preference. 4 - Sharpness adjustment from Nvidia filters is active and %7O. ======================================================================== My spec: ASUS Z97-K İntel 5-4460 CPU (3.20Ghz) Asus Rog strix GTX970 (4gb) GSKILL RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 16gb ddr3 ram (4x4 Dual kit) Samsung EVO 860 250gb /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Türkçe açıklama: ======================================================================== Bu sistem ile oyunda alabileceğiniz en iyi fps değeri ve ayarları budur. Vsync açık (videodaki gibi) 60fps. VSync kapalı, fps değerleri 70-80 arasındadır! ======================================================================== Oyun ssd ye kuruludur! Aynı sisteme sahipseniz videodaki ayarları aktif ediniz ve aşağıdaki adımları uygulayınız: 1 - Nvdia Denetim Masası ayarları. https://www.linkpicture.com/q/nvdia-ayar.jpg 2 - Ayrıca Windows güç planını "yüksek performans" olarak ayarlayın 3 - Windows oyun modu ayarlarına gidin ve grafik ayarlarını seçin. Gözat'a tıklayın ve oyunun exe'sini ekleyin. Grafik tercihi olarak Yüksek performans'ı seçin. 4 - Oyun da nvdia filtre "keskinlik" ayarı aktiftir. Ve %70 olarak ayarlanmıştır! ======================================================================== My spec: ASUS Z97-K İntel 5-4460 CPU (3.20Ghz) Asus Rog strix GTX970 (4gb) GSKILL RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 16gb ddr3 ram (4x4 Dual kit) Samsung EVO 860 250gb
    https://www.youtube.com/watch?v=vmmTizYfZm4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 5 Şubat 2022; 20:35:28 >
  • Vip3r kullanıcısına yanıt

Oyunun bugı haftaya düzelecek patchle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 5 Şubat 2022; 20:19:25 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oyuna göre sokaklarda ki zombiler azalmış mı bana mı öyle geldi

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Evet gözle görülür bir azalma var. Ama geceleri iğne atsan yere düşmüyor 😅

• Oyunun kutulu versiyonu hala yok. Bence 2 sebebi var birisi komplo teorisi.
    1- nakliyat yetişmedi.
    2- oyunun dijital versiyonu epey ucuz malum, diskli sürümünün ederi 700-800 tl olacağı için zam gelmesini bekliyorlar dijitale.

2. Şık komplo teorisi. Ama neden olmasın ?

Edit - yanlış anlaşılmasın 460 tl ucuz değil ama oyunun fiyatı 60 dolar olmasına rağmen 33 dolara denk geliyor yani resmwn yarı fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 5 Şubat 2022; 21:36:35 >
  • Oyun resmen akıyor. Yan görevler ana görevler oldukça zevkli. Şimdilik benim açımdan tek olumsuz yanı grafiklerin beklentimin altında kalması oldu.

• Arkadasin yazdigini ilk okudugumda sacma geldi DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 ama cidden fark edilir bir grafik artisi var. Kulede ki adamla bulustuktan sonra duzeliyor gibi 2 saat oldugu oynayalim gercekten zevkli. Ayrica. Goruntu ayarinda cozunurluk secili bende,performans secersem daha mi iyi yapmis olurum😃

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.