< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (42. sayfa)
-
-
10 saatten fazla oynadım oyunu.
İlk oyuna göre silahlar çok daha dayanıklı. Hikayeye ısınamadım hala nedense. Patır patır seviye atlanmıyor oyunda bir hayli emek vermek gerekiyor. Gece dışarda yel değirmeni flan kovalıyorum mekanlara elimi kolumu sallayarak giriyorum. Ne marazlı ne çığırtkan umrumda değil ki zaten arkadan çığırtkan bile boğuluyor. İlk oyunda ki o yaratık adı neydi unuttum tazı gibi koşan hani heh onun yüzünden sokağa çıkamıyordum gece. Oyun oynattırıyor kendini. Birde ilk oyunda ki vuruş hissiyatı sanki bi tık daha iyiydi diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence vuruş hissi daha iyi olmuş ilk oyundan, ben ilk oyunu bu sene oynamıştım göreve giderken bütün zombileri pas geçiyordum neredeyse, bu oyunda gördüğüm herkesi, her zombiyi keserek ilerliyorum inanılmaz keyifli.
Oyunla ilgili düşüncem ana hikaye güzel, yan görevlerde keyifli. Parkur detayları ince işçilik. Açık dünyasında yapılacak bir çok şey var ama bir yerden sonra tekrara düşebilir, her oyunda olduğu gibi. Karakter gelişimi oynanışa katkı sağlıyor. Diyaloglar güzel yazılmış. Yani bu oyuna 5-6 puan veren inceleme siteleri sanki her ay bir başyapıt oynuyorlar. Bunlar eskiden bütün vasat oyunlara 10 - 100 - masterpiece diyenlerdi. Anlamak güç. Oyun gayet keyifli dostlar gelecek güncellemeler ile ufak tefek hatalarda giderilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 6 Şubat 2022; 8:28:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Izledim hocam sagolasin alicam oyunu karar verdim :)
Herhalde 12-15 saat oynamışımdır senaryoda 4-5 ana görev yaptım ortalığı geziyorum yan görev kovalıyorum keşif hissi çok güzel. Lv atlamak zor olması çok iyi olmuş. Hard ta oynayın arkadaşlar gayet zevkli.
Dikkat eden var mı bilemem ama ps5 gram zorlamıyor oyun sanırım 😅 uncharted, spiderman, rainbow six oynarken daha fazla ısınıyor alet. Techland az biraz uğraşsaydınız optimize için 2k rt 30-60 fps arası olabilir bence. Rt modda bina cam ve pencere yansımaları konsollara eklenmemiş. Büyük ihtimal grafik güncellemesi gelecek oyuna.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme konusunda Techland'e güvenirim. İlk oyuna 50 tane güncelleme geldi, üstüne next-gen güncellemesinin de geleceğini söylediler. HD Texture Pack ve RT Performance modu gelirse oyun zaten şu haliyle bile güzel, çok daha güzelleşir.
bende pek yan görev yapmadan ilerliyordum ama belli bir yerde ana görevin leveli benim levelimden fazla olmaya başladı.
mecbur yan görev kovalayayım dedim ama bu xp barını bir tuhaf yapmışlar. hangi görev ne kadar xp veriyor, bar ne kadar ilerliyor ben anlayamadım.
-
Hocam Far Cry'ı ubisoft yapıyor. Evet tekrar ediyor oyunlar ama Ubisoft yine de çok daha büyük ve tecrübeli bir firma. Ubisoft ile Techland'i karşılaştırmak biraz haksızlık sanki.
-
Bende bazen konuşmalarda ses gidiyor altyazı çıkmıyor bu sorunu yaşayan varmı
Oyunun 2018 göre görsel olarak çok değişmiş adeta oyunu yeniden yapmışlar görsel kalite olarak beklentiler bu haliyle karşılaması mümkün değil.
-
Cumadan bugüne kadar 6-7 saat oynamisimdir "kalite" modunda ki ben sadece konsol oyuncuyum pcim yok yani 30 FPS normal olur zaten alışkınım diye düşünüyordum. Hatta3 gündür 30 FPS oynanmaz diyenlerin abarttigini düşünüyordum ama yok arkadaslar olmuyor rezalet ya tek kelimeyle rezalet "performans" a geçtim ve yağ gibi akıyor tamam grafikler 2022 durmuyor ama bu oyun hakkaten 30 fpste oynanmaz lütfen kendinizi kandırmayın yok alisiriz idare ederiz diye. Olmuyor olmayacak da "performans" yapın keyfinize bakın kör oluyordum ya 4k oynayacak diye. Onun dışında bugdir glitchdir normal bunlar olacak şeyler patchle çözülür, bir tek pazar binasında craft ekranına geçince arkadan gelen kalabalık uğultu sesi tahammül edilemez düzeyde.
@ Gaara34
Karakter lvl barı combat ve parkour üzerinden xp kazandıkça yükseliyor, klasik xp sistemi bulunmuyor. Görev ön izlemelerinde hem combat hem de parkour'dan ne kadar xp alınacağı yazıyor. Ayrıca sürekli dövüşmek ve hareket halinde olmak da gündüz ve gece'nin her gün sonunda xp olarak geliyor fakat eğer ölürseniz kayboluyor o xp'ler. Bir de giydiğiniz eşyaların bazılarında alınan xp'yi artıran modlar bulunuyor, onları tercih ederseniz biraz daha hızlanabilirsiniz. Karakter lvl cap 7, combat ve parkour lvl cap 25.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 6 Şubat 2022; 18:20:3 >
-
Ps5'te LG Oled tv'de performans modu ile oynuyorum. Şu zamana kadar en küçük bir sıkıntı yaşamadım.
Siz de durum ne bilmiyorum arkadaşlar ama oyun gerçekten çok sürükleyici. Başından kaldırmadı. İllaki belli başlı sorunlar var ama firmanın büyüklüğüne ve imkanlarına bakıcak olursak, biraz tolera edilebilir diye düşünüyorum... Herkese iyi oyunlar. 👍
Bir sonraki Update'le bir kaç düzeltmeyle beraber FOV ayarı geliyor PS5'e. Oynamayı bırakıyorum çıkana kadar, Fov bambaşka yapar bu oyunu.
Tymon Smektałatwitter“@Luciaswulf @TechlandGames We’re fixing the coop issues first, the demand broke Sony/Microsoft/Epic sewers. Motion sickness will be addressed in the first upcoming patch. Fov + motion blur will be considered for the next. 30fps on Series S will be looked at, but the consoles GPU is holding us back.”https://twitter.com/smektalaTM/status/1489958081920319490?s=20&t=VGEDNJvmIz988MoMo9ya5g -
O değil de hani yeni nesilde 4k 60 fps olacaktı bütün oyunlar
Ne düzenbaz insanlar bunlar ya series s gpu’su önlerini tıkıyormuş ulan series s ac valhalla, far cry 6 gibi oyunları 60fps oynatıyor. Neyin gpu’sundan bahsediyosunuz uğraşmak istemiyoruz, beceremiyoruz de uzatma geç. Oyun dünyası çok çirkinleşmeye başladı son dönemde
Şu flickering sorununu çözsünler yahu. Firmada kimse mi ps5 sürümünde böyle bir bug var 2dkda bir oyun göz kırpıyor dememiş. İnanılır şey değil
bir sonraki updatte motion sicknesse bakacaklarmis
ondan sonra gelecek patch icin fov ve motion blur degelendirlecekmis hocam...
-
Series X ve ps 5 e odaklansaydınız keşke, açıkcası yetiştiremedik bekletecez açıklaması. Series s in oyunları kısıtlayacanı konuşmuştuk açıkcası ama şimdiden başlaması kötü oldu.
Mesele series x veya ps 5 değil. Yeni nesil oyunlarda dediğin şeye katılabilirim. Dying L 2 gibi eski nesil oyunlarda hayır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 6 Şubat 2022; 21:53:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X