acaba yeni bir grafik opsiyonu gelirmi next gene yakışır |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (44. sayfa)
-
-
Ne ara bitirdin hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme notların da grafik veya HD texture için bir ibare yok hocam bir çok yorum da isteyen ve şikayet eden olmuş hafta ortası büyük ihtimalle Çarşamba günü gelen yama ile var olan hataları düzelteceklermiş daha da geliştireceğiz diyor yapımcı umarım yeni nesile yakışır düzeye gelir oyun ne zaman gelir meçhul.quote:
Orijinalden alıntı: console-masteracaba yeni bir grafik opsiyonu gelirmi next gene yakışır
Misal farcry6 da HD paketini indermeyenler aşırı şikayetçiydi bumuydu yeni nesil kaplamalar berbat çözünürlük çok düşük iade edenler olmuştu oysa ki ayrı olarak 28gb boyutun da doku paketini yükleyince çağ atliyordu oyun işte dl2 için böyle birşey gelmesi gerek oyun aşırı keyifli eğer üzerine yeni nesile yakışır grafik ve doku kalitesi görürsek muhteşem olur ayrıca farklı çözünürlük ve 60fps modları da gelmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 7 Şubat 2022; 10:58:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ana görevleri ve denk geldiğim yan görevleri yapınca 23 saat falan sürdü
Oyunu yetiştirememişler. Oyun gayet zevkli ve güzel olmasına rağmen grafikler yakışmamış ki ben grafikleri çok önemseyen birisi değilim.
Platini almak isteyen kişilere resmen işkence yapmışlar. Herşeyi düzgün yapsak da save yedeğini buluta da atsak kendi oyunumuzda platin alamıyoruz. Bizim yaptığımız seçimlerin dışında seçim yapan bir kişinin oyununa girip bizde çıkmayan yan görevleri denk getirip yapmamız gerekiyor.
-
Platin'i almak için bir kaç defa baştan oynamak gerekiyor sanırım. 100 saati rahat geçer.
Dikkat edersen 1 kere de alıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplam oynama sürem 19 saat, 22 ana görev var 90 küsür de yan görev sanırım, patch leri beklemek için gezip duruyorum daha 4. görevin ortasındayım, benim bitirmem bu gidişle 100 saati geçer. Platin yapmak için cidden uğraşmak lazım tüm notları, kasetleri bulmak zaten baya süre ister.
Grafikler eski nesil değil bence özellikle ışıklandırmayı baya beğendim. Şehir çok detaylı her köşede bir obje doluluk var ambiyans çok güzel. Rt mod ve 1080p güzel bir monitörde oynuyorum onunda etkisi var tabi hafta içi tv ye bağlayacam bakalım 4k da 1080p nasıl durucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 7 Şubat 2022; 12:25:45 > -
Ya 2.oyunda pek yaşamadım 2 saat civari oynadığımdan belki de ama 1.oyunu oynarken midem bulandı. Sadece fps oyunlarında olan bir durum. Mesela cyberpunk ta olmamıştı bazı oyunlarda oluyor sadece. Fov ayarından kaynaklı diyolar biraz araştırmıştım da. Başka bu durumu yaşayan var mi acaba merak ediyorum. Özellikle aç karnına oynarsam daha da artiyor bulantı :)
Denemeyin hocam mideniz bulanır oyundan soğursunuzquote:
Orijinalden alıntı: Wight LordToplam oynama sürem 19 saat, 22 ana görev var 90 küsür de yan görev sanırım, patch leri beklemek için gezip duruyorum daha 4. görevin ortasındayım, benim bitirmem bu gidişle 100 saati geçer. Platin yapmak için cidden uğraşmak lazım tüm notları, kasetleri bulmak zaten baya süre ister.
Grafikler eski nesil değil bence özellikle ışıklandırmayı baya beğendim. Şehir çok detaylı her köşede bir obje doluluk var ambiyans çok güzel. Rt mod ve 1080p güzel bir monitörde oynuyorum onunda etkisi var tabi hafta içi tv ye bağlayacam bakalım 4k da 1080p nasıl durucak.
Ben de bulantı değilde, motion sickness'dan dolayı baş ağrısı olmuştu.
Hocam ikinci oyundan bahsediyosunuz değil mi?
Buglar çözülene kadar sifu oynarım. Horizon ve elden ring bittikten sonra martta falan buna geçerim. Keşke koştur koştur almasaydım irili ufaklı pek çok bug'ı var oyunun. Oyun keyfini baltalıyor. Buglar cyberpunk kadar sinir bozucu değil bu arada en azından oyun sürekli çökmüyor cyberın aksine :) Ancak oyunları tam bitirmeden çıkartmak moda oldu iyice. İşin garibi bu şekilde çıkan oyunlar fanları tarafından savunuluyor. Böyle çıkar ne olacak patchle düzelir diyorlar. Hayır arkadaşlar bir oyunun ufak hataları olabilir çıkışta tabii ki ancak bu kadar yaygın buglarla çıkması normal değil. Savunulacak bir tarafı yok. Oyun hazır olmadan çıkartılmış belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 7 Şubat 2022; 13:23:19 >
İlk oyunu deli gibi oynamıştım bunu da beğendim denebilir hikaye anlatimi görevler vs. hoşuma gitti. Craft sistemi İlk oyunda daha iyiydi sanki.
İlk başta sadece ana gorevlerden gidip bitirmeyi düşünmüştüm ama bir kaç yan görev hoşuma gitti, çok fazla getir götür amelelik görevi var nefret ediyorum bu tarz görevlerden ama güzel yan görevler de var. Mesela çok basit bı parfümcü kadının kısa bir yan görevi var ama diyalogları çok iyiydi. Şimdilik 10 saate yakın oldu iyi bir oyun ama açılır umarım ilerlerde.
Normalde Elden Ring çıkana kadar hızlıca sadece ana görev yapıp oyunu bitirmeyi düşünüyordum ama sanırım tüm yan görevler vs. Sindire sindire bitircem, ilk oyun gibi yavaş yavaş avucuna almaya başladı çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu oyun 60 fps de oynanır hızlı bir oyun. 1080 p ide ise asla oynanmaz. Adam gibi netxt gen yama çıkarırlar ise bakarız
-
Evet hocam.
Önümüzdeki hafta ortasına kadar PS4 ve PS5'e güzel bir Hotfix çıkmış olacak, önemlileri çevirdim;
-Performans iyileştirildi *
-Flickering hatası düzeltildi *
-Kopma, Lag gibi Online bağlantı sorunları düzeltildi *
-Bir anda çöküp hata raporu sayfasına atma sorunu düzeltildi
-Değerli eşyaları Vendor'lara satamama sorunu düzeltildi *
-Co-Op'da bazı düşmanların ölümsüz hale gelmesi sorunu düzeltildi
-Co-Op'da Stealth yaparken oluşan hatalar düzeltildi
-Düşmanlar blok yaparken animasyonları sapıtıp başka yönlere ışınlanıyor ya da bakıyorlardı, o geometri hataları düzeltildi
-Karakterlerle alakalı görsel hatalar düzeltildi *
-Combat'daki denge sorunu düzeltildi *
-Co-Op'da diyalog seçenekleri bug'a giriyordu, o düzeltildi
-Bazı mekanlarda ekran full siyahlaşıyordu, o düzeltildi
-Co-Op'da ölen düşmanlar yerden kayboluyordu, o düzeltildi
Bu Hotfix'den sonra 1 patch daha geliyor onda da alttakiler üzerinde çalışıyorlar, hepsini açıklamadılar;
-FOV, Motion Blur gibi ek görüntü ayarları *
-Yedek Save alabilme *
-İngilizce ses ayarları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Şubat 2022; 18:1:36 >
-
Ohh mis gibi güncellemeler geliyor bu hızla nisanda oynarız tam düzelmiş haliyle ;oyun kuzu gibi yatıyor kütüphanede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 7 Şubat 2022; 18:43:45 >
1080p 60 rezil ps4 grafiğini düzeltsinler önce. Ubisoft tan farcry 6 yı örnek alabilir bu 3. sınıf geliştirici.
-
bir haftada düzeltebileceğiniz sorunlar varken neden oyunu bir hafta (hatta bu ay ki oyun bolluğunda 1 ay) ertelemezsin cidden anlamıyorum.
ertele bir ay daha bug fixle. yada bunlar ciddi ciddi tester ekibi belirlemiyor ilk hafta oynayanları tester yapıyorlar. çünkü şu flicker hatasını görmemek için resmen oyunu PS5'de oynamamış olmanız lazım anlamak güç.
olumsuz kullanıcı yorumların çoğu bilindik sorunlar yüzünden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X