Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamlar dynamic çözünürlük yapmaya kasmamış bile, 60 fps de 1080p ye kitlemişler. Yeni nesil konsollarda bu oyun her türlü dinamik 4k çözünürlük RT açık 60 fps çalışır ama yapacak stüdyo lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt

Demekki hdr açıkken ne kadar kötüymüşki kapatınca biraz düzeldi :) baya baya düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri çamur değil, monitör ve tv nizin ayarları ile oynamakta her zaman fayda var. :D Rt modunda baya iyi cimlere gölgelere bayıldım. 30 fps alışılıyor fakat çözünürlük 2k olmalıydı kesinlikle ayıp cidden.

Pc de yükleyip deneyim dedim nasıl çalışacak diye 2060S kartımla RT ultimate açtım bir kaç ayar bir tık aşağıda 1080p de Dlss performans modunda 35-60 arası fps arası alabildim fakat beyler bayanlar bu dlss nedir ilk defa bu kadar kötü kullanıldığına şahit oldum, felaket blurlu hele yürüme ve koşarken 10 derece miyop gibi ki ben çok severim blur, motion efektlerini ama aşırı rahatsız etti. Her modunu denedim dlss maalesef aynı. 1080p de açmayın demişler :D Ps5 ten cidden daha kötü duruyor. Dlss kapadığın vakit oyun oynanmayacak duruma geliyor RT de kapatırsak ne anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 8 Şubat 2022; 14:24:34 >
  • Arkadaşlar samsung 65inç tvde PlayStation5 için oyunun en iyi ayarı ne olmalıdır?
    Performans mı, hdr açık mı kapalı mı, yani oyun içindeki hdr mi, tvden mi?

• 16Kırmızı kullanıcısına yanıt

Oyun içinde HDR modu yok PS5 menüsü ve TV ayarından kapatılmasını kastediyor arkadaşlar tahminim; 65 inç TV de çözünürlük modu dışında oynayamazsınız belirteyim ; performans modundan oynayanların çoğu monitörde oynuyor büyük inç TV lerde görüntü çok kötü bende o şekilde bıraktım oyunu; illa oynamak istiyorsanız çözünürlük modunda ve tv den HDR kapalı şekilde deneyebilirsiniz iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Şubat 2022; 14:56:35 >

PlayStation 5 menüsünden hdr kapat. Ben artık hiç bir oyunda hdr açmıyacagım.

• Teşekkürler, iyi oyunlar

• Satıcılardan silah alıcam ama silahlar bir süre sonra kırılıyor. Daha 4-5 saat oynadım, ileride silahlarımızı tamir edebiliyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps4 proda deneyen var mı? Almalı mıyım, bekleyeyim mi?

• The Eintabian kullanıcısına yanıt

Oyunda paylaşılabilecek pek bir detay yok aslında, yine de aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Silah konusunda belki şunu söylemek gerekebilir, silahları kullan at şeklinde değerlendirdim. Çünkü hem tamir edilmedikleri için hem de mod'lar tek seferlik takıldığından, silahlar bir süre sonra çöp oluyor, üstelik mod takıldıysa mod için biriken kaynaklar da azalıyor. Bende şöyle bir yol izledim, satıcılar bizle aynı lvl seviyesinde ilerleyip ona göre eşya satıyorlar, paranın da hiçbir değeri yok oyunda o yüzden satıcılardan hep kendi seviyemdeki silahları satın alarak ilerledim. Eğer grind yapıyorsanız çok sayıda satılabilir ıvır zıvır buluyorsunuz, kullanmadığınız eşyaları da satarsanız para epey birikiyor. Eğer vakit harcayıp lvl 6-7'ye gelecekseniz, modları o seviyedeki silahlar için saklayabilirsiniz.

• The Eintabian kullanıcısına yanıt
    melkor arkadaşın dediği gibi, rehberlik bir mevzu yok hocam. Her şey basit ve anlaşılır durumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler ben oyuna bayıldım, inanılmaz keyifli bir oynanış sunuyor. Özellikle oyunda karakter gelişince çok daha keyif veriyor. Biraz önce bir kovalamaca yaşandı Mekanikleri, çalan müziği verdiği gerilim hissi felan muazzam. Grafik konusunda sıkıntısız olsaydı benim için yılın oyunlarına adaydı çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 8 Şubat 2022; 21:43:23 >
  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

Hocam benim çözemediğim konu gece işleri. Çığırtanları aşmak için ne yapmak gerekiyor? Ne zaman sokağa insem peşime takılıyorlar kovalamaca başlıyor. Ev içlerine giremiyorum. İnhibitör alamıyorum.

• malitoo M kullanıcısına yanıt

Ben birkaç dakika dayanabildim. Hem ekranda yırtılma, hem de düşük frame rate çok rahatsız edici geldi, bıraktım. Patch ile düzelirse ne ala, yoksa PC'de veya PS5'te şansımı deneyeceğim.

Çatılardan gidersen seni göremiyorlar. Çok zor değil aslında.

Bölgelerdeki elektrik ve su santrallerini aktifleştirip, BM ya da Yerel halktan bir tarafa verdiğinde açmış olduğun Yel Değirmenleri de yerleşim yeri haline geliyor ve sokaklarda küçük UV noktaları aktifleşiyor, daha rahat gezebiliyor ve kaçabiliyorsun.

• Gelecek olan update için bilinen detaylar. Translate ile çevirdim kelime hataları olabilir. Hazır olanlar ve üzerinde çalışılanlar şeklinde ayrı ayrı.

Uygulamaya hazır

Bilgisayar
    •Çeşitli oyun çökme hataları
    •Sonsuz siyah ekrana neden olabilecek çeşitli durumlar
    •Co-op'ta yapay zeka ölü beden replikasyonu
    •DLSS iyileştirmeleri
    •Değerli eşyalarını satıcıya satamayan oyuncularla ilgili sorun

PlayStation (PS4, PS5)
    •Bağlantı kararlılığıyla ilgili sorunlar
    •Oyuncuların coop bağlantısının kesilebileceği çeşitli durumlar
    Değerli eşyalarını satıcıya satamayan oyuncularla ilgili sorun
    •Bir şarkının sesinin kapatılmamasına neden olan müzik akışı moduyla ilgili sorun
    •Coop oynarken bazı nadir durumlarda yapay zekanın ölümsüz olması sorunu
    •Coop gizli oyunla ilgili çeşitli sorunlar
    •Yapay zekanın geometride engellenebileceği çeşitli sorunlar
    •Çeşitli AI görsel ayarlamaları
    •Çeşitli denge iyileştirmeleri
    •İşbirliği modundaki eşler diyalog seçeneklerini göremediğinde nadir görülen sorunlar
    •Çeşitli performans optimizasyonları
    •Oyun tamamlandıktan sonra hızlı seyahat sınırlaması
    PS5'te ara sıra ekran titriyor

Xbox (Xbox One, Xbox Seres X|S)
    •Bağlantı kararlılığıyla ilgili sorunlar
    •Oyuncuların coop bağlantısının kesilebileceği çeşitli durumlar
    •Değerli eşyalarını satıcıya satamayan oyuncularla ilgili sorun
    •Xbox Series X'te 60+fps VRR modunun etkinleştirilmesi
    •Bir şarkının sesinin kapatılmamasına neden olan müzik akışı moduyla ilgili sorun
    •Coop oynarken bazı nadir durumlarda yapay zekanın ölümsüz olması sorunu
    •Coop gizli oyunla ilgili çeşitli sorunlar
    Yapay zekanın geometride engellenebileceği çeşitli sorunlar
    •Çeşitli AI görsel ayarlamaları
    Çeşitli denge iyileştirmeleri
    •İşbirliği modundaki eşler diyalog seçeneklerini göremediğinde nadir görülen sorunlar
    •Çeşitli performans optimizasyonları
    •Oyun tamamlandıktan sonra hızlı seyahat sınırlaması

Ne üzerinde çalışıyoruz

Bilgisayar
    •Fare tuşu bağlamayla ilgili sorunlar, özel düğmeler için oyun faresi desteği ekleme
    •Oyuncuların ölüm döngüsüne girmesine neden olan bloklar
    •Çeşitli hikaye blokları
    •Yerel dil İngilizce değilse İngilizce VO'yu etkinleştirme imkanı
    •Yedekleme kayıtları ekleme
    •Ek video ayarlarını gösterme
    •"Markers of Plague" görevinde bazen hastanede görünen görsel hatalar

PlayStation (PS4, PS5)
    •Çeşitli hikaye blokları
    •Ek video ayarları (hareket bulanıklığı dahil)
    •Oyuncunun ölüm döngüsüne girmesine neden olan bloklar

Xbox (Xbox One, Xbox Seres X|S)
    •Çeşitli hikaye blokları
    •Ek video ayarları (hareket bulanıklığı dahil)
    •Oyuncunun ölüm döngüsüne girmesine neden olan bloklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 9 Şubat 2022; 2:4:49 >

• Veronika görevini şimdi bitirdim.. aman yarabbi neler oldu öyle..

• Selam oyunu sec hesapta oynuyorum, ana hesabımda plus üyeliği var. Online mod a bağlanmak isteyince plus yükleyin hatası alıyorum fikri olan varmı?

• Ben de PS5 te performans ile oynuyorum. Hdr kapatınca görüntü daha da kötü oldu. TV den mi kaynaklı bilemedim. LG NANO866 49 inç. Performans modu benim için tatmin edici bu şekilde devam ederim. Bir de bu askeri konvoy noktalarında zırhlı ve diğer araçlardaki eşyaları toplamama rağmen herhangi bir tamamlandı şeklinde ikon gözükmüyor. Konvoydaki tüm araçlardaki eşyaları topladım yine aynı şekilde oldu. Oyun yapısı gereği mi bu şekilde tamamlandı demiyor yoksa ben mi eksik bir şey yapıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.