Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu oyunda hdr bile yok haftaya gelecek olan update ile umarım çözerler bişeyleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Hdr varmı yokmu bilmem ama ps5 menüsünden hdr kapatınca grafikler güzelleşti.

ps5 de oynayan arkadaşlar hdr kapatıp deneyin grafikler görsellik çok farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 7 Şubat 2022; 21:33:16 >
  • Arkadaşlar ilk oyunu çok oynamadım o yüzden Coop kısmındaki ilerleme işleyişini bilmiyorum. İlk oyunda da sadece oyununa katıldığımız kişinin haritasında mi ilerleme sağlanıyordu yoksa her katılımcının kendi görevleri de ilerliyor muydu ? Şayet herkes için bir ilerleme durumu varsa daha sonra patch ile bu durum düzeltilebilir mi acaba ? Gelecek yama notlarında bu tarz bilgi paylaşıldı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Progression olarak Host'un senaryosu ilerliyor, katılan kişi sadece Trophy ve XP, ödül bonuslarını alıyor. Oyundan çıkınca kendi save'ine geri dönüyorsun. Oyunun yapısı böyle olduğundan patch vs düşünmüyorlar bunun için.

Bu bir sorun değil mantığı bu şekilde. Host kimse onun senaryosundan ilerlersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt

Yok sorun olarak gördüğümden değil, ilk oyunda da böyle miydi onu bilmiyordum. Sistem bu şekildeyse her iki oyunda da o zaman bir değişikliğe gidilmesini beklemeye gerek yok.

Anladım. Evet böyleydi :)

• Ps4 oynuyorum öyle grafikler ahım şahım değil ama yerden yere vurulacakda değil. Sanırım ps5 kaynaklı yüksek beklentiden dolayı herkes yerden yere vuruyor gibi. Bazen altyazı çıkmama( yan görevlerde oldu bende) yada savaşırken bazen karşındaki düşman sapıta biliyo ama öyle çok büyük bir sorunlada karşılaşmadım. 2 3 ay daha geç çıkarsalar daha güzel olurmuştu ama büyük oyunların sonrası çıkmak istememişler kendilerincede haklılar. Satış düşebilirdi. Şu oyunsuz dönemde veli nimet gibi geldi. Hatası sevabıyla oynayıp bitirecez. Bir baş yapıt kesinlikle değil ama güzel vakit geçirttiği kesin. İlk oyunda bu oyunda yüksek beklentiye girmeden oynanırsa zevkle oynatır diye düşünüyorum

• military drop açabilen varmi?

Ben açamiyorum daha yuksek anahtar gerekli diyor

• Grafikler aslında 4K da oynayınca çok güzel(miş) ben Samsung 55" bir tv kullanıyorum genel de oyun modu olarak oynarım stabil olsun renkler daha canlı olsun diye fakat dün bir deneme yapıp oyun modunu kapattım görüntü ayarlarından dinamik modunu seçtim ve gördüğüm şeye inanamadim renkler, dokuların canlılığı ve bir kaç ince ayar ile netlik inanılmaz arttı oyunun grafikleri eskisinden daha güzel oldu renk paleti aştı kendini uzak çizim çözünürlük vesayre muhteşem oldu oyundan aldığım keyif 5 ise 10 oldu mutlaka bir deneyin TV'nin ayarları ile oynayın yukarı da bi arkadaş demiş konsol ayarlarından hdr seçeneğini kapatın inanın farkını göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 8 Şubat 2022; 7:50:59 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Boşa demedim. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Boşa demedim. 

Cidden öyleymiş hocam şaşkınım boşa çamur attık oyuna ayrıca bu hanim ablamiz oyunun etkisinde kalmış heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 8 Şubat 2022; 8:40:6 >

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Detaylar için teşekkürler hocam. Bu arada oyunu hangi modda oynuyorsun? Performans modu mu?

Buarada benim de nacizane önerim: Oyunu Hard zorluğundan oynayın mutlaka. Normal ile oynayınca bir süre sonra acayip kolaylaşıyor oyun ve inanılmaz fazla parça, malzeme ve mühimmat buluyorsun. Acayip bir bolluk oluyor ve zengin oluyorsun.
    Hard ile oynayınca hem zorluk dengeleniyor hem de tam bir survival etkisi oluyor. Daha az malzeme ve para. Tavsiye ederim. 👍

• Bir de öyle deneyelim bakalım hocam, teşekkürler bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainy00

Detaylar için teşekkürler hocam. Bu arada oyunu hangi modda oynuyorsun? Performans modu mu?

Buarada benim de nacizane önerim: Oyunu Hard zorluğundan oynayın mutlaka. Normal ile oynayınca bir süre sonra acayip kolaylaşıyor oyun ve inanılmaz fazla parça, malzeme ve mühimmat buluyorsun. Acayip bir bolluk oluyor ve zengin oluyorsun.
    Hard ile oynayınca hem zorluk dengeleniyor hem de tam bir survival etkisi oluyor. Daha az malzeme ve para. Tavsiye ederim. 👍
    Rica ederim hocam ne demek 4K TV de performans modu çamur gibi görünüyor benim fps takıntım yok rahatlıkla oynuyorum belli başlı ayarları yapınca çok güzel sonuçlar aldım. Oyunun başında olduğum için karakter de zayıf olduğu için normal modu tercih ediyorum ilerisin de duruma göre değiştiririm çok vaktim olmadı oynadığım kadarıyla bayıldım oyuna atmosfer mükemmel

• Motion sickness'dan dolayı güncellemeyi bekliyorum, 2-3 gün içinde gelecek sanırım. PlayStation için middle of the week denmişti.

• Hasar alan Kılıç veya silahları tamir ettiremiyoruz değil mi ? Sürekli yeni silah bulmamız gerekiyor. Çok güzel bir Kılıç vardı elektrikli fakat iyice hasar aldı.

• Tamir etme yok maalesef. Dayanıklılığı arttıran modlar var onları takarsanız daha uzun süreli kullanırsınız.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam siz Witcher 3 Wild Hunt'da çok güzel oyun içi rehber hazırlamıştınız hatırlıyorum bana, benim gibi oyunda acemi olan çoğu şeyin ne işe yaradığını bilmeyen herkes için çok fayda sağlamıştı; bu oyunda da bu şekilde ince detayları, oyun içi püf noktaları paylaşırsanız böyle naçizane hepimiz adına çok faydalı olur diye düşünüyorum, saygılar.  

• Bende ps5 menüden hdr kapalı yine aynı çamur gibi görüntü. Demekki açık olsa kör olacağız. Oyun gayet güzel grafikler 4k da biraz yükseltilmeli. Cihaz zorlanmıyor bile.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.