Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
61.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dlss 1080p de kullanırken keskinlik seçeneğini(oyun içi alt-f3) ile açın. Bu bluru minimize edecektir.
    4k da dlss performans modunda kullanılmak zorunda kalınıyor ki performans modu daha çok blur farkedilebilir olmasına rağmen keskinlik sçeneği ile üstesinden geliniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.isik kullanıcısına yanıt
    Lisansları tekrar yükle işlemini yapabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 1.05 patch ne zaman gelecek konsollara hafta ortası paylaşılacak denmişti.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Bugün diyorlar..

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım gelsin artık. Güncelleme gelecek diye oynamayı bıraktım bekliyorum.

• Ben bırakmadım ama ağırdan alıyorum gelmesi lazım :)

Motion sickness oldu ben de hocam, o yüzden bıraktım.

• Bende 2 gündür oynamıyorum elim ayağım kaşınıyor hahah :D Horizona kadar oyalasın ondan sonra 2 ay oynamam iyicene patchlenir.

• Sıkıntı o zaman. Bende de renklerden sanırım gözlerim ağrıyor oynarken. Karanşıkta falan daha bi dikkat ediyosun etrafa..

• Bu arada sanırım bugün çıkan sadece pc için öyle anladım :/

• Oyun araçla takılabiliyor muyuz? Önceki oyuna dlc ile gelmişti bunda da var mı?

• Bir de Türkiye'ye kutulu gelmeyeceğini öğrendim üzüldüm bazı yerler bavul ticaretiyle getirip satıyor.

• aknctn kullanıcısına yanıt

Araç yok şu an ama paraşüt var, geliştirildikten sonra araç gibi çalışıyor bir de parkur seviyesi gelişince uzun mesafeler çok hızlı kat ediliyor.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Araçla zombi biçmek çok eylenceli olurdu bu tür oyunları şunu koymuyorlar yaa.. Zombiler arasında paraşütle uçmak  

Level Design'ı araç koymak için hiç uygun değil bu oyunun. Yolların hepsinde parkur yapabil diye bir blok, sütun, direk, pano vs. her türden cisim var, boş ve engelsiz yol yok neredeyse. Otoban, köprü gibi kısımlar da yine tırmanabil, paraşüt kullan diye tepelerde duruyor. Yani eklemek isteseler bile LD'ı komple baştan yapmaları lazım.

Far Cry'daki minicopter'ler oyunun tasarımına daha çok uyardı,

İlk oyunun dlc'sinde var araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güncellemeyi beklicem diye, oyuna baştan hard zorluk seviyesinde başladım. Ağırdan alıyım diye. Oyun 10 kat daha güzel oldu. Tavsiye ederim. Tam survival etkisi yaptı. 👍

• rainy00 kullanıcısına yanıt
    Hard yemedi valla co-op başladık 2 kişi. Şimdi 2 arkadaş daha aldı 4 kişi baştan başlıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 9 Şubat 2022; 20:49:31 >
  • Grafik olayı nedir böyle arkadaş ya ps5te oynadığım en kötü grafik desem yeridir heralde. Gece ile gündüz arasında, tünel ve dış mekanlar arasında yani ışığın değiştiği tüm ortamda acayip fark var ve aşırı dengesiz aırf bu yüzden devam edemiyorum başım ağrıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben de oyunu LG Oled tv'de oynuyorum. Ekran modu olarak Canlı, Grafik mod olarak ta Performans modunda.
    İlk başladığım da oyuna, "oyun" modundaydı. Ama "Canlı" olarak değiştirdiğim de, inanılmaz değişti görsellik ve kalite. En küçük hata ve sıkıntı dahi yok.
    Belki sende de işe yarar diye belirtmek istedim. 👍

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.