Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende haftaya biliyorum ama umarım senin bildiğin doğrudur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18 şubat da adam gibi oyun çıkıyor istedikleri yamayı yapsınlar bu saatten sonra ; Horizon Forbidden West çıkana kadar oynarız dedik yalan ettiler oyunu

• Güncellemeyi konsollara göndermişler, bu hafta sonuna kadar yayınlanmasını bekliyoruz deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 10 Şubat 2022; 21:31:35 >
  • Sony yamaları ağırdan alır genelde, umarım gelen yamayı yayinlamalari 1 haftayı bulmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bilgi ekranında 1.04, oyun içinde 1.02. Dur bakalım gelsin ne olacak görelim.

• Elektrik be su kulelerini haritada nasıl bulucam? Birer tane ana görev icabı açtım başka göremiyorum. Hepi topu 2 tane mi yani?

• console-master kullanıcısına yanıt
    Oyun Dlss olmasa Pc lerde kan ağlıyor çok çok zor maalesef baya zorlamaları lazım kendilerini. 🥲 Ben rt modunu 1080p 60 fps yapsalar razıyım şuan 😅 ps5 zorlanmıyor resmen, ısınmıyor alet rainbow 6 oynarken daha çok ısınıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Techland, Dying Light 2'de AMD FSR'yi kasten daha kötü yapmış. Nvidia DLSS daha iyi olması için ve Nvidia Sponsorluğu olduğu için.

Former Ubisoft dev says that Techland intentionally made AMD FSR look worse in Dying Light 2 | N4G

Nvidia'nun bu kaçıncı böyle rezilliği sayısını unuttuk. Kasten AMD sahibi oyunculara kötü oyun oynattırıyor para karşılığında ve yapımcı da bunu kabul ediyor. Rezillik.

• 16Kırmızı kullanıcısına yanıt
    Soru işaretlerine bakın hocam

• oyunu bitirdim. geçen sayfalarda uzun uzadıya bir şeyler yazmıştım o yüzden çok uzatmayacağım.

oyundan çok bir beklentim yoktu lakin tahmin ettiğimden de özensiz bir iş çıkarmışlar.

kesinlikle bir cyberpunk vakası değil. ama vaad ettiği mekanikleri de başarılı uygulayamamış oyun.

dövüşlerdeki hitboxlar aşırı saçma. özellikle insan yarmaları ve büyük yaratıkların hitboxlarında ciddi sıkıntılar var.

sözde boss fight var oyunda. sözde diyorum çünkü özel bir alan yapıp ekranın orta tepesine can barı koyunca "Boss" tasarladıklarını zannetmiş yapımcılar. sağ, sol dash ile tüm bossları geçebiliyorsunuz rahatlıkla. hiç bir zorlukları yok. uzun zaman sonra gördüğüm en kötü boss dizaynları diyebilirim.

yıl 2022 oyunda şöyle basit hatalar olmamalı ayrıca. iki adım atıyorsun ve sokakta aynı NPC ye rastlıyorsun.

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022Dying Light 2_ Stay Human_20220209220342streamable
    Dying Light 2_ Stay Human_20220209220342
    https://streamable.com/z8csm4

SPOILER VIDEO [küçük resimde bile spoiler var diye link olarak paylaşıyorum]

https://streamable.com/jp2bz2

bi hevesle son boss a geldik. son boss da tamamen hayal kırıklığı. üstüne yetmezmiş gibi videodan da görebileceğiniz gibi buga girdi boss.

velhasıl bu oyun bolluğunda ciddi bir erteleme alıp iyi bir cila çekebilirlermiş oyuna. hani bir laf vardır ya sinek ufaktır ama mide bulandırır diye. hah bu oyuna cuk oturuyor. ufak tefek kusurları var ama bu şekilde çıkartırsan ben 7/8 vermem bu oyuna.

5/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Şubat 2022; 23:44:10 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

O NPC'ler belki de ikizdir DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 Anlaşılan sağlam yamaları gelmeden bulaşmayacağız bu oyuna da.

Polonyalı iki büyük firma ikisi de başarılıyken nedense son oyunlarında sıkıntı yaşadılar. Artık pandemi de yarım yamalak ve evden çalışmaktan mıdır yoksa nesil geçişi olduğu için iki nesil konsola ve ayrı donanımlara etmekten mi bilemiyorum.

• Tam 58 saat oynamışım, ana görev bitti, yan görevlerin de %90'ını yaptım kalanlar meydan okuma görevleri daha çok, uğraşmadım onlarla. Epey bir gezerek, grind yaparak oynadım diyebilirim, tüm ıvır zıvırları toplamak için kasılsa bir 70 saati var sanırım. Ancak gerçekten çok sıkıcı ve bu yüzden çok ciddi bir sabır gerektiriyor. Bence oyun ikinci haritaya geçtikten sonra düşüşe geçiyor, çünkü bu tip bir oyunda isteyebileceğiniz hemen hemen her şeyi koymuşlar ama işlevi yok, görüntüden ibaretler. O yüzden bir müddet sonra hevesiniz kaçıyor. Oyun dışarıdan bakıldığında dolu gibi duruyor fakat ne yazık ki çok sığ. Bir not verecek olsam, 6.5 falan veririm herhalde başta alınan keyif sonraları hakikaten baygınlığa dönüşüyor, 7'yi bile hak etmiyor bence.

Beğendiğim iki şey var, biri müzikler. Gerçi bazen çok alakasız yerlerde başlıyor bitiyor ama genel anlamda oldukça iyi. Diğeri de yan görevler, bu konuda uğraşmışlar, hatta tek uğraştıkları kısım bu olabilir. Ana görev tadında yazılmış, uzun, başarılı yan görevler mevcut hiçbirinden sıkılmadım. Ana hikayede de çok iyi görevler var bu arada, ama bazı yerleri harcamışlar bence, müthiş korku unsuru yaratacak imkanları varmış, yazık olmuş.

-Loot, oyuna başladığınız ilk dakikada da aynı 60 saat sonra da aynı. Bir süre sonra artık sandık, dolap, çanta vs. açmakla uğraşmıyorsunuz.

-Craft, var ama işe yaramıyor. Her şeyi craft yapabiliyorsunuz ama gerek duymuyorsunuz.

-Silahlar, özensiz, sayıca az ve tamir yapılamadığı için de tüm silahlar bir süre sonra çöpe dönüşüyor. Hiçbir silah türü ile bağ kuramıyorsunuz, hani şöyle bir katana kullanayım, kullandıkça alışkanlığım artsın, silaha özel yetenekler açılsın, kendi oynayış tarzımızı oluşturalım gibi bir şey söz konusu bile değil. Kendinizi sürekli silah değiştirirken buluyorsunuz. Kullan at mendil gibi iş görüyor silahlar.

-Yay ve crossbow, oyun buna hizmet ediyor gibi gözüküyor, yetenek ağacında da yer alıyor ama oyun size birkaç tane sunuyor sadece ve onlar da çok zayıf ve geliştirilemediği için kullanamıyorsunuz. Bir tek gökdelen tepesinde bir yay bulmuştum, kısa bir süre anca onu kullanabildim.

-Para, hiçbir işe yaramıyor ve yaramadığı gibi de craft imkanının da önünü kapatıyor. Çünkü o kadar çok birikiyor ve satıcılarda da her şey o kadar ucuz ki, istediğiniz her şeyi satın alıyorsunuz gerektiğinde, craftmış materyalmiş hiç uğraşmaya bile gerek duymuyorsunuz.

-Mod, niye varlar belli değil. Elementleri koymuşlar ama bir kombo yaratma imkanı yok, üstelik tek seferlik takılabiliyorlar. Hani bu da olsun ya demiş birisi ve koymuşlar.

-Oyunda tasarım namına en ufak uğraş yok. Tüm mekanlar aynı, koca bir şehirde geziyorsunuz ancak nereye gitseniz aynı şeyleri görüyorsunuz. Bir süre sonra evleri ezberler hale bile geliyorsunuz, havalandırmadan, deliklere, eşyalara kadar her şeyi sadece çoğaltmışlar. 40-50 saatin ardından gerçekten gözünüze batmaya başlıyor.

-Gece gündüz döngüsü bence ilk oyunda daha iyiydi, geceleri gerçekten geriyordu. DL2, bu konuda çok zayıf kalmış bence, çok rahat gezebiliyorsunuz.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    O kadar kötü bir oyunsa neden bunca saat oynadın peki? Ben şehrin halini görür görmez iade ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Aldığım oyunları oynarım ben, bitirmeden de değerlendirmem. Öyle yarım saat görüp hüküm vermek, iade etmek benim oyuncu kimliğime aykırı.

• Spawn2 kullanıcısına yanıt

Hocam tamir yok ama silahının kırılmasını önleyen durability charm (şema) var, ben de YouTubeda gezinirken denk geldim ikinci bölgede ama kancanin falan da olması lazım erişebilmek için oyunun baya ilerilerilerinde erişebileceğin biryer. Ha o saatten sonra silahın kirilmasa nolur diyebilirsin ki katılıyorum, çok da şart değil. Yine de bakmak istersen dying light durability charm diye arayip bakabilirsin.

• ben grafikleri biraz iyileştirsinler alayım modundaydım ama yazdıklarını gördükten sonra vazgeçtim:) çok kötü bir oyun olmuş sanırım

• console-master kullanıcısına yanıt
    Beğeni kişiden kişiye değişiyor hocam, zombi kıyamet senaryolarını seviyorsanız her türlü gideri var zaten. melkor arkadaşın yazdıklarını kıstas almayın derim.
    Days Gone'ı da yerden yere vuranlar oldu.(sırf teknik sorunlardan ötürü değil.) Seveni, beğeneni de çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 11 Şubat 2022; 15:25:44 >
  • Oyun o kadar kötü degil her türlü oynanır.

• Oyun oynanmayacak bir yapıda değil ama söylediğim şeyler şahsi görüş de değil. Oyunun beceremediği kısımlarını dile getirdim, yapım aşamasında rol yapmaya odaklanmışlar belli fakat süreçte yaşanan sorunlar yüzünden eklenen hiçbir şey tam anlamıyla mekaniğe entegre edilememiş, yazdığım her şey yarım yamalak işleve sahip.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

işte hiçbirşeyi becerememiş gibi:) almaya gerek yok ozaman:)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.