Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

776 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 11 Şubat 2022; 19:13:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Dying Light 2 01.005.000 Released. 🟥 Update Size : 256.1 MB 🟩 #DyingLight2”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1492169009432776709?s=20&t=Rp8KNTBfNsB-MpGyfTl5-w
  • Dying Lighttwitter
    “Hello survivors! The patch for PS and XBox consoles is now live. With this patch we’ve implemented the following fixes and improvements:”
    https://twitter.com/DyingLightGame/status/1492182148463403011?s=20&t=tYKppuqbtwBMH11hDXDGLw
  • Oyunun grafikleri pek iyi değil gibi ps5'de. Birde hafif bir blur mu var tam anlamadım. Sizde de böyle mi? 1080 p olmasından mı kaynaklanıyor acaba tv 4k 55 ekran. Belli oluyor sanki hafif blur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkili motion blur ayarı gelmiş, güzel.

• Flickering olayını çözmüşler. Ve benim gibi Resolution modunda oynayan varsa ''Mesafe bulanıklığı etkisi'' ayarını kapatsın. Genel olarak etraf ve bilhassa kaplamalar çok daha net hale geldi hotfix'den sonra, o iğrenç bulanıklık yok şu an. Fov gelene kadar biraz daha oynanabilir hale gelmiş oyun en azından. Fov güncellemesi geldikten sonra kaldığım yerden devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 11 Şubat 2022; 20:37:3 >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Performans modunda da kapatılırsa işe yarar mı?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Mutlaka yarar, sadece 1080p olduğu için çözünürlükdeki kadar büyük bir etki olmaz.

• Güncelleme ile benim çalışan oyunu bozmayı başardılar. Techland'i tebrik ediyorum. Güncelleme öncesi sorunsuz oynarken, güncelleme yaptıktan sonraki beş dakika içinde hem görevi bitiremiyorum, hem düşman kendi kendine dayak yiyor hem de bir tanesiyle 30.kattan aşağı düştük ama kimse ölmedi. Müthiş.

• Birazda olsa iyileştirmiş ama bizim beklediğimiz yama bu değil aslında. Şöyle en az 5-10 gb olup dişe dokunur bir update bekliyordum. Ama yaparlar sanırım ya. İlk oyuna bile 6-7 yıl geçmiş hala update ediyor adamlar.

• Oyunun ana hikayesini co-op olarak bitirdik. Hikaye oldukça tahmin edilebilir bana göre ama sıkıcı değil.

Oyun kesinlikle bitmeden çıkarılmış. Ps5 tarafında ciddi fps düşmeleri ve grafik sıkıntıları yaşadım. Bir güncelleme gelmiş sanırım yaptıktan sonra 4-5 defa siyah ekranda kaldık, co-op tam felakete dönüştü. İlk oyunu yıllarca beslemişlerdi bu da öyle olur. Optimizasyon sorunu grafikler düzelecektir bence acele etmeyip düzelince oynamakta fayda var.

Grafikler maalesef next gen seviyesinde değil. Oyunun ortalarında grafikler kurtarıyor ama başında ve sonunda çok kötü hal alıyor. Sanki farklı farklı stüdyolar yapmışta sonradan birleştirilmiş gibi duruyor. En garibime giden mevzu bu oldu.

Özetle co-op oynamak ekstra keyif veriyor. Sonuç olarak ilk oyun kadar olmasa da bunda da genel manada beğendimi söyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni bitirdim.

Oyunda güzel bir ana hikaye vardı bu yüzden yan görevlerin hepsini bitiremedim ana hikaye merakından. Herkesin ortak düşüncesi bu oyuna yakışmayan grafikleri bende dahil ama onun dışında herşeyi kaliteli yapmışlar.

Açık dünya da yapılacak tonla şey var.
    Parkur Mekanikleri inanılmaz detaylı ve eğlenceli oyunda fast travel var mı diye düşünmedim bile.
    Diyalogları güzel yazılmış, yan görevlerinde altı boş değil hepsinin bir hikayesi var.
    Oynarken keşke ara sahnelerde karakteri görebilseydik diye düşündüm, karakterin verdiği tepkileri görmek hoş olurdu.

Gece/Gündüz dengesi çok iyi işlemiyor gibiydi hiç bir fark göremedim ben zorluk açısından hatta gece daha fazla görev kasmışımdır.
    Yakın dövüş hissi muazzam, ilk oyuna göre çok daha iyi özellikle karakter geliştikçe oynanışa katkı sağlıyor daha da eğlenceli geliyor.

Silahların kullan at sistemini sevdim açıkçası öyle çabuk yıpranmıyorlarda sizi bir sonraki level başlangıçına kadar rahatlıkla götürüyor zaten level alınca satıcıdan yenisi alıyorsunuz oyunda para kasmak zor değil.

Yani ben bütünüyle keyif alarak oynadım. istediğim sonla bitirdim. Grafik ve performans sorunları olmasaydı çok daha konuşulacak oyunlardan biri olurdu.

Zombi temalı oyunları sevdiğim için Dying Light serisinin devamını merakla bekleyeceğim. Bir sonra ki oyunun çıkışı daha erken olur umarım.

10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 12 Şubat 2022; 6:57:22 >

• Oyunda arada sırada dünyada gezerken fps droplar oluyor performans modunda. Sık olmuyor ancak arada düşüşler de gördüm. Sizlerde de arada sırada oluyor mu açık dünyada gezerken

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

patch'den önce bitirip sattım ama performans modunda dediğin gibi açık dünyada gezerken nadir Fps dropları oluyordu.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • patchten sonra resolution modda akiyor oyun.

ben cok begendim, isiklandirma olsun, uzak mesafe olsun.

blur, grain filan ne varsa kapattim.

fov geldimide tamamdir bana gore...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 12 Şubat 2022; 15:38:24 >

• evs4evs kullanıcısına yanıt
    30 fps dışında sıkıntı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

resolution modun 30fps olduguna eminmisin hocam? bana hic oyle gelmedi...

• Flicker sorunu yok olmuş ve bazen saçmalıyordu zombiler ayakta kalıyordu temizlenmiş oyun patch den sonra birde rt modda ya 2k yada 1080p 60 fps gelse mis gibi olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    DL1'i düşünürsek, 2 için gelecek olan daha yığınla patch var diyebiliriz. Oyunun baş tasarımcısı da topluluğu dinliyor, sürekli iletişim halinde twitter'da. Yeni patch için çalışıyorlarmış. İleride The Following gibi bir genişleme paketi de gelir arabalı. Öncelikle RT Performans modu gelsin tabii. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 12 Şubat 2022; 20:36:31 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.