< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (52. sayfa)
-
-
Oyuna tam randumanlı başlayamadım ama şu an keyifli ve seri gidiyor. İlk oyun daha mı korkutucu atmosferi vardı bilemedim ama bu oyun bence güzel olmuş horizon 2' gününe kadar bitirmiş olacağımı düşünüyorum. PSN'den aldım 469 a kutulu fırsatçı spotçular 650 tl fiyat çekmişler.
Bundan sonra oyunlar dijital alınır onu anladım..
-
Saticilara alisveris yaparken kolay yapiyorum normalde zor yapiyorum zaten ama pek bi degisiklik goremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence alınır. Çok sıkmadan saatlerce keyifle oynarsın. Türkçe olması da ayrı bir avantaj. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk bölgelerdeyim senaryo falan gayet güzel ilerliyor, daha ilk defa bölge seçimi yaptım yan görevler yaptığımız seçimlere göre değişiyor gibi geldi umarım öyledir. Gerçekten 2 defa oynatmaya onu seçseydim ne olacaktı gibi merak ettirse benim için yeterli olur. Hard oynayın kesinlikle oyunu ilk oyundaki kadar zor değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de başlardayım hocam, pazar halkı ile tanış ana görevinde herkesle konuşmama rağmen görevi tamamlamıyor. Mekanın her köşesine baktım konuşacak kimse yok anlayamadım.
Update sonrası co-op oynarken diyalog sorunu ve bazı efekt sesleri gelmeme sorunu düzelmemiş.
Görsel olarak eklenen 2 ayarı kapatınca biraz daha akıcı ve netlik az miktarda olsa iyileşmiş.
Büyük update gelmesi iyi olur hataların ortadan kalkması lazım.
Bir yan görev yapmanız gerek
Ps5'te arada dps düşüşleri oluyor dünyada gezerken. Sık olmuyor ancak oyun çok iyi optimize edilmemiş bana kalırsa. Performans modunda oynuyorum
Tavsiye edilir hocam. Az buz biraz bug var ama kesinlikle keyifli bir oyun. 50 saattir oynuyorum hala sıkılmadım.
Maalesef o noktada bir saçmalık var bir yan görev yapmanız gerekiyor.
-
Days gone için de yerden yere vuranlar oldu ama oyunu gayet zevk alarak oynadım. Bu oyunu da aynı zevkle oynayacağımı düşünüyorum. Aldım oyunu indiriyorum bakalım 👍
Keyifle oynarsın. Oyun çok keyifli.
PS4'de nasil oyunun performansi arkadaşlar?
Oyunu sadece arkadaşla coop şeklinde oynuyoruz. Sagolsun yapımcılar oyunun yarısını anlamadan ilerliyoruz Bir kaç görevde bir karakterlerin sesleri gidiyor, altyazılarda gelmiyor öyle boş boş ekranı geçirmekle kalıyoruz. Suna bir update gelir umarım en kısa zamanda..
Ben de onu zevkle oynamıştım. Bunu da seversin kesin. İyi oyunlar
peki teşekkürler.
-
Oyunda galiba kanca mekaniği var ama hikaye göreviyle mi alıyoruz yoksa belli bir yan görev mi yapmamız gerekiyor?
-
Hikaye görevinde çıkıyor en yüksek gökdelene çıkarken sana veriliyor
Bilgi için sağol hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X