DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (54. sayfa)

-
-
Çok güzel bir inceleme yapmışsınız. Tebrik ederim.
ben henüz oyunu bitirmedim, gıdım gıdım oynuyorum bitmesini hiç istemiyorum. Gerçekten iyi bir oyun olmuş. Üstelik Türkçe altyazı destekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba oyunda oynanış süresini görebileceğimiz bir yer var mı ? Baktım ama bulamadım ya da yok muhtemelen.
-
Oyunu açtığımız da karşımıza gelen ilk ana menü de "Oyunu Yükle"ye basın orada saveniz ve oynanış süreniz yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam kurcaladım ama oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti.
-
aga bu nasıl oyun, fruit ninja 'daki gibi zombi kesiyoz.
yav bi de last of us eleştirirler, binanın 8. katından atlayıp yoluma devam edebiliyorum, adına da parkur demişler. nece iştir bu ??
edit = grafikler ve hikaye için diyeceğim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Şubat 2022; 16:58:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zombiler kesmek için var zaten, keyif almaya bakın. Çok yüksek yerlerden atlama dinamiği Assassin's Creed'de de var. Gerçekçilik mevzularına çok fazla takılıyorsanız oynadığınız oyundan fazla zevk alamazsınız. Last of Us 2 bambaşka bir hikaye, onunla hiçbir oyunu kıyaslamamak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Şubat 2022; 17:22:41 >
Asıl grafikler ve hikaye çok yavanken başka şeylere takılmışsınız :)
-
evet kişiden kişiye değişiyor, oyun gerçekçilikten uzaklaştıkça (mantıktan uzaklaştıkça) keyif vermiyor pek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun çıkmadan önce GOTY alır falan deniyordu
-
Yaklaşık 65 saat oynamışım daha hikayenin yüzde yetmişini ancak bitirmişim. Özellikle ilk haritadaki yan görevlerin ve soru işaretlerinin çoğunu açtım. Şehir merkezine geçtikten sonra soru işaretlerine pek bakmaz oldum. Artık sadece kalan az sayıdaki yan görevleri ve ana hikayeyi bitirmeye odaklanıcam. Diğer aktiviteler bana biraz sıkıcı gelmeye başladı. Ama genel olarak oyunu çok beğendim. Özellikle şu gökdelene tırmanırken gerçekten sanki kendim tırmanıyormuş gibi tırstım bana o hissiyatı verdi. Resmen yükseklik korkusu yaşadım.
-
Bu altyazı ve ses sorunu ne zaman duzelicek acaba? Sinir olmaya başladım,diyaloglar çıkmıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
varmı yakınlarda yeni nesil konsollar için planlı bir update (patch) tarihi yada bilgisi; adam akıllı oynayalım şu oyunu
-
2 gün önce PC'de bir patch gelmiş. Konsollar'da certification süreci olduğudan dolayı zaman alabilir diyor Tymon Smektala.(Lead Designer)
Yarın öbür gün gelir gibi update.
Detayına baktımda çok bişey yok. Save dosyası ve ölüm döngüsü hatası için güncelleme yapmışlar. Böyle ilerlemeyelim yavaş gidelim dedik ama komple stop ettim bekliyorum..
Ek olarak konsollar için düzeltmeler olur herhalde. Quality modunu Performans modu yapmaları gerek acilen. Optimizasyona kassınlar biraz. CP2077 Next-Gen'i gördükten sonra kabul edilebilir gibi değil Techland'in yaptığı.
Hem türk hem yabancı yayıncıları izledim oyunun her türlü finalini vs gördüm, çok oynamak istiyorum ama param yetmiyorm alesef indirimlerin gelmesini beklicem onlar da yaza kadar indirim gelmez bu oyuna :((
-
su oyunu bitirmeden horizona baslamak istemiyorum
ama kardesim bazi yerlerdeki ps3/ps4 grafikleride kabul edilebilir degil ya!
tamam bazi yerler harika filan da, bunun bir standardi olmasi lazim.
buna devammi edeyim yoksa birakip horizonami geceyim, karar veremiyorum
3-5 gunede elden geliyor...
-
Hocam ben de yeni başladım. 5 saat civarı olmuştur muhtemelen. Yani dolu dolu bir oyun var gibi geldi bana. Yani yan görev yapıyorum ama o bile dallanıp budaklaniyor bu çok hoşuma gitti. Ubi oyunları gibi kuryelik yaptirmiyor direk. 3-5 ot topla bilmem nerden ne bul getir tarzı değil yan görevler. Hani kuryelik tarzi görevler yine var ama en azından sunumu güzel bir hikayeye bağlamışlar insan gocunmuyor yaparken :)
Elden ring i ben de satın aldım hocam. Ne yapcaz bilmiyorum o gelince. Dying Light'ın da 3-4 güne bitmesi zaten imkansız. Bir de benim gibi yavaş yavaş oynuyosaniz hiç bitmez. Oyunlar Türkçe olunca daha da yayarak oynuyorum ben 🙂
hocam oyuna zaten lafim yok :)
birincisini 2 defa bitirdim
ama yani grafikler iste, biraz daha bisey bekliyor insan...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X