< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (53. sayfa)
-
-
Güncelleme için bir bilgi var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son durum bu hocam, Tymon SmektałatwitterTymon Smektałahttps://twitter.com/smektalaTM/status/1492211201861832706?s=20&t=cGjuMqcHI_iC_dImCCmp8A
Teşekkürler. Bekleyelim bakalım. Kapsamlı olsa güzel olur..
Rica ederim hocam, ben de kapsamlı bir güncelleme bekliyorum.
Oyunu oynamaya başladım. Gayet güzel. Hiç bir sıkıntı görmedim. Epey harita ve görev var gibi gözüküyor. İyi ki almışım
Ben normal ps4'de oynamaya başladım hiç kasma donma yaşamadım şu ana kadar
Cevabiniz icin çok teşekkür ederim. İyi oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 70 saatin sonunda oyunu bitirdim. Oyunu genel olarak kusurlarını da kabul edip çok beğendim diyebilirim. Oynaması çok keyifliydi. Fakat oyunun sonu benim için her açıdan çok ciddi bir hayal kırıklığı oldu. Resmen sinirlendim oyunun sonuna 😞
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevindim beğenmene hocam. Bende yeni bitirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecologist0 -- 14 Şubat 2022; 23:33:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasma donma olmuyor. Işıklandırma da ciddi bir sorun var. Fazla karanlık. Buna bağlantılı olarak renklerin biraz daha canlanması getekir. Biraz daha netleşse fena olmayacak.
Bazen kaplamalarda gecikme var. İnsanlarla kapışırken animasyon hataları var. Zombiler etkileşime girmezsen gif uzantılı resim gibi davranıyorlar. Boş boş durdukları zaman sanki işlemci tasarrufu yapsın diye planlamışlar gibi. Co-op'ta problemler çok onlara girmeyeyim.
Oyun da o kadar fazla bug var ki bana mı denk geldi anlamadım. Oyunun sonundaki x2 görevine giderken cutscrene giriyor daha sonrasına save yapıyor otomatik daha sonra oyuna başladığımızda haritadan düşüyor herkes 30 saat lik deneyim çöp oldu baştan başladım. Bu seferde oyunda tropy leri vermiyor yapılması gereken şeyi yapıp bekliyorum kupayi vermiyor ciddi ciddi problemler var birini düzeltip ötekini bozuyorlar 😄
Ben oyunu daha 10 saat civarı oynamışımdır. Karşılaştığım hata arada bir ekran göz kırpma gibi saliselik bi kararma yapıyordu o düzeldi. Bir kere de lock pick yaparken lock pick buga girdi o kadar. Hiç rahatsız da etmedi bu kadar. Quality modda oynuyorum. Performans modunun görüntüsü kötü geldi. 30fps bana kötü gelmiyor, sanırım Pc'de fazla oyun oynamadığımdan ve farkı denemediğimden. Resolution mı önerirsiniz yoksa Quality bana iyi geliyorsa ordan devam mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 15 Şubat 2022; 3:41:44 > -
En iyisi hangisi geliyorsa ordan devam edin derim. Performans modu 1080p çok düşük kalabilir
-
İyi sabır var sende ha Musti :)
-
Açık dünya oyunda kaçırılabilir toplanabilir kupası gerçekten saçmalık.
Üstelik save yedekleme bile yok tebrik etmek lazım gerçekten.
-
Nedir hocam o kaçırılabilir toplanabilir kupası? Kaçırmayalım. :)
Bugün itibariyle bitirdim ana görevler yanında 35-40 yan görev yaptım ama yan görevlerin tamamına tahammül edemedim. Bazıları güzeldi bazıları ise klasik sıkıcı getir götür işleri. Biri hariç (tüneldeki) oyundaki bosslarin tamamını dümdüz hiçbir taktik yapmadan vura vura geçiyorsunuz boss dövüşleri aşırı monoton ve heycansizdi. Kritik seçimler pek de kritik gelmedi bana örneğin:Ahmet'i kurtar ya da Mehmetin yanına git seçeneği geliyor. Mehmetin yanına gitmeyi seçince görevin sonunda Ahmet'in de kurtulduğunu görüyoruz. Gidişatı gerçekten değiştiren belki 1 veya 2 seçim belki vardır.
Evet ilk oyundaki gibi klişe bir hikaye değil belki ama Twist yapacaz diye sacmalamislar hikaye konusunda. Ahmet önce iyi sonra kötü sonra tekrar iyi oluyor, yani yaptım ama niye yaptım bir sor önce diyor böyle bir sürü karakter var.
İlk oyunun aşırı klişe olan hikayesi daha tutarliydı bunda çorba gibi bir hikaye var. En iyi yaptığı parkur mekanikleri bunda da harika güçlendikçe parkur daha keyifli hale geliyor. Tam keyif almaya başlıyorsunuz oyunun ortası oluyor bölge değişiyor ve artık heryer gökdelen, parkur mekaniği yerini başka bir araca bırakıyor, yeni bölgede hep o mekaniği kullanıyorsunuz cunki parkur bu bölgede anlamsız heryere yeni mekanikle gidebiliyorsunuz üstüne bide hızlı geçiş açılınca parkur tamamen bitmiş oluyor. Çok defa eski haritaya döndüm açılmayan bölge yan görev gece gorevi vs. İçin ordaki parkurun tadı daha güzeldi çünkü.
İlk oyunda bölge değiştirdiğimizde kanca geliyordu ve binalar bir tık daha yüksekti ilk bolgeden o kadar , yine oyun sonuna kadar parkur heyecanını diri tutuyordu ama bunda öyle değil maalesef. Loot mekaniği yine güzel eglenceli, silah crafti ilk oyunda bence daha iyiydi ama bunda da fena değil.
İlk oyunda olmayıp yeni oyuna eklenen bir dünya yenilik var bunlar tabiki değer katıyor, bölgelere elektrik su götürme, outpost ele geçirme vs. Güzel. Diyaloglar ilk oyuna nazaran daha güzel yazılmış.
Buglar glitchler falan bunlar olabilecek şeyler ama bu kadar kötü grafikler kabul edilebilir gibi değil gerçi bı süre sonra onu da hazmedip oynamaya devam ediyorsunuz ama grafiklerin 6-7 yıl önceki ilk oyun gibi görünmesi gerçekten üzücü.
Bu kadar eleştirmemin sebebi yıllar önce ilk oyunu çıktığında bayıla bayıla oynamıştım çok eglenmistim eksiklerine rağmen ama aradan 6 yıldan fazla zaman geçti ve benim beklediğim oyun bu değildi. Kötü bir oyun mu tabiki hayır gayet güzel eğlenceli vakit geçireceğiniz bir oyun ama bu kadar tecrübeye ve beklentiye çıkan bu olmamaliydi, ben yer yer güzel vakit geçirdim sıkan anlar da çok oldu ama eğlenceli bir oyundu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cyberpunk 4K 60fps çalışırken bu oyunun 1080p 60fps çalışması Techland’ın nasıl çuvalladığını gösteriyor. Patch ile düzeltseler iyi bari.
Selamlar ,beyler süreli karar verilmesi gereken x diyaloglu bir görevdeyim bi seçim yaptım ama pişman oldum değiştirmek istiyorum, o ekrana tekrar dönme şansım var mı? (manuel save almadım)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X