Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam grafikler basta berbat gelmisti bana da. Düşünün bir de ben series s te oynuyorum. Rt falan da yok. Ama sanki zamanla güzelleşiyor gibi. Şimdi gözüme batmamaya başladı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafiklere çok takılan varda baya güzel abartılıyor durum 1080p hariç gayet iyi. 4k Tv de bile bana düzgün görünüyor. Grafiksel sıkıntı olarak el feneri açtığınızda objelerin gölgesi çıkmaması çok amatörce artık bu yılda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 78 saat civarı oynadıktan sonra dün oyunu bitirdim. Yan görevlerin çoğunu diğer aktivitelerin de bir kısmını yaptım. Türkçe desteği olması, oynanışın ve dövüş kısmının çok iyi ve eğlenceli olması ve ana hikayenin tatmin edici olması oyunun artılarındandı. PS5 te performans modunda oynadım. Ancak nedense oyunun sonlarına doğru buglar artmaya başladı. Bir çocuğa yardım ettiğimiz yan görevde çocuğun kafası yerinde yoktu ve oyundan çıkıp girmeme rağmen düzelmedi ve görev yapılamadı. Yine oyunun sonlarına doğru gece olması gereken zamanda hava hep aydınlıktı. Oyunun sonundaki boss savaşında da boss metal kutuların içinde kayboldu. Sırf bu yüzden oyunu bir kaç kez yeniden başlattım tekrar etti bu sorun. Yaşanılan performans sorunları ve bazı can sıkan buglar haricinde oyunu genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.

• Oyunu beğendim grafikler daha iyi olabilirdi düzeltirler belki ama güzel iş çıkarmışlar yinede. Önümüzdeki 5 yıl dlc ve etkinlikler alacakmış yavaş oynamakta fayda var diye düşünüyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İlk oyundaki eleman öldü mü onu hatırlayamadım sonradan gelen dlcde vardı ama bu ikinci oyunun başında geçen bi diyalog beni düşündürdü.
  • Çok değerli olan şu kristalleri satayım mı arkadaşlar ileride bişeye lazım olacak mı satma dışında başka bişeye kullanılabiliyor mu?

• Ufak çaplı güncelleme geldi bilginize..

PlayStation 1.0.6

– Ölüm döngüsü hatası için düzeltme. Oyuncuların yeni vakaları önler ve mevcut olanları düzeltir.

– Oyuncuların oyun ilerlemesini ve envanterlerini son oyunun güvenli hikaye kaydetme noktasına geri almalarını sağlayan Yedekleme Kaydetme sistemi eklendi.

- Playstation 4'teki sesle ilgili sorunların çoğu düzeltildi.

– Hızlı yolculuk artık ana hikaye bittikten sonra amaçlandığı gibi çalışıyor.

– Çoklu kararlılık iyileştirmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 22 Şubat 2022; 21:8:39 >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunları bende yaşadım hala Waltz denilen adamın metal kutuların üstüne çıkacağı zaman çıkamayıp arada kalmasına çok sinir oldum ilk olarak bug sanmadım bende çıkmaya uzaktan vurmaya çalıştım baya bi. Beni mahveden olay ses bazen ses yok oyunda. Ya bide abi ha gi boss ile kavga etmeye başlasa karakter krize girip bayılıyor sıktı yani bıktırdı bu olay bi kerede girme krize

• aknctn kullanıcısına yanıt

Başkan satma 1 milyon trophy için bir yardım etsen özeldende yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim, çok beğendim. Benim için 10/9 olmuş. İlk oyunun üstüne koymuşlar, hikayesi ilk oyun kadar değilse de güzeldi. Zombiler ve yakın dövüş sistemi çok başarılı. Parkur da zaten rakibi yok. Negatif yanları; az da olsa karşılaştığım buglar ve bazı yan görevlerin (gece yağmalaması, askeri araç yağmalaması gibi) bitirdikten sonra haritada tamamlanmış gözükmemesi.

• Bu son bölüm diye uyarı geldi bende tamam dedim geriye dönme şansım var mi acaba şimdi ana senaryoyu bitirince bazı yan görevler gidebilir onun olmasını istemiyorum

• dimontales kullanıcısına yanıt

Yok oyun bittikten sonra açık dünyada devam edebilirsin👍

• Akşam üstü 3 kişi co op yaptık. Çok keyifliydi. Akşam geç saatte tekrar co op yaptık. Ara ara takılma, dao anomalisini keserken bir anda kaybolma, zombi keserkenses efektlerinin ara ara gelmemesi.. bir anı bir anına tutmuyor anlam veremedim.

• Arkadaslar dunku epic indiriminden dying light 2 aldim,oyunu hddye kurdum ve 1080pde en dusuk ayarlarda bile takilmalar donmalar oldu ayni sorunu yasayan oldu mu?

Daha sonra ssdye kurdum ve ayarlari yukselttim oyun sasirtici bi sekilde akici hala geldi.

Ekran kartim gtx 1070 islemcim i7 7700

Pcdeki ssd miktarim dusuk oldugu icin oyunlari hep hddde sorunsuz bi sekilde oynuyordum,ilk defa bu oyunda boyle bir problemle karsilastim.

• Kyle Crane’in hikayesi The Following eklentisinde nihai sona ulaşıyor.

Oyunun sonunda, @aknctn

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ya Ana ile birlikte nükleer silahın kodunu girip birlikte ölümü seçiyorsunuz. Ya da Ana ile savaşıp onu öldürüp şehre dönüyorsunuz, ama Ana sizi de zehirlediği için Crane tam şehre ulaştığında ecele dönüşmüş oluyor ve sizi gören bir kadın ve çocuğun çığlığı ile ekran kararıyor.
    Her iki sonda da Kyle Crane ölmüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 28 Şubat 2022; 12:3:58 >
  • Oyunu yaklaşık 12 saat gibi bir sürede normal zorlukta neredeyse hiç yan görev yapmadan bitirdim. Açıkçası atmosferi ve dünyası beni sarmadı. Sonlara doğru artık hızlı ileri sarma modunda oynadım ve diyaloglar sinematikler iyice sıkmaya başladı. Oyunun parkur mekanikleri bence zorlama olmuş, bütün oyun bunun üzerine kurulu ve açık dünyası birbirinin kopyası platform tarzı yapılardan oluşuyor. Paraşütte stamina istemesi çok kötü, yüksek yapılardan süzülerek inmek ve manzaranın tadını çıkarma imkanı yok. Dövüş mekanikleri de aşırı kısıtlı olmuş. Vuruş hissi sonradan oturmaya başlasa da birbirinin aynısı melee silahlar dışında bir mekanik yok, bir de ok atma işte. Ps5 de Performans modun 1080p olması ise ayrı bir fiyasko, oturup dinamik çözünürlüğe kasmamış adamlar. Sonuç olarak oturup zamanını harcadım keyif aldığım yerler oldu ve yine bazı yerlerde görsellik ışıklandırma çok başarılı buldum. Bu seriye ilgisi olanlar için başarılı bir sequel diyebiliriz.

• Selamlar.
    Bu grupları kurtardıktan sonra afetzede veya BM’ye atamak gerekiyor.
    Nasıl atama yapabilirim?
    Ayrıca hangisine atadığımin önemi var mi?
    Teşekkürler.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnızca size geri dönüşünü etkiliyor. Misal birine verirseniz binalar arası halat zıplama noktaları vs olarak kullanımınıza sunuluyor diğeri araçlara tuzaklama vs yapıyor. Onun dışında neredeyse hiçbir farkı yok. Seçimlerin oyunun sonu dışında etkisini de ben göremedim. Ufak tefek yan görevlerde seçimlerinize göre quest sonu değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 3 Mart 2022; 9:20:23 >
  • Teşekkür ederim.
    Peki seçim nasıl yapılıyor?

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Su kulesi vs ele geçirince mi seçim nasıl yapılıyor? Onu soruyorsanız birini seçip buna ata diyeceksiniz.

• Oyunu bitiren dostlar bir bakabilir mi. Ben sophia ya yardım ettim daha sonra grup yardımı için barış muhafızlarından bir skill açtım kardeşim ise afetzedelere yardım etti. Buraya kadar tamam fakat görev yapısı değişti galiba onda olan görev bende olmadı kardeşim de Barney ile kapısirken Sophia geliyor ve kule yıkma görevi oluyor ben de ise barney ile kapışma oldu yendikten sonra Aitor alıp sorguya götürdü ve aitorun verdiği görev ile devam ediyor sizde de aynı şey oldu mu yoksa görev sırası mı değişti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 3 Mart 2022; 11:6:30 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.