< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (51. sayfa)
-
-
arkadaşlar, beyler, oyuncular, dostlar.
ilk oyunu referans gösterip "daha çok patch gelecek, baya toparlar adam olur, aslan olur kaplan olur" diyenleri gördüm bir kaç kez. biz bitmiş bir ürüne para veriyoruz farkındasınız değil mi? bu oyun Steam'de çıkan bir erken erişim oyunu değil. Hani deseler oyun 30 dolar (TR fiyatı iyi gene tabi ama amerika fiyatı 60 dolar oyunun) ve erken erişim, çıkışa kadar bu fiyat çıkışta 60 dolar bu halde alın oynayın deseler dedikleriniz kabul edilebilir. Amerika'da, Avrupa'da adamlar diğer AAA oyunlarla aynı parayı veriyor. Haliyle oyununun o paranın hakkını vermesi beklenir.
PC
https://www.metacritic.com/game/pc/dying-light-2-stay-human
PS5
https://www.metacritic.com/game/playstation-5/dying-light-2-stay-human
Pc ve Ps5 kullanıcı puanları ortada. Kesinlikle test edilmemiş, basit hataları bile düzeltmeden çıkartmışlar acele ile. Bunların kabul edilebilir olmaması gerekiyor. Yani ilk 10 dakika da kabak gibi 10-20 kez ekran flicker yapıyor. Bunu görmemek mümkün değil, bariz "ya çıkaralım böyle patchleriz" mantığı ile çıkmış oyun. Bu mantalite hiç sağlıklı değil oyun yapımcıları için. Benim için çıkışında ortada olan oyun önemli. Genel olarak doğrusu bu olmalı. Patch gelir, hallederler, adamlar dinliyor bizi demenin anlamı yok. Bu oyun uzun süre oynanacak bir MMO falan değil 20 saatte senaryosu biten bir oyun. İlk deneyimim kötü olacaksa ben ne yapayım bana sonradan gelecek patchi. Yada alıp patch bekleyeceksem düzelsin diye niye 60$'ı bağlayayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 12 Şubat 2022; 20:44:17 >
-
net degisti hocam,
ben patchten once resolution modda oynayamadim o kadar kotuydu fps ama patchten sonra bildigin 60fps gibi, yag gibi akiyor...
-
Hocam nasi fark yok ne yağ gibisi arada dağlar kadar fark var performans ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi bantım tekrardam 1.0005 yüklü. Res modu oynanabilir durumda ama kesinlikle 60fps değil hocam. İkisini karşılaştırırsan net anlarsın zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevgili dostum, elbette haklısın yalnız kabul etmiyor olsak bile mevcut durum bu. Kim ister oyunun hatalı çıkmasını? Cyberpunk kadar kötü durumda olsa tabii ki kimse kabul etmezdi. Hatasız çıkan hiçbir oyun yok ayrıca. Dying Light 2'de can alıcı bir hata yok. Flickering sorunu can sıkıcı olsada, oyunu oynanmaz kılmıyor. Kimisi için bir defa oynadın bittilik bir yapım olmayabilir. Bir oyunu defalarca ilk defa oynayıp aldığı zevkle veyahut ona yakın keyifle oynayan oyuncular var. Dying Light 1 mesela öyledir. Next-Gen güncellemesi geldiğinde yine büyük bir zevkle oynayacağım. Oyunu 5 defa oynayıp bitirse de sıkılmayan kişiler var. Keşke oyunlar pürüzsüz çıksa ama öyle bir dünya yok maalesef. Yapımcıya güvendiğimiz için oyun düzelir diyoruz. Ben oynamaya devam etmek için güncellemeyi bekledim mesela, zorunda değilsin ama bir kaç gün sabredip sen de öyle yapabilirdin.
İyi forumlar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pc icin bu oyuna bi kere mi guncelleme geldi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ray Tracing RevolutionyoutubeDying Light 2 - Ray Tracing Comparison, focusing on the second game area (featuring Ray-Traced Global Illumination, Ambient Occlusion, Soft Sun Shadows, Reflections), RTX ON vs OFF running on an RTX 3080. ➡️️ Full ON/OFF Playlist: https://www.youtube.com/watch?v=9qxfavtUs7w&list=UUPG-BnS2sLOfQnoaU7y7ApA Settings maxed out (except for motion blur). Scenes either in Native or DLSS Quality (static scenes usually native, but DLSS Quality with moving scenes to maintain over 60fps at 1440p) This is a native ray tracing implementation and not a reshade mod. Even with real-time ray tracing still being in its infancy, I believe RT will become more important with current and coming generation hardware, so I created this channel with the intention of covering ray-traced games. There are plenty of channels doing mainly performance comparisons, my intention is to focus on the visual aspect and make the differences more obvious to viewers through my videos. If you want to see more on ray-traced games in the future, subscribe ! 🔔 https://www.youtube.com/channel/UCPG-BnS2sLOfQnoaU7y7ApA Specs: RTX 3080 Ryzen 7 3700x 32GB RAM Music: Karl Casey @ White Bat Audio - Jaws Karl Casey @ White Bat Audio - Nightmare City Karl Casey @ White Bat Audio - Century #DyingLight2 #rtxon #raytracing #graphics #benchmark #dlss #comparison #realism #nvidia #amd #pcgaming #graphicscomparison #rtx #rtx3080https://www.youtube.com/watch?v=7tloid3bJlw&feature=youtu.be
-
PS5`te oynuyorum. Tam olarak 29 saat oldu. Metro sistemini açan görev dışında daha ilk bölgeden dışarı çıkmadım. Ve daha da yapacak şeyler var. Karantina bölgeleri vs. İlk bölgeyi fullemeden, şehir merkezine geçmek istemiyorum. Tüm haritaya baktığımda görünen o ki, oyun bittiğinde 100 saati bulacak.
Buarada şuana kadar küçük hatalar dışında herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Umarım kazasız belasız bitiririz şu oyunu, Horizon Forbidden West çıkana kadar :)
-
ben performans modu ile ayni demedim zaten arkadaslar :)
ama patchten sonra resolution modu oynanabilir olmus, acikcasi benim oynadigim renk ayarlari yapilmis 32inch g7 monitordede yag gibi akiyor...
sonucta res modunda fps performance modu kadar yuksek olmayabilir ama cozunurluk daha fazla, artik oyuncu hangisini tercih ederse...
-
Dün oynarken çok güzel bı diyalogla karşılaştım, gemide devirin olduğu alanda iki sağlık personeli aralarında konuşuyordu kulak misafiri oldum. "2020 deki pandemide en çok sağlık çalışanları yoruldu, çok özverili çalıştılar"
Selamlar, su içmek için ne yapmak lazım ? Kareyi basılı tutup bekleyince döküyor, hızlı bassam bırakıyor. Kareyi basılı tutup d-pad basın diyenler var, ama onda da menü açılıyor. Teşekkürler yardımlarınız için.
-
Teknik açıdan oyun zaten zamanla düzelecektir ancak oyun hikaye ve diyolag olarak çok tırt bu patchle düzelmeyecek birşey aldık artık oynayacaz kaçarı yok ama horizon çıktığı an oyuna girmem muhtemelen
Kareye basılı tutup avucuna su dolduruyorsun, içmek için kareyi bırakıyorsun. 👍 🥤
su icince noluo ki
2 degisik sonla oyunu bitirdim lvl 8 zirh takviyesi 70
haritadaki heryeri aldim yaptim. Simdilik yapilacak bisey kalmadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 13 Şubat 2022; 13:3:27 >
Canın azaldıysa, canını artırıyor. Yatak yoksa gittiğin yerde işe yarıyor arada.
teşekkür bu içiyor efekti miydi ? ben döküyor sanıyorum, zira health yerinden pek kımıldamıyor. neyse teşekkürler.
-
Eğer seçmediysen, mutlaka Hard zorluk seviyesini öneririm. Malzemeler daha kısıtlı, zombiler daha agresif ve akıllı. Özellikle insanlar. Tam bir hayatta kalma tecrübesi yaşattı bana.. 👍
Avucunu iyice su ile doldur öyle iç. O zaman canının bir kısmı doluyor. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X