Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı Olayı Yaşıyorum Hocam

1 Yer Ps3 Grafiği

1 Yer Ps4 Grafiği

Başka 1 Yer Yeni Nesil Gibi Gerçekten İlk Defa Bu Oyunu Oynarken Rahatsız Oldum

Pc Bölümündeki Konuyada Yazdım Zaten Burayada Yazıyorum

Oyun 2016 Çıkan Far Cry Primal Grafik Kalitesinden Hallice,Grafikler Old Gen Ama O Kadar Kötü Optimize Varki

Hiç Uğraşmamışlar Bile Bildiğin Ps4 Oyunu Grafiği Var

Karakterlerin Suratları

Çevredeki Objeler

Silahlar Öfff Konuşmim Diyorumda Adamlar Hiç Uğraşmamış Bile

Epic den 210 Tl Aldım,Beklediğime Kesinlikle Değmedi

İndirime Girince Alın 100 150 Tlden Fazla Etmez

Çoğu Yerinden Kalitesizlik Akıyor Oynadıkça Anlıyorsun Zaten...

• Kapalı mekanda kovalamaca sahnesi oynadım. Abartmıyorum 5 defa falan kapıdan geçiyosun ve her kapıdan geçişte aksiyon duruyor. Ne gerek var? Gerilmişim strese girmişim yardıra yardıra gidiyorum hop diyalog. Sonra tekrar.. İlk oyunda final sahnesindeki tünellerde kaçışı hatırlarsınız efsaneydi. O sahne gibi diyecektim, diyemedim. Kesme aksiyonu bırak gidek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 9 Şubat 2022; 23:5:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Araç kullanmak zombi oyunlarında hep beklentim olmuştur sanırım bu bitek State of Decay'da var. Dying Light 2'de olur diye bekledim ama adamlar olimpiyat temalı yapmış oyunu.

• Kısa bir video çektim. Pc ve ps5 kullanıcılarında videodaki olay var mı merak ediyorum. Var olduğunu düşünüyorum.

Uzaktaki zombilerin hareketleri ağır ve kare kare gibi geliyordu. Anlaşılan o ki uzakla alakası yok. Seninle etkileşime geçmeyen zombiler bu saçma animasyonda devam ediyor. Etkileşime geçince normal davranıyor.

İlk oyunda bile böyle değilken şimdi neden böyle anlamak mümkün değil.

Spoiler yoktur.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dip-IgzTzAdo%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGOPHkJAGIhBKYg6KbtNNI6Vxj7J00LLUMgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 9 Şubat 2022; 23:28:18 >

• NiTRocy kullanıcısına yanıt

Pc Oynuyorum Hayır Hocam Yok Böyle 1 Olay Her Türlü Denedim Uzaktan Çatıdan Olmuyor Kare Hızları Değişmiyor Zombilerin

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Videoda net belli oluyor değil mi anlatmak istediğim durum? Umarım bir sorundur ve düzeltilir.

• Oyunu bitirdim sadece 1 kere random biyerde çok zor sari kutu çikti etrafinda baya muhalif vardi alamadim.

Nasi bulacaz bu çok zor very hard olan sarı kutulari oyunun zorluj seviyesi zor da oynuyorum bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'de tüm ayarlar en yüksek şekilde oynadım oyunu ve kesin bir dille söyleyebilirim ki bu oyun her şeyiyle beraber 10 sene öncesinin oyunu. Önceki oyundan bile geriye gittiği noktalar var. Ps 5'i bırakın, Ps 4 bile bu denli kötü grafikli bir oyunu hak etmiyor. Her şeyi geçtim 60 fps'yi 1080p'de verebilmesi bile başlı başına bir rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Hikaye Hocam Oyun Ps3,Ps4 Grafiklerini Harmanlamışlar İşte Her Yer ,Her Obje Farklı Telden Çalışıyor Göz Yoruyor

Bu Zamana Kadarda Böyle Oyun Görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 10 Şubat 2022; 4:35:25 >

Göz yorduğu kısmına katılıyorum, ancak şöyle birşey var 30 yıl geçmiş aradan salgından o yüzden yerler bitki leşler ve asfalt karışımı böyle bulamaç gibi olmalıydı, belki bilinçli yapılmıştır.

Net belli oluyor hocam. Gizlilik ile öldürdürünce de kare kare düşüyor yere zombiler. Animasyonların kare hızı sapıtıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 10 Şubat 2022; 11:10:19 >
    O kadar da deil bence oyunda yeni teknoloji elementler ve sunum var. Sinematikler ve alan derinliği uygulanan sahneler fena durmuyor. Ps3 dönemiyle karşılaştırılamaz. Ps4 dönemine benzemesi ise anormal değil zaten cross gen.

Oyundaki en büyük sıkıntı konsollara optimizasyon için emek verilmemiş olması. En azında farcry 6 gibi teknik açıdan daha başarılı olabilirdi ama onda bile çok kötü buglar ve hızlı sahnelerde kırılmalar vardı. Ayrıca oyundaki combat çok kötü olmuş vuruş hissi berbat. Sanırım parkur sisteminin hatrına saatlerimizi gömeceğiz.

Bunun dışında sanırım stüdyo olarak tr ye özel fiyatlandırma yapmışlar ve şahsen ben bu geliştirici firmaya senpati duyuyorum olumsuzluklara rağmen. Sonuç olarak sürükleyici bir oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 açık dünya oyunları için 4k 60 fps kesinlikle yeterli bir cihaz değil. Düz iki duvar arası koşulan oyunlar hariç. Ama açık dünya için bu oyun gerçekten kötü grafik ve çözürlüğe sahip. Tv ayarını ne yaparsak yapalım çözünürlük değişmeyecek. Grafik ve çözünürlük kötü ama oynuyoruz.

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    Sadece açık dünya değil linear oyunlarda bile 4k 60fps ye gücü yetmiyor. Optimize edilen oyunlar bile dinamik çözünürlüğe göre yapılıyor ama DL2 de 1080p olarak bırakmışlar ve uğraşmamışlar. Farcry6 gibi olabilirdi en azından çözünürlük.

• Oyunun tam ortasındayım 12. Bölümde 2 gündür açmıyorum güncelleme gelecek diye umarım bugün gelir yaa

• _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Baş ağrısı bende de oldu, ilk defa bu tarz bir durum yaşıyorum. Motion Blur ayarı niye konulmaz akıl alır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 10 Şubat 2022; 19:51:6 >
  • Herhalde yama yalan oldu 😅 bu polonyalı firmalar neden böyle cp2077 abi bu ay abi şu ay diye diye next gen yama bekleyeli 15 ay olacak😅

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Sanırım next week demişlerdi hafta başında. O yüzden bize haftaya gelebilir. Bir umut her açtığımda güncellemeleri denetliyorum :)

Ama bu hafta denildi, ben mi yanlış anladım. Next week dedikleri diğer patch için diye biliyorum.

• dynamic 4k 60 fps yaması gelmesi lazım bu oyuna. umarım 1 sene falan sürmez bunu yapmaları

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.