< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (40. sayfa)
-
-
Steamden oyunu indiriyorum.Bakalım yarın başlasam mı acaba zaten pc'de bir sorun yok diyorlar.ama karar veremedim klavye ile mi oynasam yoksa xbox koluyla mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun güzel ilerledikçe sarıyor ama 30 FPS oynanmıyor 60 fps'de de görüntü bırakın ilk oyundan ilerde olmayı resmen geri gitmiş . Başta TV ayarları bozuk sandım . ilk oyunda en azından renk paleti daha iyiydi.bir tek bana mı renk paleti aşırı sarımsı geliyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1070 ekran kartim var dying light 2 icin dusuk ayarlarda bile keyif alamaz miyim? Diger secenegimde gow olacak ikisi arasinda kaldim var mi tavsiyeniz?
Ben sırf bu sorun yüzünden update beklemeye karar verdim. Horizon ve elden ring sonrası oynayacağım ancak keşke almasaymışım dedim :)
Arayüz bugları var baya ganimeti topladığınız halde toplanmamış gibi görünüyor. Harita geçisinde kasma mevcut. Oyunda başlığı aç kapa yapınca karakter sesi ikiye katlanıyor üst üste iki ses biniyor oyun menüsüne dönmeden de düzelmiyor. Kapalı mekana girdiğinizde zombiler geç yükleniyor sıklıkla. Gene ufak tefek animasyon hataları mevcut, npc iş yaparken ellerinde alet olmuyor bazen 😅 ama bir cp77 faciası değil. En kötü bulduğum olay kamplarda npc lerin arasındaki konuşmaların altyazıları olmaması genel olarak eklenmemiş aşırı saçma.
Fakat oyun gerçekten zevkli oynaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 4 Şubat 2022; 23:9:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım yakın zamanda düzelir güncelleme bekliyiceğim bi süre sonra ganimet yenileniyor
Bir hevesle girdim bende oyuna flicker sorunu abartılıyordur dedim ancak gözle görülür bir sorun ve sürekli tekrarlıyor bir süreden sonra acayip gözüme batmaya başladı benimde.
Onun haricinde 3 saatlik bir oynanıştan sonra oynanış mekanikleri gerçekten hoşuma gitti özlemişim.
Grafik konusuna gelecek olursak gerçekten yeni nesil bir oyun değil çok üstünkörü yapılmış hissettiriyor.
Hikayesi umarım açılıyordur ilerledikçe ancak okuduğum yorumlara göre çokta birşey beklememek lazım sanırım.
Oyunda herhangi bir bug'a denk gelmedim ben.
Birkaç update ile oyun güzel bir hale gelecektir diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.
Ama flicker sorununun acilen çözülmesi gerek!!
-
65 ekran tv de ps5 ayarlarını ne tavsiye edersiniz? Ben bişey anlamadım performans, kalite , çözünürlük diyor..
Gözümüzü alıştırmaya çalışıcam sizce Kalite modu mu daha iyi görüntü veriyor Çözünürlük modu mu? Performans modunda akıcı ama bu sefer de görüntü kalitesinden ödün vermiş oluyoruz.
Bu konteyner görünümlü yerlerin önemini yeni fark ettim, belki benim gibi olan varsa kaçırmasın diye paylaşayım. Ya içinde ya da içeriye girdiğinizde başka bir yere bağlanarak girdiğinzi bölgede epic ve legendary eşyalar bulabileceğiniz sandıklar yer alıyor.
-
Uv ışığını ekipmana takma yok mu ya oyunda? Işıl ışıl gezeriz
Yok hocam flickering sorunu gerçekten berbat. Ben update beklemeye karar verdim sırf bu yüzden. En az 40 saat oynayacaksınız oyunu bu şekilde kafayı yersiniz 40 saatin sonunda
Çözünürlük modu hocam. 1.5 saate alıştım ben. Performans moduna geri döndüm çok kötü geldi. Kalite moduda öyle
Hocam 65 inc tv de çözünürlük modu dışında oynarsanız sabaha kör uyanırsınız benden söylemesi oyundaki görüntü kalitesi vhs kaset den hallice
Bunu bildiğim için monitörden oynuyorum şimdilik, bana o yüzden renkler ışıklar rt modunda gayet iyi görünüyor.
Adım başı bir loot alanı var ne yapacağımı şaşırıyorum her yerden bir şey çıkıyor çok iyi olmuş keşif olayı. 😅
Dualsense silahın cinsine göre tetikler tepki veriyor kırılmaya yakında ayrı bir sertlik oluyor ben beğendim açıkcası. Titreşim maalesef her şeye eklememişler. Keşke her adımda ve koşu hızına göre titreşim olsaydı pili sömürürdü ama güzel olurdu.
-
Flickering sorunu ilerleyen kısımlarda da mevcut mu hocam
Loot, yan görevler, soru işaretleri, karşılaşmalar vs. bunlar ana göreve gitmemi engelliyor, gidemiyorum. Harita büyük ve tamamen özgür olduğunuz için her yere gidip bakasınız geliyor.
bu oyunda sanırım sıkıntılı çıktı çevremde PS5 i olan arkadaşlarım var sordum nasıl kanka memnunmusunuz oyundan diye hepsi görüntü çamur gibi göz yakıyor dedi birde fps 15-20 gibiymiş PS5 te . PC tarafında da sanırım Denovo zımbırtısı getirmişler fps kötüymüş horizonu byvolcan hocamla birlikte aldık oda patla mısın bu oyun gibi @byvolcan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 5 Şubat 2022; 12:35:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X