Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.237
Cevap
26
Favori
61.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx 1070 + 10900k ile en düşük ayarlarda 55-60 fps alıyorum sanırım ben elendim beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamden oyunu indiriyorum.Bakalım yarın başlasam mı acaba zaten pc'de bir sorun yok diyorlar.ama karar veremedim klavye ile mi oynasam yoksa xbox koluyla mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun güzel ilerledikçe sarıyor ama 30 FPS oynanmıyor 60 fps'de de görüntü bırakın ilk oyundan ilerde olmayı resmen geri gitmiş . Başta TV ayarları bozuk sandım . ilk oyunda en azından renk paleti daha iyiydi.bir tek bana mı renk paleti aşırı sarımsı geliyor .

• 1070 ekran kartim var dying light 2 icin dusuk ayarlarda bile keyif alamaz miyim? Diger secenegimde gow olacak ikisi arasinda kaldim var mi tavsiyeniz?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Ben sırf bu sorun yüzünden update beklemeye karar verdim. Horizon ve elden ring sonrası oynayacağım ancak keşke almasaymışım dedim :)

• Arayüz bugları var baya ganimeti topladığınız halde toplanmamış gibi görünüyor. Harita geçisinde kasma mevcut. Oyunda başlığı aç kapa yapınca karakter sesi ikiye katlanıyor üst üste iki ses biniyor oyun menüsüne dönmeden de düzelmiyor. Kapalı mekana girdiğinizde zombiler geç yükleniyor sıklıkla. Gene ufak tefek animasyon hataları mevcut, npc iş yaparken ellerinde alet olmuyor bazen 😅 ama bir cp77 faciası değil. En kötü bulduğum olay kamplarda npc lerin arasındaki konuşmaların altyazıları olmaması genel olarak eklenmemiş aşırı saçma.

Fakat oyun gerçekten zevkli oynaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 4 Şubat 2022; 23:9:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım yakın zamanda düzelir güncelleme bekliyiceğim bi süre sonra ganimet yenileniyor

• Bir hevesle girdim bende oyuna flicker sorunu abartılıyordur dedim ancak gözle görülür bir sorun ve sürekli tekrarlıyor bir süreden sonra acayip gözüme batmaya başladı benimde.

Onun haricinde 3 saatlik bir oynanıştan sonra oynanış mekanikleri gerçekten hoşuma gitti özlemişim.

Grafik konusuna gelecek olursak gerçekten yeni nesil bir oyun değil çok üstünkörü yapılmış hissettiriyor.

Hikayesi umarım açılıyordur ilerledikçe ancak okuduğum yorumlara göre çokta birşey beklememek lazım sanırım.

Oyunda herhangi bir bug'a denk gelmedim ben.

Birkaç update ile oyun güzel bir hale gelecektir diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Ama flicker sorununun acilen çözülmesi gerek!!

• 65 ekran tv de ps5 ayarlarını ne tavsiye edersiniz? Ben bişey anlamadım performans, kalite , çözünürlük diyor..

• Gözümüzü alıştırmaya çalışıcam sizce Kalite modu mu daha iyi görüntü veriyor Çözünürlük modu mu? Performans modunda akıcı ama bu sefer de görüntü kalitesinden ödün vermiş oluyoruz.

• Bu konteyner görünümlü yerlerin önemini yeni fark ettim, belki benim gibi olan varsa kaçırmasın diye paylaşayım. Ya içinde ya da içeriye girdiğinizde başka bir yere bağlanarak girdiğinzi bölgede epic ve legendary eşyalar bulabileceğiniz sandıklar yer alıyor.

• Uv ışığını ekipmana takma yok mu ya oyunda? Işıl ışıl gezeriz

• Yok hocam flickering sorunu gerçekten berbat. Ben update beklemeye karar verdim sırf bu yüzden. En az 40 saat oynayacaksınız oyunu bu şekilde kafayı yersiniz 40 saatin sonunda  

• Çözünürlük modu hocam. 1.5 saate alıştım ben. Performans moduna geri döndüm çok kötü geldi. Kalite moduda öyle

• 16Kırmızı kullanıcısına yanıt

Hocam 65 inc tv de çözünürlük modu dışında oynarsanız sabaha kör uyanırsınız benden söylemesi oyundaki görüntü kalitesi vhs kaset den hallice

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Bunu bildiğim için monitörden oynuyorum şimdilik, bana o yüzden renkler ışıklar rt modunda gayet iyi görünüyor.

Adım başı bir loot alanı var ne yapacağımı şaşırıyorum her yerden bir şey çıkıyor çok iyi olmuş keşif olayı. 😅

Dualsense silahın cinsine göre tetikler tepki veriyor kırılmaya yakında ayrı bir sertlik oluyor ben beğendim açıkcası. Titreşim maalesef her şeye eklememişler. Keşke her adımda ve koşu hızına göre titreşim olsaydı pili sömürürdü ama güzel olurdu.

• Yaklaşık 4 saat kadar oynadım ve bayıldım oyuna oyunun başın da olmama rağmen çok güzel gidiyor hikaye akışı dünyası muazzam tasarlanmış.
    4K çözünürlük de oynuyorum fps takıntım yok göz alışıyor bence fazla abartılıyor bu 30fps işi biraz şans verin 15 dakika sonra göze normal geliyor emin olun. Öyle güzel bölümleri oldu ki şimdi ye kadar gözümü hiç kırpmadım sulandı resmen :) ilk oyunu oynayan bilir hastane bölümünü of of diyorum ilerisi spoiler olmasın..

Loot ve keşif yapma olayı ilk oyunda ki gibi baktıkça bakasi geliyor insanın her binaya girmek istiyorsun grafikler ilk oyun gibi yer yer ilk oyunun daha iyi olduğunu düşündüm yeni nesil grafik değil kesinlikle çok düşürülmüş rahatsız oldum mu hayır grafik takıntım da yok şu göz kırpma olayı bana da oldu ama çok nadir düzeltebilir.

Dualsense de tetik tuşları kullanılmış gayette güzel olmuş fakat aynı şeyi titreşim için söyleyemem zayıf kalmış sanki düşük kullanmışlar anlamadım. Binalara girince ulan şu kapıyı kapatayım etraf manyak kaynıyor hissi çok güzel yanı terkedilmişlik karakterin yalnızlığı müzikler özellikle sesler inanılmaz güzel olmuş ben über beklenti ile beklemedim oyunu ilk oyun kadar keyif versin yeter dedim ki veriyor da hiç bug olmadı şimdiye kadar çözünürlük eleştirilerine katılıyorum bu nesil de 4K yaygınlaşmişken 1080p oynatmak saçmalık ve acemiliktir tekrar ediyor dediğimiz farcry6 bile Rtx olmadan native olarak 4K 60fps verdi.

Kısacası oyun güzel dostlar ilk oyunun aşığı olarak bayıldım ben oyuna parasına değer vuruş hissi atmosferi müzikleri harika olmasa da grafikleri tatmin ediyor tavsiye ediyorum. Eğer ki sağlam bir kulaklık varsa mutlaka öyle oynayın 3D ses olayını çok güzel yapmışlar gerilmek nedir deneyim edin.

Ayrıca hakon karakteri aşağıda ki abimiz banliyö 13 filmini izleyenler biliyordur zaten ki film de çok güzeldir parkur üzerine kurulu zaten bilerek bu oyuncu ile çalışmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 5 Şubat 2022; 11:19:44 >

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Flickering sorunu ilerleyen kısımlarda da mevcut mu hocam

• Loot, yan görevler, soru işaretleri, karşılaşmalar vs. bunlar ana göreve gitmemi engelliyor, gidemiyorum. Harita büyük ve tamamen özgür olduğunuz için her yere gidip bakasınız geliyor.

• bu oyunda sanırım sıkıntılı çıktı çevremde PS5 i olan arkadaşlarım var sordum nasıl kanka memnunmusunuz oyundan diye hepsi görüntü çamur gibi göz yakıyor dedi birde fps 15-20 gibiymiş PS5 te . PC tarafında da sanırım Denovo zımbırtısı getirmişler fps kötüymüş horizonu byvolcan hocamla birlikte aldık oda patla mısın bu oyun gibi @byvolcan   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 5 Şubat 2022; 12:35:3 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.