< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dyson V15 ile V12+ tekrar stoklarda.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende 15binden girdi sandim v15. 17 ye bulunmuyor mu zaten hocam dyson tr garantili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunmuyordu hocam maalesef. Bir sitede vardı geçen gün ama biraz araştırdım o site dolandırıcı çıktıquote:
Orijinalden alıntı: yannispapapetru
Bende 15binden girdi sandim v15. 17 ye bulunmuyor mu zaten hocam dyson tr garantili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
v12nin 12binlik fiyatını bildiğimden 15bin veresim gelmiyor..
-
Eşyaların eski değerini unut hocam. yoksa işin zor. Bu arada bu v12 nin ekstra versiyonu biraz daha pahalı sanırım
-
Enflasyondan bağımsız, talebe dayalı fiyat artışı vardı.
piyasa doyunca fiyatlar düşüşe geçti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bundada aynı olucaktır demeye çalıştığım tam olarak buydu,alamazsak birşey olmaz bir yerimiz eksilmez :)
-
Hocam stok bitmiş umarım daha uygun fiyata bulursun
Tekrar V12 plus stoklarda arkadaşlar
Dyson yeni çıkan bir marka/süpürge değil ki, zaten vardı. O zaman da pahalıydı şimdi de muadillerine göre pahalı.
Airfryer örneğinizde o bir moda, ben öyle düşünüyorum fiyatlar da o yönde düşüyor ama Dyson'da fiyat düşüşü beklemek iPhone'da fiyat düşüşü beklemek gibi. Tabi bir de ihtiyaç varsa alırsınız yoksa Fantom p1200 de alırsınız 500-TL'ye.
-
buda moda,buda ihtiyaç değil aynı airfryer ve robot süpürge gibi mesela onlara o zaman çok fazla talep vardı ve otomatikman fiyatlar arttı bundada aynı şekil olduğunu düşünüyorum,şurada 100 kişiden 5-10 kişi şu süpürgeyi alır daha sonra kime satacaklar ? elde kalıcak otomatikman aşağaya ivme kazanıcak,basit mantık yani bu arada 10.500e 1 aylık v12 aldım tanıdıktan,evet süper makina diyor ama su-yemek gibi olmazsa olmaz değil diyo arkadaşım ve ondan dolayı satıyorum dedi,bu arada haklı,şimdi diceksiniz sen niye aldın,param vardı kenarda ondan dolayı aldım,aklımdaydı bayadır.
-
Tartışmaya bende dahil olayım.
Robot süpürge daha insanlar ne olduğunu bilmezdi kullanıyordum
Airfry denk geldi aldım, çok komikti fiyatı. İyi ki almışım ne fırın ne ocak çalışıyor 6aydır anca çorbaya tabi elektrik faturası da arttı
dyson markasını rahat 15 yıldır kullanıyorum fiyatları her zaman pahalı olmuştur. Bu cihazı da annemde gördükten sonra aldım, hafif ve pratik olması yeterli
İleride insanların heves edeceği şeyleri de söyleyim
Perdeler otomatik olması
Su bataryaları otomatik olması
Klozet ısıtmalı vs olması
Çöp öğütü vs vs vs.
daha da abartayım, bir pastaneye abone olup aylık ücret karşılığı kahvaltınızı yol üstünde alma imkanı
Yaşam ve gelir seviyesi çok önemli. Bu makine 1000tl olsa herkes süper makine derdi. Türkiye ye dönmeden önce üsteki yazdığım her şeyim vardı. O kadar rahat ve pratik hayat yaşıyorsunuz ki anlatamam. Kendinize çok fazla vakit ayırabiliyorsunuz. Maalesef açlık sınırında yaşanan bir ülkede her şey lüks. Ben burada sabah kalktığımda güneş ışığı odaya girsin perde açılsın diyorum masrafım 15-20bini buluyor. Oysaki eskiden 200-300$ dı.
Kahvaltımı kendim hazırlıyorum ve 30dk zaman çöpe gidiyor, onun yerine yol üstüne kahve + sandaviçimi veren bir yer olsa ücretide aylık 40-45$ olsa çok güzel olurdu.
Bana şu an hem robot süpürge var, hem dyson ne yapcan denebilir. Evde 2 kişiyiz ve çok çalışıyoruz, sürekli temizlik veya yemek yapmak uğraştırıcı
İstediğin kadar eve kadın çağır, gelmediği günler. Robot süpürge her gün silip süpürüyor toz azalıyor ama halıları adam akıllı tam alamıyor. Dyson da pratik gördüm koltukları, giyinme odasıydı buraları temizler.
airfry işi ise ayda 1gün hazır yemek yapıyoruz. Derin dondurucuya pizza, köfte, pirzola, tavuk, sebzeler vs porsiyonlar belli yapıp atıyoruz. Airfry öncesi tavada yemek yap ısınma süresi uzun zaten sonra onları önden bi su tut, makineye at uğraştırıyordu. Şimdi dolaptan cıkar, çözüldükten sonra airfrya at ve ye. Ön temizlik yapmadan bulaşık makinesine. Porsiyonlar belli olduğundan fazla yemek çıkartmıyoruz genelde.
Yağ vs umrumda değil ben temel yaşam işlerine yemek yemek, temizlik yapmak, araba sürmek vs bunları boş iş olarak görüyorum ve zaman harcamayı sevmiyorum. Zamanı kısaltan herşeye okeyim. Çok param olsa eve 7/24 birini tutsam her işi yaptırabilsem keşke ama o kadarda param yok
-
hocam yazdığınız konularda haklısınız,malesef orta doğu ülkesine yaşıyoruz burada mal-eşyaya değer verilir can ucuzdur,çünkü dediğiniz gibi işcilik ucuz para kazanma daha zor olduğundan millet 5 tlyi bile hesaplıyor,bırakın dyson alayım airfryer alayım diye düşünmeyi çoğu kişi markete girip istediğini alıp eve gidemiyor,bir yerlerden kısa kısa birşeyler alıyor yapmaya çalışıyor, bundan kaynaklı bu tip ürünleri alacak kişi sayısı otomatik düşüyor ee alacak olanda zamı görünce almıyor, benim gibi bi kaç arkadaşım var işyerinde, zam yapıldığı günden 2-3 gün önce alacak biri vardı bekleyecem yada 2inci el 1-2 aylık cihaz kovalıcam dedi,çünkü mantıklı olan bu,biz sürekli böyle tükettiğimiz sürece zam geliyor al yarın 30kya alırsın dedikleri sürece böyle gütülürüz-güterler bizi malesef.
-
Bütçeyi 15K civarına çıkaramıyorum ama taksitle 10'a falan çıkabilirim. Sizce V8 Absolute modeli almaya değer mi üstüne V10-11-12-15 çıkmışken?
-
Çok az çekiyor bir de süresi çok kısa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence alınmaz. 9 taksit al gitsin paraya acıma :) Ben zamanında v6 aldım hala kullanıyorum. Ama 1 kez pil değiştirdim genelde 2-3 yıl arası pili bitiyor. Pil de herhalde v15 te 3000-4000 vardır. Bunları da hesaplamak lazım.
-
https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_dyson-v15-detect-plus-1749181.html
TR fiyatından 6.000 TL daha ucuz,
Amsterdam' dan buraya taşımaya değer mi?
-
Beynelminel hammallık yapmaya alıştın...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tartışmaya bende dahil olayım. Robot süpürge daha insanlar ne olduğunu bilmezdi kullanıyordum Airfry denk geldi aldım, çok komikti fiyatı. İyi ki almışım ne fırın ne ocak çalışıyor 6aydır anca çorbaya tabi elektrik faturası da arttı dyson markasını rahat 15 yıldır kullanıyorum fiyatları her zaman pahalı olmuştur. Bu cihazı da annemde gördükten sonra aldım, hafif ve pratik olması yeterli İleride insanların heves edeceği şeyleri de söyleyim Perdeler otomatik olması Su bataryaları otomatik olması Klozet ısıtmalı vs olması Çöp öğütü vs vs vs. daha da abartayım, bir pastaneye abone olup aylık ücret karşılığı kahvaltınızı yol üstünde alma imkanı Yaşam ve gelir seviyesi çok önemli. Bu makine 1000tl olsa herkes süper makine derdi. Türkiye ye dönmeden önce üsteki yazdığım her şeyim vardı. O kadar rahat ve pratik hayat yaşıyorsunuz ki anlatamam. Kendinize çok fazla vakit ayırabiliyorsunuz. Maalesef açlık sınırında yaşanan bir ülkede her şey lüks. Ben burada sabah kalktığımda güneş ışığı odaya girsin perde açılsın diyorum masrafım 15-20bini buluyor. Oysaki eskiden 200-300$ dı. Kahvaltımı kendim hazırlıyorum ve 30dk zaman çöpe gidiyor, onun yerine yol üstüne kahve + sandaviçimi veren bir yer olsa ücretide aylık 40-45$ olsa çok güzel olurdu. Bana şu an hem robot süpürge var, hem dyson ne yapcan denebilir. Evde 2 kişiyiz ve çok çalışıyoruz, sürekli temizlik veya yemek yapmak uğraştırıcı İstediğin kadar eve kadın çağır, gelmediği günler. Robot süpürge her gün silip süpürüyor toz azalıyor ama halıları adam akıllı tam alamıyor. Dyson da pratik gördüm koltukları, giyinme odasıydı buraları temizler. airfry işi ise ayda 1gün hazır yemek yapıyoruz. Derin dondurucuya pizza, köfte, pirzola, tavuk, sebzeler vs porsiyonlar belli yapıp atıyoruz. Airfry öncesi tavada yemek yap ısınma süresi uzun zaten sonra onları önden bi su tut, makineye at uğraştırıyordu. Şimdi dolaptan cıkar, çözüldükten sonra airfrya at ve ye. Ön temizlik yapmadan bulaşık makinesine. Porsiyonlar belli olduğundan fazla yemek çıkartmıyoruz genelde. Yağ vs umrumda değil ben temel yaşam işlerine yemek yemek, temizlik yapmak, araba sürmek vs bunları boş iş olarak görüyorum ve zaman harcamayı sevmiyorum. Zamanı kısaltan herşeye okeyim. Çok param olsa eve 7/24 birini tutsam her işi yaptırabilsem keşke ama o kadarda param yok |
v12nin 12binlik fiyatını bildiğimden 15bin veresim gelmiyor.. |
bundada aynı olucaktır demeye çalıştığım tam olarak buydu,alamazsak birşey olmaz bir yerimiz eksilmez :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X