Şimdi Ara

E-350ye hangi windows 7?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. bugün lenovo s205 aldım sonunda. e-350 fusion ve 2gb ram var. 2 sorum olcak.

1- içindeki win7 starterı win7 ultimate veya home premiumla değiştirmek istiyorum. elimde bütün win7 sürümleri (32 ve 64 bit versiyonları) bulunan bir iso da var. hangi versiyonu seçmeliyim?

2- 32 veya 64 biti neye göre seçiyorum? win7 ultimate 64 bit düşünüyordum da biraz cahil sayılırım bu konuda.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 64 bit 4gb ram ve üzerinde çalısır. yani 64 bit kursanızda bişey farketmiycektir. 32 bit ultimate kumanız daha iyi olur. hayırlı olsun bu arada
  • Hocam cihazı nerden aldın birde üstündeki batarya kaç hücreli ?
  • vatandan aldım worldcarda 10 taksit 25% indirim kampanyasıyla. 6 hücreli pil var fakat kapasitesi benzer netbooklara göre düşük sanırım, 48 wh imiş, hp dm1zde mesela 56 mı ne. yine de en düşük brightnessta wifi falan açıkken 5.5 saate yakın kullanılıyormuş.
  • wireless acıkken bataryayı test edip kaç saat dayandıgını bizimle paylasırmısınız
  • brightness 30%da 2 saat kullandım bugün, 60%a düştü. wireless açık ve birsürü program yükledim bu 2 saatte. sadece surf ile daha da uzun gider herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.