Şimdi Ara

E-Devlet Tecil Bozdurma Fotoğraf Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devletten tecili bozdururken fotoğraf da istiyor o fotoğrafı nasıl ayarlayacam?

Edit: Halletim arkadaşlar.

Fotoğrafı akıllı telefon kamerasından çektim. Ardından telefondaki fotoğrafı pc. ye aktardım ve pc. üzerinden başvurumu yaptım. Lakin telefondan fotoğraf çekerken ayarlara girip fotoğrafın megapikselini düşürün yoksa fotoğrafın boyutu çok olur ve sistem kabul etmez bunu. Fotoğraf max. 0.80 mb. boyutta olmalı. Çözünürlüğü düşürmeden önce çektiğim fotoğraflar 2 mb. falan çıkıyordu sonra çözünürlüğü düşürdüm boyut 0.77 mb. çıktı ve site kabul etti. Siz de öyle yapınız. Fotoğrafınızı çekerken ''ayrıntılar'' a girin ve boyutuna bakın. max. 0.80 mb. olmalı. Deneme yanılma yoluyla elbette yaparsınız. Ama dediğim şeylere dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 1 Temmuz 2019; 17:54:28 >

• Fotoğraf işini şöyle çözebilirsin yanına bir tane flash disk al fotoğrafçıya git. Bi tane biometrik fotoğraf çekineceğim ama baskı istemiyorum flash diske istiyorum askerlik başvursunda kullanacağım diyebilirsiniz
  • Ben cep telefonu ile çektim sistem kabul etti.
    On kamera ile sırtını duvara ver düz bir arkaplan olsun çek yolla.
    Zaten fotoğraf kabul olmazsa yeşilde dönmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halletim arkadaşlar. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.