Şimdi Ara

E-devlet'ten kayıt yapanlar, ön kayıt yaptıracaklarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e-devletten kayıt yaptım.Ön kayıt yaptırmama gerek varmı?

• kimisi diyor yapın, kimisi diyor gerek yok.

bilen birisi aydınlatsın şu konuyu, herkes yorum yapmasa iyi olur.
  • AldoRaine kullanıcısına yanıt
    aynen... E devlette böyle birşey yazıyor.

Üniversitenin Duyurusu
    Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin ön kayıt sistemine giriş yaparak ön kayıt işlemini tamamlama zorunluluğu bulunmaktadır. Yabancı dil hazırlık sınıfı muafiyet sınavı, öğrenci köyü vb. başvurularının tamamı ön kayıt sistemi üzerinden alınarak işlem yapıldığından, ön kaydın tamamlanmamasından doğacak mağduriyetlerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Ancak ön kayıt sistemine girincede üniversite kayıt tarihleri arasında gerekli belgelerin götürülmesi yazıyor. nasıl olacak hani üniye gitmeyecektik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epranzer96 -- 28 Temmuz 2015; 13:25:53 >
  • yukarı
  • İyide YÖK kılavuzunda e kayıt yapanların kayıtlarını tamamlamış olacakları yazıyor. Benim bildigim gerek yok. Ayrıca kayıt zamanı okula gelemeyen adam bir daha o imkanlardan faydalanmayacak mı ? Saçma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitenin Duyurusu
    Online kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt için üniversitemize gelmelerine ,ders kaydı yaptırmalarına ve herhangi bir belge teslim etmelerine gerek bulunmamaktadır. İkinci eğitim öğrencileri 08 Ağustos 2015 tarihine kadar öğrenim ücretlerini yatıracaklardır. Online kayıttan önce öğrencilerin 25/07/2015 - 08/08/2015 tarihine kadar üniversitemiz web sayfasına girerek öğrenci numaralarını almaları ve ön kayıt yapmaları zorunludur.http://www.cumhuriyet.edu.tr

Her üniversite farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epranzer96

aynen... E devlette böyle birşey yazıyor.

Üniversitenin Duyurusu
    Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin ön kayıt sistemine giriş yaparak ön kayıt işlemini tamamlama zorunluluğu bulunmaktadır. Yabancı dil hazırlık sınıfı muafiyet sınavı, öğrenci köyü vb. başvurularının tamamı ön kayıt sistemi üzerinden alınarak işlem yapıldığından, ön kaydın tamamlanmamasından doğacak mağduriyetlerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Ancak ön kayıt sistemine girincede üniversite kayıt tarihleri arasında gerekli belgelerin götürülmesi yazıyor. nasıl olacak hani üniye gitmeyecektik?

Aynı şeyleri düşündüm. E kayıt yaparız tamam da 12 tane fotoğraf vs.. belgeler istiyo bu belgeler ne olacak? Kargo yoluyla da kabul etmiyorlar. Ben gidip şahsen yaptırcam gibi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Ankara Üni. kayıt kılavuzundan gösteriyorum bu görseli

E-devlet'ten kayıt yapanlar, ön kayıt yaptıracaklarmı?

her üniversite için farklı olabilir. Kıılavuzu inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro7 -- 28 Temmuz 2015; 14:54:49 >
  • Her uni de de ön kayıt yok örnek KTÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazide de ön kayıt yok heralde ama olanlarda yaptırmak gerekiyo heralde
  • yukarı çık yavş.k
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.