Şimdi Ara

E-KAYIT İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://yoksis.yok.gov.tr/downloads/YOK-Kayit.pdf

Arkadaşlar linkteki kılavuzdan da anlaşılacağı üzere doğrulama işlemini yapmamıza gerek yokmuş bunu netleştirmiş olduk.

Benim 5 nolu aşama ile ilgili bi sorum olacaktı sms onayı istemedi benden ama kayıtla ilgili bi sorun görünmüyor yani pdf falan oldu kaydoldum şeklinde görünüyor sizin bi fikriniz var mı?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:58:25 >
  • Hocam orda kayıt yaparken 4 adım var resimlerde solda. Ben kayıt yaparken 3 adım vardı, SMS doğrulama yoktu zaten. Belgemi aldım yazdırdım. Üzerinde barkod olan belgeyi indirip yazdırdıysanız sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sms doğrulamayı kaldırmışlar. Belgeyi alıp yazdırdıysanız sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Sms doğrulamayı kaldırmışlar. Belgeyi alıp yazdırdıysanız sıkıntı yok

bu belgeyi mi götürcez şimdi ne işe yarıcak bu
  • Üniden üniye değişir. Öğrenci işlerinin sitesine bak veya arayıp sor. Hacettepede gerekmiyor belge, tüm işler internetten hallediliyor mesela

• hakim66 H kullanıcısına yanıt
    Belgeyi pdf olarak alıp sonra yazdırsam olur değil mi hocam

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Hocam belgeyi pdf olarak indirdin, yazdırdın sonra üzerindeki barkodla belgeyi doğrula emin olmak için. Sağ üst köşedeki barkodun numarasıyla doğrulama yapabilirsiniz ya da storedan edevlet barkod okuyucusu var özel onunla sağ alttaki karekodu okutabilirsiniz.

Bu doğrulama numarası tek seferlik değil dimi sıkıntı olmasın

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrulama numarası değil zaten, barkodun kodu bu, orda kağıdın üstünde duruyor, istediğiniz kadar doğrulayın

Yani doğrulatmış olmamız belgeyi üniversiteye teslim ettiğimizde bi sorun teşkil etmez değil mi?

• lialinda L kullanıcısına yanıt
    Sorun falan olmaz. Sen yapınca kurum yapamıycak diye bişey yok, tek kullanımlık bişey değil. Ben gece 1de kayıt yaptım, yaptıktan sonra doğrladım, uyanınca doğruladım ve biraz önce doğruladım.

Edevlete giriyorsun. Belge doğrulama yazar zaten direk ona tıkla. Tc kimlik numarası ve barkod numarası soruyor. Onları gir, devam ete tıkla. Barkod numarası indirdiğin pdf nin sağ üst köşesinde yazıyor. Devam ete tıkla sonra bi ekran çıkıyor. "Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum." tikini işaretle devam ete bas. Elindeki belgeyle aynı belgeyi vercek sana. Doğrulamış oldun. Doğrulamak zorunda değilsin, istersen doğrula. Bu emin olmak için yaptığımız bişey. Zaten eminsen yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.