Iki defa evet yazıp başvurduktan sonra iş bitiyor mu? Bir wp grubunda bazı arkadaşlar belge onaylatman gerek diye bir şeyler dediler de
akuu47
kullanıcısına yanıt
evet hocam ben onaylattım
gladıatorr88G
kullanıcısına yanıt
nasıl onaylatılıyor hocam ?
gladıatorr88G
kullanıcısına yanıt
Nasil yaoacaz açiklamali olarak anlatabilir misiniz
Michel De PernekeM
kullanıcısına yanıt
e devlette arama kısmına üniversite e kayıt yazın 3 tane bölüm çıkıyor onlardan biri de bu onaylatma için
gladıatorr88G
kullanıcısına yanıt
Hocam barkod kodunu istiyor yazdiktan sonra gene kayit belgesinin pdfsini indirdigimiz sayfa cikiyir onaylandi ya da onaylanmadi demiyor. Sizde de oyle mi oldu
akuu47
kullanıcısına yanıt
hocam bende de öyle oldu anlamamıştım ilk baş sonra okulun sitesinden öğrenci numarası aldım okuldan mesaj geldi kaydınız olmuştur diye siz de bakın isterseniz
gladıatorr88G
kullanıcısına yanıt
Hocam bizim üniversite(dokuz eylul) kimseye mesaj atmadı galiba ama web sitesinde kaydiniz tamamlanmıştır diyor
akuu47
kullanıcısına yanıt
o zaman olmuştur herhalde hocam bende de öyle yazıyordu
gladıatorr88G
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam teşekkürler. yarın ben öğrenci işerini arayip kendimi güvenceye alayim da
akuu47
kullanıcısına yanıt
Hocam e-devlet kayıt tamamlanmışsa tamamdır iş.E-devlet belgesinin bir çıktısını alın ama sıkıntı çıkarsa bir kozunuz olur
sayidjarrah16
kullanıcısına yanıt
Pdfsini aldım. Üniversite sitesinim ss'ini de aldım bir şey olursa artik elimde bir şeyler olur hiç olmazsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme