Şimdi Ara

e-likit yapımı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
22.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E sigaranın popülerleşmesiyle forumda herkes e-likit arayışına girmiş durumda yurtiçi fiyatlar abartılı yurtdışından getirtmek isteyenlerde gümrük vs sıkıntı yaşıyor.kendi e likitini yapıp kullananlar olduğunu duydum var mı bu şöyle yapılır ben yapıyom diyen nedir içeriği
  • ben yapıyorum çok basit çünkü nikotin kullanmıyorum o yüzden sadece gliserin(gliserol) atıyorum internette mg heasplayıcılar var %8 inide su olarak hazırlıyorum ve esans bu kadar basit

yanlışım varsa bilimsel açıklama yapacak arkadaşları bekliyorum
  • esans derken bu malzemeleri nerden aldınız
  • sa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhonlu -- 8 Haziran 2017; 10:49:16 >
  • kendim e likit yaptım vg su ve aroma koydum ama çok iğrenç oldu daa da yapmam oturup efendi gibi sigaramı içecem bundan sonra
  • asa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhonlu -- 8 Haziran 2017; 10:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhonlu

eksprestoptan c-o-m

elikit yapımı için gerekli olan
    baz sıvı nikotini bulabilirsiniz.

Size mi ait bu site ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhonlu -- 8 Haziran 2017; 10:49:51 >
  • sas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhonlu -- 8 Haziran 2017; 10:50:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhonlu

100 ml 100 mg nbase ile e-likit yapımı ?

100 ML 100 MG n Base = 100 x 100 mg = 10.000 mg = 10 gr nikotin demektir
    Yani 100 ml içerisinde 10 gr nikotin var demektir.

Formulasyon:

10 gr x 1000 = Yeni mg degeri
    100 ml +( ilave edilecek miktar)

Örnek

100 ml nBase 900 ml daha PG veya VG ilave ettik, Yada 450 ml VG + 450 ml PG ilave ettik. Toplamda 1000 ml nbase miz oldu . Şimdi Yeni yaptıgımız Nbase mizin mg degeri kaç.

Formulasyona göre :

10 gr x 1000 = Yeni mg degeri
    100 ml +( ilave edilecek miktar)

10 gr x 1000 = Yeni mg degeri = 10 mg
    100 ml +( 450+450)

10 mg degerinde 1000 ml Aromasız nbase elde etmiş olduk. 100-150 ml aroma ilavesi yeterli olacaktır.
    Kaynak www.ithaldepom.com

verdiginiz bilgi için teşekkürler

• e likit ister markalı ister el yapımı olsun hepsi aynı. yani hangsen ve dekang harici hiçbir markalı ürün ne nikotini ne aromayı nede gliserini kendi bizzat üretiyor. anılan ana üreticiler haricinde aklınıza gelen gelmeyen nekadar likit firması varsa tamamı hammeleri hazır alıp kendi formüllerine göre karıştırıp tat elde ediyorlar. çeşitli aromaların sonsuz kombinasyonları ile çok ilginç tatları sizlerde evinizin mutfağında elde edebilirsiniz. ama yok uğraşmayayım hazır alayım derseniz de iyi olur. bu olay pantolonu evde dikmek yada hazır almak gibi birşey. malzeme hepsinde aynı kumaş makas iğne düğme vs.
  • 34343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhonlu -- 8 Haziran 2017; 10:50:26 >
  • arkadaşlar evde likit yapmak kadar kolay bir şey yok
    NBase ve aroma alıp karıştırıyorsunuz bir hafta karışımı beklettiğinizde likitiniz hazır
    ben nbase almak için hugbuhar ı kullanıyorum içeriklerini gizlemiyorlar ve sadece cam şişe kullanıyorlar
    ayrıca aroma ve nbase fiyatları en iyi olan site
    reçetelerimi e-liquid-recipes ten alıyorum ve buradaki hesaplama aracını kullanıyorum
    100 ml aroma 20 tl gibi bir fiyata yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist343434

arkadaşlar evde likit yapmak kadar kolay bir şey yok
    NBase ve aroma alıp karıştırıyorsunuz bir hafta karışımı beklettiğinizde likitiniz hazır
    ben nbase almak için hugbuhar ı kullanıyorum içeriklerini gizlemiyorlar ve sadece cam şişe kullanıyorlar
    ayrıca aroma ve nbase fiyatları en iyi olan site
    reçetelerimi e-liquid-recipes ten alıyorum ve buradaki hesaplama aracını kullanıyorum
    100 ml aroma 20 tl gibi bir fiyata yapabiliyorum

esigara konusunda ben yeniyimde bir sorum olacaktı bende evde yapmak istiyorum bu dediğiniz karışımlara nikotini nerden buluyorsunuz ve ayarı nasıl oluyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 28 Eylül 2017; 2:26:53 >
  • En son yaptigim denemelerde evyap likit konusunu cozume kavusturdum

Mix aroma alip 100ml nbase ile karistirip bir hafta sonra kullaniyorum yapmasi basit gayet de guzel oluyor herkeze tavsiye ederim mix aromalarimi hugbuhar dan aldim linki

www.hugbuhar.com/mix-aromalar/

nbase olarak sigma merck kullaniyorum 80 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde likit yapmak için lazım olan maddeler
    Nbase(nikotin+vg+pg)
    aroma
    100ml nbaseye 10ml aroma katıp 2 hafta sonra şişeleyip içeceksiniz, en basit anlatım bu
    Malzemeleri facebook gruplarında çok iyi fiyatlara alabilirsiniz
    Direk NBASEyi de içebilirsiniz hafif şekerli bi tadı var ben öyle kullanıyorum şahsen
    yardımcı olabilirim başka sorunuz varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.