Benim başka bir kullanıcı adım var burda.Nick:Oğuzkaan,ancak ben bunun şifresini hatırlamıyorum ayrıca sıfırlasam bu kullanıcı adıyla kayıt yaptığım mail adresini de hatırlamıyorum..Başka bir yolu var mı?
Bir yönetici yardımcı olabilir mi?
Yok mu online yönetici?
şifreler karışık bir sistemle kaydediliyor onun için bulunamaz sanırım örneğin 123 şifresi a1b2c3 gibi kaydediliyordu sanırım
Yok ben kullanıcı adımın(Oğuzkaan)şifresini hatırlamıyorum..Sıfırlasam şifrenin gönderileceği mail adresi de aklımda değil..Yani o mail adresini söyleyebilir mi bir yönetici..
Koca sitede attığım pm lere açtığım topice bakan yok mu?
şifreni sıfırlayıncxa hangi mail adresine gönderdiği yazıyor zaten bi dene istersen
Neyse ki mail adresini bir şekilde buldum da ben bu email adresine girebiliyorum ancak gelen maillere bakamıyorum çünkü bu hotmail,gmail,yahoo falan değil..Ayrıca mailin geleceği sunucu ve site de kaapnmış zaten..Yani şifrenin geleceği mailin gelmesi imkansız..Nabıcaz
üyeligin sana ait oldugunu ispatlarsan sifreni söylerler zamanında bi arkadaşın gazabına uğrayıp hesabımı çaldırmıştım... üyeligin bana ait oldugunu anlatan bir pm attım şahitler sundum ortaya şifremi söylemişlerdi
İspatlamak için girdiğim ip adreslerinden bakabilirler ama 9 haziranda ancak giriş yapabilirim o ip den..Aslında mail adresinin de değiştirilmesi yeterli..
artık nasıl edersin bilmiyorum inandırman lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme