Şimdi Ara

e-mail hesabı pop/imap problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıldır kullandığım gmail hesabımı bilgisayarımdaki outlook 2007 ile kullanmak için outlook üzerinden ayarlama yaptım, zaten hesabı ekleyince kendisi bir güzel oluşturdu ve mail leri almaya başladı ancak daha sonradan fark ettim ki gamil inbox içindeki tüm postalar outlook a gitmiş ve gmail üzerinden silinmiş. Bunu geri çevirmenin bir yolu var mıdır? Bu şekilde evimdeki bilgisayarımdan başka bir yerde gmail hesabıma girip postalarıma bakamam ve bu çok kötü olur. Yardımcı olabilir misiniz?

Not: konu başlıkları arasında bu sorunu yazabileceğim uygun bir başlık bulamadığım için buraya yazdım, kaldırmak yerine gerekli yere taşınmasını rica ederim.

Teşekkürler

• Oncelikle web arabirimi yerine gercek bir email client kullanmayi tercih ettigin icin tebrik ederim. Bu sayede email acarken reklama maruz kalmak ve web'de surekli Google'a login'li gezmek yuzunden google'in seni gozetlemesi egilimine dur demis oluyorsun. Bir gun gelecek ve Google bu sekilde erisimi engelleyecektir bu da benim kehanetim.

Sonrasinda Outlook yerine Thunderbird kullanmani tavsiye ederim basarili bir ozgur yazilim oldugu icin.

Sordugun soruya gelirsek bunun icin IMAP yontemiyle erismeni tavsiye ederim (POP3 yerine). IMAP'te varsayilan davranis bildigim kadariyla mail'lerin uzaktaki sunucuda birakilmasi.

POP3 yonteminde ise elle "leave messages on server" tarzi bir ayari etkinlestirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 9 Aralık 2013; 12:06:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.