Şimdi Ara

E-Okul kayıt sorunu çok önemli lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eşim öğretmen ve biran öce meb in e-okul modülünde öğrencilerin notlarını girmesi gerekiyor sistem sadece i.e üzerinden çalışıyor kullanmasamda bilgisayarda i.e. 9 yüklü sorunsuz olarak sisteme giriyoruz eşim sorunsuz olarak notları giriyor sayfanın üst tarafında sıralı olarak tuşlar var işte bilgi kaydet çıkış gibi bu tuşlardan notları kaydetmek için kaydet tuşuna basıyoruz ama fiziki olarak basıldığı gözüksede sistem hiçbir işlem yapmıyor yani kaydetmiyor tuş çalışmıyor gibi yanındakiğ bilgiye basıyorum oda cevap vermiyor ama çıkış tuşuna basıyorum tepki verip çıkıyor. yarın notları girmesi lazım çok önemli yedek pc de bulamadım internette araştırdım bir cevapta buolamadım yardımlarınızı bekliyorum...
    Not:sistem 32 bit vista ve i.e 9
    Yapılanlar..
    1-uyumluluk modunu denedim bir işe yaramadı..
    2-yeni kullanıcı hesabı açtım i.e 8 yüklü oldu onda denedim olmadı F12 den geliştirici modunu açıp i.explorer 7 de çalış dedim onda da olmadı
    3-chroum firefox v.s de çalışmıyor
    elimden başka da bir şey gelmiyor ben bu arada iş yerinde denedim orda sistem sorunsuz çalışıp kaydetti okuldada gerkez sorunsuz yapmış yani sorun benim p.c de ama çözüm bulamıyorum bunun dışında da bie sorun yaşamıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: a.r 156

Arkadaşlar merhaba..
    eşim öğretmen ve biran öce meb in e-okul modülünde öğrencilerin notlarını girmesi gerekiyor sistem sadece i.e üzerinden çalışıyor kullanmasamda bilgisayarda i.e. 9 yüklü sorunsuz olarak sisteme giriyoruz eşim sorunsuz olarak notları giriyor sayfanın üst tarafında sıralı olarak tuşlar var işte bilgi kaydet çıkış gibi bu tuşlardan notları kaydetmek için kaydet tuşuna basıyoruz ama fiziki olarak basıldığı gözüksede sistem hiçbir işlem yapmıyor yani kaydetmiyor tuş çalışmıyor gibi yanındakiğ bilgiye basıyorum oda cevap vermiyor ama çıkış tuşuna basıyorum tepki verip çıkıyor. yarın notları girmesi lazım çok önemli yedek pc de bulamadım internette araştırdım bir cevapta buolamadım yardımlarınızı bekliyorum...
    Not:sistem 32 bit vista ve i.e 9
    Yapılanlar..
    1-uyumluluk modunu denedim bir işe yaramadı..
    2-yeni kullanıcı hesabı açtım i.e 8 yüklü oldu onda denedim olmadı F12 den geliştirici modunu açıp i.explorer 7 de çalış dedim onda da olmadı
    3-chroum firefox v.s de çalışmıyor
    elimden başka da bir şey gelmiyor ben bu arada iş yerinde denedim orda sistem sorunsuz çalışıp kaydetti okuldada gerkez sorunsuz yapmış yani sorun benim p.c de ama çözüm bulamıyorum bunun dışında da bie sorun yaşamıyorum..

Merhabalar esimin hesabindan denedim hemen, bende ie9 versiyon 9.0.8112 var win7 girebildim yanliz sistemde hata var galiba hicbir modul acilmadi, hata var diyor.
    Onun disinda chrome ve firefoxda acilmiyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciyim kardeşim. Bugün biyoloji öğretmeni benden telefonumu istedi internet paketimde vardı son günler olduğu için sınıfta rahatça kullanıyorum telefonumu. Android için opera'dan notları girdi ve kaydetti. Son derece ciddiyim. Eğer akıllı telefonunuz varsa deneyebilirsin yada Google Chrome veya Opera 'nın PC versiyonunu deneyebilirsiniz. Bildiğim kadarı ile IE zorunlu değil.
  • Birde suan yogunluktan yapiyordur, gece veya sabah erken saatlerde deneyebillirsiniz.
  • arkadaşalr cevaplar için teşekkürler ama benimde belirttğim i.e başka birşeyde çalışmıyor ve sisteme sorunsuz giriyorum sadece kayıt yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

Birde suan yogunluktan yapiyordur, gece veya sabah erken saatlerde deneyebillirsiniz.

yok dostum 2 gündür günün her saati denemiş eşim olmuyor ve diyorum ya eşim olmuyor diye beni aradı aynı saatte ben işten girdeim oldu ortada yazılımsal bir sorun var ama NE?
  • quote:

quote:

Birde suan yogunluktan yapiyordur, gece veya sabah erken saatlerde deneyebillirsiniz.

yok dostum 2 gündür günün her saati denemiş eşim olmuyor ve diyorum ya eşim olmuyor diye beni aradı aynı saatte ben işten girdeim oldu ortada yazılımsal bir sorun var ama NE?

Tarayıcınızın Script özelliği aktif hale getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

quote:

dostum nasıl yapacağımı anlatır mısın i.e 9 kullanıyorum..
    gerçi girişte tarayıcınızı script özelliği aktif olmalı yoksa doğru görüntülenmez uyarsı veriyor ama benim o güvenlik kodlarını falan görüntülemede bir sıkıntım yok sadece kayıt v.b yuş çalışmıyor tarif edersen hemen deneyeyeim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

gerçi girişte tarayıcınızı script özelliği aktif olmalı yoksa doğru görüntülenmez uyarsı veriyor ama benim o güvenlik kodlarını falan görüntülemede bir sıkıntım yok sadece kayıt v.b yuş çalışmıyor tarif edersen hemen deneyeyeim..

İcerik ayarlarinda falan vardir, yada guvenlik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İcerik ayarlarinda falan vardir, yada guvenlik

yok maalesef

• yok mu arkadaşlar anlayan kimse süre bitiyor..
  • güncell
  • quote:

güncell

Sabah mobilden girip bakmistim, eve gidince resimle gostereyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.