Şimdi Ara

e sata baglantı hızı yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba SMARTDISK 1.5 TB SUPERFAST 3.5" TAŞINABİLİR HARDDİSK aldım.Cihazı laptopumun e sata girişine bağlıyorum fakat veri aktarma veya yazma hızı 45mb/sn yi geçmiyor.Usb ilede baglasam 45mb/sn . E sata kullanan başka arkadaşlarım 100-150mb/sn arası veri alışverişi yaptıklarını söyliyorlar.E sata baglantım da veri transferim neden yavaş hızlandırma hakkında bilği vericek arkadaşlarıma şimdiden çok çok teşşekkür ederim.

• Laptpunuzun hard diski sata mı? Değilse o hızlara ulaşmanız mümkün değil çünkü aktarım yapılırken belirleyici özellik yazma hızıdır, okuma hızı her zaman fazla olur yazma hızından.
  • laptabım sata hdd ye sahip
  • Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa deneyin maksimum hıza çıkması gerekiyor çünkü
  • başka bir bilgisayarda deneme imkanım şimdilik yok
    ama başka birşey daha söylemek istiyorum.Cihazı e sata ile baglayınca pc nin en alt sag tarafta saatin olduğu yerde usb bagladıgım zaman ki simge çıkıyor gri kablo üstü yeşil tik.Farklı bir simge mi gelmesi gerekir e sata baglantısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19numara -- 22 Ağustos 2010; 18:08:00 >
  • aynsını kullanıyorum sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.